piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znowu "antypolskie żydki" nie dały oskara!

degreg: a jeżeli zgwałcił by ci żone jakiś chory na HIV, wiedziałbyś, że urodzi się to dziecko chore, umrze bardzo wcześnie i w potwornych męczarniach... Gdyby płód po pewnym czasie zaczął zagrażać życiu ukochanej przez ciebie kobiety............ Co dzieciaku wtedy byś począł ???????? Jaką radę dałbyś żonie?
Czekam na odpowiedź !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znowu "antypolskie żydki" nie dały oskara!

Ile zarabia Prezes OSM-Piątnicy czy to prawda że 20 000 na miesiąc.

Michal

Treść jest ukryta

Czyli wiadomo kto o kaczki będzie dbał:
1. Ludwik Zalewski Senator RP
2. Wojciech Kubrak Starosta Łomżyński
3. Zbigniew Sokołowski Vice Starosta Łomżyński
4. Henryk Kłosiński Przewodniczący Rady Powiatu Łomżyńskiego
5. Jerzy Wróblewski Wójt Gminy Miastkowo
6. Michał Chajewski Burmistrz Jedwabnego
7. Krzysztof Niewiadomski Vice Burmistrz Jedwabnego
8. Józef Goszczycki Przewodniczący Rady Miasta Jedwabne
9. Szczepan Zalewski Burmistrz Nowogrodu
10. Zenon Białobrzeski Wójt Gminy Zbójna
11. Jan Olszewski Wójt Gminy Wizna
12. Lech Marek Szabłowski Wójt Gminy Śniadowo
13. Kszysztof Polkowski Wójt Gminy Przytuły
14. Krzysztof Kozicki Radny Sejmiku Podlaskiego
15. Wojciech Dzierzgowski Prezes Zarządu Powiatowego PSL
16. Dariusz Rogowski Rolnik, Konopki Chude
17. Andrzej Męczkowski Przedsiębiorca, Jedwabne
18. Andrzej Piotrowski Lekarz medycyny, Przytuły
19. Jacek Bieńczyk Nauczyciel, Dyrektor Gimnazjum w Piątnicy

O w Wortelu niezminiają już ? mój kolega w to sie bawił pewnie ma jeszcze ten sprzent ale zrezygnował chociaż niewiem dlaczego.

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Dran, może porozmawiać z dzieckiem, kiedy się tamtędy przechodzi, odwrócić uwagę?
Jeżeli czujecie się na siłach, żeby nakręcic realistyczne filmy o gwałtach i puszczać je na ulicy, to czemu nie. Może komuś też to coś uświadomi. Ale z tego co słyszałam, wystawy już nie ma, ktoś ja zniszczył, więc i małe dzieci nie muszą już jej oglądać w Łomży.

apostata

Walka w parterze, obojętnie jakiego stylu, zwykłemu człowiekowi, niebędącemu w temacie walk w parterze, może się rzeczywiście kojarzyć z, powiedzmy, grą wstępną. Jednak osoby biorące w tym udział wiedziałyby kiedy to już nie jest walka, a coś nienormalnego.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

No, Ptysiu, noooo....
________________--

Dran:

Z osobami nie zwiazanymi? Nie ma takich, kazdy glosujacy na kandydatow do sejmu/senatu czy na prazydenta lub wyrazajacy swoje zdanie tak by ktos mogl jego zdanie odebrac jest zwiazany z aborcja. Glosujac na kandydatow popierajacych/odrzucajacych prawo do aborcji chcemy czy nie -decydujemy o tym czy ona bedzie miala miejsce czy nie.

Nie ma wiec osob ktore nie sa zwiazane z aborcja, nawet dzieci beda kiedys glosowac, a skoro w mediach puszcza sie filmy, w ktorych aborcja ukazywana jako cos normalnego, skoro jest to puszczane w porach dostepnych dla wszystkich (w tym dla dzieci) to prawo do mowienia o aborcji publicznie mamy rowniez prawo i my -przeciwnicy, tak zeby wszyscy byli swiadomi.

loosac to chyba nie uwzgledniles w swojej teorii frekwencji wyborczej :P Bo wyglada na to ze jakies 50% obywateli uprawnionych do glosowania wogole nie glosuje... Czyli 50% obywateli wedle Twojej teorii wogole nie opowiada sie za ani przeciw. Taki drobny szczegol. No chyba, ze sobie dospiewasz, ze oni w takim razie rowniez sa za, bo daja ciche przyzwolenie :P A pozostali, tez Cie chyba rozczaruje, nie ida na wybory glosowac jedynie za lub przeciw aborcji, bo wydaje mi sie ze w programach rzadzacych sa znacznie wieksze roznice.
A co do filmow to masz racje, w porach dostepnych dla wszystkich puszcza sie rozne rzeczy i dyskusje o aborcji mieszcza sie w nich jak najbardziej. Ale nie jakies krwawe drastyczne obrazy. Sprobuj wyswietlic film z takimi scenami w "porach dostepnych dla wszystkich". Gadasz glupoty zeby tylko przepchnac swoj punkt widzenia czy jak? W telewizji juz od dlugiego czasu sa ograniczenia i takich rzeczy nie wolno robic.
Moze odnies sie do sytuacji ktora opisala wczesniej marta50 i jej 3 letniej siostry ktora wymiotami drgawkami i placzem zareagowala na program o porodzie... I powiedz mi jak na dzieci wplyna takie obrazy aborcji. Nie znosze ludzi, ktorzy probuja fanatycznie dostosowac reszte do swoich pogladow nie patrzac czy im sie to podoba czy nie, wszelkimi mozliwymi srodkami.
Po pierwsze aborcja chyba w Polsce nie jest dozwolona? Ale moze cos mi umknelo... Czy przypadkiem nie mozna jej przeprowadzac jedynie jesli plod jest uszkodzony, zagrozone jest zycie matki lub jest wynikiem gwaltu?
Pisalem juz, skoro tak mocno Was ta sprawa porusza, to walczcie z przyczynami a nie skutkami. Kazdy bagatelizuje gwalt, ale najchetniej zlinczowalibyscie kobiete ktora w jego wyniku zaszla w ciaze i musiala ja usunac.

Szczególnie dotyczy to osób starszych , które nie powinny spożywać mleka nie przetworzonego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org