Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Borysewicz opuszcza PO? |
Dlaczego tak uważasz? Ciekaw jestem jakie pomysły mają Łomżyniacy. Ja swoją wersję już mam natomiast może ktoś poda lepszy pomysł...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Alma Mater :)
|
|
Dobrej restauracji. Zdecydowanie. Z dużym wyborem mięs i sałatek. A jeśli chodzi o sklep, to moich skromnym zdaniem nadal jest miejsce dla prawdziwego sklepu całodobowego (byle nie opierało się to na sprzedawaniu alkoholu), aby nie obsiadły go menele. Pozdrawiam!
|
|
ha ha ha Mr Andrzej można i tak i coś w tym racji jest.
|
|
pan Szpenio dba o bezpieczenstwo w ruchu drogowym teraz kazdy zwolni jadac tam a przeciez o to chodzi w akcji stawiania fotoradaru bo przeciez chodzi o bezpieczenstwo a nie o zarobek nieprawdaż? :)
|
|
kogo polecacie? chodzi o fryzjera damskiego który umie fajnie wycieniowac wlosy... zamierzam isc na kazanska ale niewem jak tam strzygą
|
|
Liczą opakowanie jako całość, czyli 100%. Pół opakowania to 50%. Jak jeszcze nie rozumiesz Zurcio to przykro mi. Może po prostu przedstaw swój punkt widzenia producentowi i od razu zaprezentuj swój autorski pomysł na reklamę i promocyjne hasło soków. Ewentualnie poproś panią w sklepie niech ci ten sok w dwa kartony rozleje, wtedy kupisz 1 sok o pojemności 1l + 100% gratis;) Szkoda klawiatury;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |