Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a jednak Pan Mariusz |
szkoda tych szczeniąt ale nie sądzę ze znajda się ludzie którzy by mogli je przygarnąć jedyne wyjście to zawieść je razem z ich matką do schroniska tam mieli by dom i opiekę jestem tej nadzieji że każde ze szczeniąt znajdzie swego opiekuna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a jednak Pan Mariusz |
Pisz na maila jankes506083134@wp.pl Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Zdecydowanie Cosmeo, lub Cosmeo+ ! Kasia..
|
|
Ja kupilam w sklepie medycznym Medical, koło Okruszka Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
clarisa86 jeśli pragniesz prawdziwej i szczerej miłości, kogoś wiernego, kogoś kto przymknie oko na niedostatki urody czy intelektu, kogoś kto by Cię kochał poddańczo i bezgranicznie, to kup sobie psa, a jeżeli już chłop, to pamiętaj, kobieta powinna traktować faceta jak psa! dobrze nakarmić, często głaskać, nie drażnić i wypuszczać na wieczór Rysiu O, Ciebie to muszą trzymać na krótkim łańcuchu, no cóż, ale kto się kundlem urodził, to ten psim Casanovą nie zostanie
|
|
cuda się zdażają
|
|
Mam pytanie: Czy możecie kogoś polecić do ściągnięcia sim locka z telefonu komórkowego
|
|
porażka - tandeta - mdłe - niechce sie tego czytać
|
|
na hale leć
|
|
Ok, dzięki. A nie wiesz ile zajmuje im ściągnięcie sim locka?
|
|
zdarzysz swobodnie dojść do katedry i msze od pękasz jak nie byłeś wczoraj.
|
|
Help Gsm Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
goha007 myślę że lepszy niż wałęsanie się po polach czy ulicach. Powiedz gdzie są te szczeniaki, określ dokładnie miejsce, a schronisko je zabierze wraz z matką. Nie czekaj aż zdziczeją, kto ze chce szczeniaka to i w schronisku go zaadoptuje. Szczeniaki wychowujące się z dala od ludzi robią się dzikie i tracą możliwość pójścia do adopcji.
|
|
daniel1712 to jest oryginał wiec możesz sobie porównać tam ten podkład z tamtym . http://www.youtube.com/watch?v=96u0XVZkcDc&feature=player_embedded
|
|
O której jest w SP 5?I czy to prawda,że mszą się zaczyna w Kościele?W innych szkołach też tak jest?
|
|
wie ktos o ktorej rozpoczecie w ekonomie
|
|
ja rozumiem że są ludzie którzy w to wierzą i dobrze ale mając 6347 tyle głosów ,a dogonić 74674 tyle głosów to nawet z cudem graniczy oczywiście głos dodany ale tylko i wyłącznie z powodu tych którym zależy bo placu i tak nie będzie pozdrawiam wytrwałych ludzi:)
|
|
Polecam WORTEL obok kantoru w budynku 4Plus schodkami w dol.Na te usluge czekalem pol godziny.
|
|
wydaje mi się, że nie mam zbyt wygórowanych wymagań
|
|
Forumpc.pl fachowe porady i w dodatku za free Ps: no chyba że jesteś totalnym laikiem jeżeli chodzi o kompy to niestety trzeba bulić.
|
|
A-Z BRAWO i nie tylko dla ŁKS-u ! BRAWO dla takich KIBICÓW jak TY !
|
|
Potwierdzam Relax , na Dmowskiego.
|
|
najlepiej to nic nie jeść i nie spać gwarantowane 2 tygodnie i ze 30 kg spada
|