Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski ! do Samoobrony marsz! |
nie ostatnia jakas nowa wyszla Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski ! do Samoobrony marsz! |
Odam wszystkie moje oszczędności :) (4,50zl.) ADALL
|
|
Psy szczekają, ... karawana idzie dalej...
|
|
A może by tak zająć się rzygającymi i lejącymi ludkami. A może ich to się boicie ?? – bo można „w buźkę zarobić” ??? Czy nie zwróciliście uwagi , że nikt „nie ma ochoty” zwrócić im uwagi żeby sprzątnął po sobie, albo przyczepił sobie torbę ? A może PAN - PANI „fuck_you” powinien się nad tym problemem zastanowić i dać trochę luzu psom i ich właścicielom. Płacą przecież podatek od „posiadania” psa. A czy ktoś płaci podatek od „posiadania” pijaka, rzygacza i lejka ? Ludzie dajcie luzu. Mam dzieci, miałem psa i wiem co to wszystko znaczy. Trawniki nie są do zabawy dla dzieci. Place zabaw i owszem. Jak ktoś tam prowadzi czworonoga to mandacik i wymianą piasku powinien być obciążony. Dajcie żyć normalnym „kochaczom” psów.
|
|
Lordek - udajesz czy naprawdę nie wiesz o czym pisałem wcześniej ? Może ustosunkujesz się również do drugiej części mojej wypowiedzi. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Najemcy nie właśćicielamy i nie będą płaćić podatku od nieruchomośći
|
|
"A czy ktoś płaci podatek od „posiadania” pijaka, rzygacza i lejka ?" Chłopie jest różnica pomiędzy człowiekiem (choćby i pijakiem) a psem!!!!!! HEHEHEH Dyskuja świetan-o gównie :D Ale 1000% popieram pomysł Fuck_You. Ludie, na strzelnicy nie da się w piłke grać bo tyle leży tam gówien!!! Jak chce se gałą poodbijać to sie musze łamać prawo wchodząc na teren przedszkola nr. 15 lub 14 i tam grać. Piaskownic są obesrane na maksa!!! Pozdrawiam
|
|
matka2005! Bardzo dobry pomysł. Może władze naszego miasta zastanowią się nad podjęciem odpowiedniej uchwały. Oby nie za długo myśleli. Pozdrowienia.
|
|
polonez tez jest samochodem i nie ma co sie tu wstydzic. a co do JA to bys dal znac sms bo masz do mnie numer tez bym pojechal narka Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Widzę, że psy to ostatnio główny temat na forum. Zaczęliście jeszcze się czepiać Straży Miejskiej, że zamiast ganiać za psimi kupkami wypisują wam mandaty i rozstawiają fotoradary po mieście:) Tak się składa, że nadal samochód pędzący ponad 100km/h przez miasto jest bardziej niebezpieczny od psich odchodów na trawniku. Myślcie może logicznie co? Na psiej kupie możesz się co najwyżej poślizgnąć i przy niesamowitym pechu się przewrócić ( pomijam fakt, ze po trawnikach chodzić nie wolno) a pędzący samochód może zabić...Nadal uważacie, że Straż Miejska powinna się zająć pieskami?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |