środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Borysewicz opuszcza PO?

Dlaczego tak uważasz? Ciekaw jestem jakie pomysły mają Łomżyniacy. Ja swoją wersję już mam natomiast może ktoś poda lepszy pomysł...

Odpowiedz na tę wiadomość

Alma Mater :)

Dobrej restauracji. Zdecydowanie. Z dużym wyborem mięs i sałatek.
A jeśli chodzi o sklep, to moich skromnym zdaniem nadal jest miejsce dla prawdziwego sklepu całodobowego (byle nie opierało się to na sprzedawaniu alkoholu), aby nie obsiadły go menele. Pozdrawiam!

ha ha ha Mr Andrzej można i tak i coś w tym racji jest.

pan Szpenio dba o bezpieczenstwo w ruchu drogowym teraz kazdy zwolni jadac tam a przeciez o to chodzi w akcji stawiania fotoradaru bo przeciez chodzi o bezpieczenstwo a nie o zarobek nieprawdaż? :)

kogo polecacie? chodzi o fryzjera damskiego który umie fajnie wycieniowac wlosy... zamierzam isc na kazanska ale niewem jak tam strzygą

Liczą opakowanie jako całość, czyli 100%. Pół opakowania to 50%. Jak jeszcze nie rozumiesz Zurcio to przykro mi. Może po prostu przedstaw swój punkt widzenia producentowi i od razu zaprezentuj swój autorski pomysł na reklamę i promocyjne hasło soków. Ewentualnie poproś panią w sklepie niech ci ten sok w dwa kartony rozleje, wtedy kupisz 1 sok o pojemności 1l + 100% gratis;) Szkoda klawiatury;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org