Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alimenciarze na roboty publiczne. Kary dla pracodawców, którzy ich kryją |
Do cxz3. Może jesteś zły, że dopełzłeś do stolika zespołu coś zadedykować, ale nikt nie chciał z Tobą gadać na Twoim poziomie? Współpracuję z wieloma zespołami i apeluję o zdrowy rozsądek w wypowiadaniu się na tematy spożywania napojów. Także nie przychodźcie do stolika niewierni i nie piszcie głupot. Pytanie o spożywanie jest jeszcze trochę modne, ale teraz może my zaczniemy oceniać zawianych gości, którzy potrafią lądować jak Tupolew? Opamiętania. Stać nas na napoje po pracy. Pozdrawiam zespół.A.K.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alimenciarze na roboty publiczne. Kary dla pracodawców, którzy ich kryją |
10.11.2011 Cejrowski robi przedstawienie. Pytanie za ile? http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2011-10-10&miesiac=10&wyd=2537
|
|
kawa i ciasteczka to wspolny element złych i dobrych opinii;) --------------------------------------------------------
|
|
To przedstawienie ma polegac na ce-j-rowaniu publicznie swoich skarpetek,no bo w koncu ile mozna ,boso przez swiat'.
|
|
Ja mam na myśli prawidłowe postępowanie na tym rondzie. Bo na te brakuje miejsca. Widoczność owszem jest dobra, ale często trzeba szybko wykonywać manewry skrętu z pasa wewnętrzenego na zewnętrzny, a nie zawsze się da, bo albo ktoś ci wyskoczy z prawej jadąc już na wprost, albo jedzie od wjazdu ronda tak jak ty. Tu chodzi o ogólne zasady ruchu drogowego przy lewoskręcie, a na tym rondzie jeżdżą jak chcą.
|
|
Zbychu, a może tak powiedziałbyś skąd mógłbyś mieć ten nr? Bo jakoŚ ci nie wierzę:P Ehh ludzie to chyba nigdy się nie zmienią.
|
|
Roboty mają coraz mniej,kurs na instrukora drogi i bardzo trudno zdać...płaca bardzo kiepska,kolega robił i nie poleca....
|
|
Witam! Ja mam wolne miejsca jutro (07.10) wyjezdzam ok godz. 13:30 proszę o kontakt gg 6922433
|
|
Każdy orze, jak może. Napisz protest do PKW.
|
|
starostwo lomzynskie to wydawalo to sproboj u nich w wydziale promocji. moze ci sprzedadza. ___________________________________-
|
|
napisz czego szukasz, pomożemy :)
|
|
ja pie..... uśmiałam się do łez :P 'dziany rulezz' sorry Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |