Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złogów SB coraz więcej |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złogów SB coraz więcej |
Ja kupuję na allegro, są tam sklepy optyczne. Komplet okolo 50 zł I wybor nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jak dla mnie to może być i powtórka z tego piątku ;) Ewentualnie najpierw trochę pod jakimś parasolem, jak pogoda pozwoli.
|
|
:) Ja też jak najbardziej podpisuję sie pod powtórka z rozrywki...zwłaszcza, że na lotnisko jechać w sobote nie muszę :)
|
|
Kobieto to tak jak my :)) trzeźwa na parkiet to chyba tylko Kalisonki wychodzi hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
algeroth Podoba mi się ten plan na piątek :):):) enya W takim razie ustalone ;) Ogarnę miejscówkę , tak jak ostatnio rozmawialiśmy ;) kobieta888 Kobieto rezerwuj sobie piątkowy wieczór na spotkanie z nami ;)
|
|
nie ma problemu:) a meza moge przyprowadzic?:)
|
|
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110211/BIALYSTOK/321784244 Tu kolejny przykład politycznie poprawnego kłamstwa. Jest "Rosjanin" - tępaki nawet nie napisały "obywatel Rosji", tylko bezczelnie kłamią.
|
|
kobieta888 to wystarczy, po kilku nazdrowiach dogadamy się bez problemu hehe
|
|
Kalisonki, miłego dzionka...miejscówka wiesz, tak by pogadac było można. SUN - liczymy na Twoją obecność :) Znikam popracować... Milutkiego :) Kurde znow na raty pracuje... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@maruda – jak zwykle „marudzisz” to co ty nazywasz „pierdołami” dla mnie jest śmiertelnie poważne. Natomiast to co dla mnie jest „pierdołami” to dla Ciebie pewnie jest poważne, i niech tak zostanie;) @ zezowate szczęście – a kto to jest Marek ?????
|
|
maruda ,przekręcileś fabułę :-) on dostał wybór ,albo jechać na kurs egzorcystów do Rzymu ,albo zrezygnować z seminarivm tak jak zamierzał,ale wtedy musialby zwrocic koszty nauki w seminarium .wiec nikt go nie zmuszal :-) a wiara sama mu sie umocnila jak doświadczyl duszenia przez diabła .szok ,ale tak bylo i tak jest ,oglądalem tez inne filmy tego gatunku jak "Egzorcyzmy Emili Rose" czy "Egzorcyzmy Anneliese Michel" straszne !!!! ale polecam
|
|
Marlen no fakt :) Sorry , wybór miał prosty :):) Albo do końca zycia spłacac dług dla kościoła ,albo zostać egzorcystą :):):):):)
|
|
wladima co powiesz na temat buntu zakonnic ze Zgromadzenia Sióstr Rodziny Betańskiej w w Kazimierzu, inspirowanego przez siostrę Jadwigę Ligocką i o. Romana Komaryczkę ? Kongregacja Watykańska odwołała ją z funkcji przełożonej i powołała na to miejsce nową zakonnicę. Siostra Ligocka nie zgodziła się z tą decyzją i wezwała zakonnice do rebelii, to też oni nie będą stać przed Bogiem ???
|
|
... a ksiądz Roman spokojnie pełnił/pełni ? swoją duszpasterską posługę w szpitalu na Podlasiu ...
|
|
kinia666 Przechodziłam właśnie obok Seminarium i słyszałam płacz dziecka ,byłam zdziwiona ;) Od strony ul.Dwonej jest bursa dla młodzieży, to stamtąd dochodził płacz ;)
|
|
Jestem bardzo reakcja paplika na ten temat :-) ale co on moze na to powiedziec,pewnie mu zęby ze strachu latają :-)
|
|
Maruda Ty sam siebie nie rozumiesz :-)
|
|
@maruda – mnie jest stać, na drogie rachunki, drogie perfumy, ładne kobiety itd........ @ zezowate szczęście – chyba wyraźnie napisałem „ nie znam sprawy.............” a co Ty myślisz, to już twoja „brocha”.
|
|
Zezowate tak napisales jakby bp Stefanek bronił tego opętańca i zboczeńca,przed sądem i sprawiedliwością ,a tak nie jest.wiec tez klamiesz :-)
|
|
A co do betanek ,to nic nie są winne,ze dostaly się pod władze takiej przelozonej ,ktorą pewnie diabel opetal,bo miala jakies wizje czy tam cos w tym stylu ,zresztą fajne są :-)
|
|
a może tak byś oddała do domu Samotnej Matki w Nieławicach ?
|
|
jeden z nas w Łomży też są z pewnością matki samotnie wychowujące dzieci, pracujące i wydające pieniądze na dzieci właśnie. Im się też pomoc należy jeżeli ktoś ją oferuje, prawda?
|
|
ja????????????????? Ale ja zwróciłem się z tą prośbą do wladimy :):):):) A ty tylko udowodniłeś że jesteś jedną i tą samą osobą :):):):) Zacznij się modlic bo szatan kłamca w ciebie wstąpił :):) ,,wysokiej wiary" człowieczku :):):):):) Szkoda moje czasu na ciebie :) Jaki pasterz takie i jego owieczki :):):)
|
|
chodź zezowate szczęście na...my się tak że swiat nie widział :):) A oni niech się za nas pomodlą :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda boje sie jutrzejszego, moze masz juz jakies info z przeciekow co sie za dzien wyznan kroi ;)
|
|
a coś tam się napewno skroi :) Ale nie mogę powiedzieć:):) Tajemnica jest :) Ale póki co meg nie masz podstaw do obawy :):) A Panowie :) W trakcie tych sercowych wyznań na baloniki radzę uwagę szczególna zwrócić :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |