Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzisiaj MOTOserce- którzy radni są przeciwko??? |
Chętnie z wami pośmigam mieszkam nie daleko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzisiaj MOTOserce- którzy radni są przeciwko??? |
serdecznie pozdrawiam chlopakow z trojkąta ![]()
|
|
poszlo do skrzyneczki
|
|
Mysle ze na trojkacie jest sporo chlopakow charakternych ktorzy maja jeszcze zasady czesto tam bywam i znam chlopakow i wiem kto jest wporzadku a kto nie stara gwardia to juz Historia sa teraz mlodzi i moje zdanie jest takie trojkat byl jest i bedzie jeszcze dlugo panowie czapki z glow Pozdrawiam
|
|
i kolejna ;)
|
|
Pomimo wielu złych komentarzy w tę sobotę restauracja miała komplet, więc może się coś poprawiło? Jest chyba więcej obsługi.
|
|
|
Byłem w sobote.Kelnerki młode,obsługa miła....ale poza tym jedzenie przeciętne w smaku,dość drogie...paragon do ręki - co nie wygląda ładnie no i w karcie "aż" 5 dań głównych. Podsumowując bezrewelacji,ale właścicielom ta darmowa reklama się na pewno opłaciła heh
|
|
|
Witam . Poszukuję pilnie basisty i perkusisty do zespołu muzycznego ? Zna ktoś ? Bo nasz zespół ma mnóstwo grania a wykruszył nam się perkusista , a basista niedługo wyjeżdża a nie mam nikogo na zastępstwo
|
|
Witam. Byłem w niedzielę(2.10.2011). Potwierdzam, totalna porażka. Wystrój beznadzieja, stoły i obrusy brudne, a ceny za jedzenie z kosmosu (babka odsmażana, trzy kawałeczki 13 zł, dwie małe pyzy z mięsem 13 zł, golonka, 3/4 kości w porcji 20 zł.) Nikomu nie polecę tego lokalu. Beznadzieja.
|
|
Jestem na elektro-akustyku jak by co ; ))
|
|
Ja sprzedam tunikę ciążowa NEXT roz. 38 i spodnie PAPAS&MAMAS z ładnym zapięciem -gumką od środka rozmiar 40. Zdjecia na mail :).
|
|
czy ktos ostatnio rejestrował sie jako bezrobotny??jak to wyglada? i której trzeba by było sie stawic zeby udało sie zarejestrowac??
|
|
trojkata juz nie ma, sa pseudokozaki, co w grupie mocni i tylko meliny w domach porobione... 15letnie wielkie kozaki bo fajka pali i browar w reku i na trojkacie mieszka, a to nie o to chodzilo..
|
|
Interesują Cię tematy związane z ergonomią pracy i prawną ochroną pracy? Teraz masz niepowtarzalną szansę na zdobycie tej wiedzy zupełnie za DARMO! Technik bezpieczeństwa i higieny pracy - tylko w ŻAKu zupełnie ZA DARMO! Dowiedz się więcej na www.zak.edu.pl/lomza lub przyjdź bezpośrednio do sekretariatu szkoły: Łomża al. legionów 40 UWAGA: ZOSTAŁY OSTATNIE WOLNE MIEJSCA!!! Rekrutacja trwa do 31 Października
|
|
jeśli chcesz się zarejestrować, to chyba tylko dla ubezpieczenia, słyszałem, że kiedyś gdzieś urząd pracy znalazł komuś pracy, ale jeszcze nie wiadomo komu i gdzie xD. 7.30 wydają numerki, możesz tam być i 7.20, liczy się, kto pierwszy ustawi się w kolejce po numerek. Czarteruj 7.20 koło drzwi po lewej :). Tam wyjdzie i będzie dawała numerki. Wpychaj się jak możesz, to walka silniejszych :).
|
|
W Łomży mamy pełno sklepów z odzieżą , spożywczych itp, salonów fryzjerskich, barów , pubów, restauracji( czy jak ktoś woli sal weslenych) . Waszym zdaniem czego brakuje naszemu miastu?
|
|
Drodzy Łomżyniacy. Za kilka tygodni planuję oświadczyć się swojej wybrance życia. Chciałbym aby ta chwila zapamiętana była przez nią na długo, toteż chciałbym aby owe oświadczyny nie były standardowe. I tu pytanie do Was. Może Wy macie jakieś nowe pomysły aby ten dzień jeszcze bardziej został przez ukochaną zapamiętany? Bardzo proszę o poważne wypowiedzi :)
|
|
Pozwalam (?) a zresztą to nie tylko moje słowa ale i "Ducha świętego" który dla parafialnych łotrów w sutannach jest już Duchem św. pamięci. ( to tak pół żartem pół serio bo nie mam praw autorskich do wypowiedzianych tu swoich słów)
|
|
Nie wiem co to za myślenie że drożej dla tych co do Ciebie dzwonią , chyba chodzi głównie o to żebyś Ty miał najtaniej.. Jestem w play od 2 lat, teraz mam blackberry z play office za 10 zł! Internet śmiga wszędzie bardzo dobrze, zero problemów z zasięgiem. Nie ma żadnych problemów z urywaniem zasięgu to chyba jakieś bajki ktoś wymyśla bo gul mu ściska że jeszcze w placy nie jest :) Poleciłbym każdemu Play no chyba że ktoś po prostu lubi płacić ;-)
|
|
Uwaga Oszuści w Restauracji Małgorzata na zjeździe naprzeciwko wordu. Miałam przyjemność tam pracować jakiś czas, i zostałam tylko wykorzystana przez pracodawców tej śmiesznej restauracji, ponieważ szukają taniej siły roboczej która będzie pracować za darmo. Bo najwidoczniej nie stać ich aby zapłacić pracownikowi. Świeci pustkami. Nie polecam tego lokalu, kto nie wierzy niech tam zawita i sam doświadczy na własnej skórze jak muchy go gryzą za uszy. Menadżer jest osobą niekonsekwentną poniewąż mówi co innego a robi co innego. Ostrzegam wszystkich! Pozdrawiam czytających :)
|
|
Njlepiej nic nie robic i tysaca miec na reke netto hehehe,tez tak bym chciala ale ja musze pracowac 8-10 godzin w biurze zeby tego tysaca dostac na koniec miesaca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |