Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mięsne danie \"rzeź wołyńska\" w menu podczas happeningu w Kijowie |
To i tak długo czekał pan z kaktusowej. Do mnie komornik zawitał dokładnie po 30dniach :D za 100zł odsetek naliczyli mi chyba 4.5zł czy jakoś tak. Roześmiałem się tylko bo to w sumie to samo jakbym płacił na poczcie a się fatygować nie musiałem... :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mięsne danie \\\"rzeź wołyńska\\\" w menu podczas happeningu w Kijowie |
hmm okna okna ciężka sprawa. trzeba zwracać uwage na wyposażenie, profil z jakiego jest wykonane okno, gdzie skladany jest ten profil bo fabryki sa różne, jaki czas gwarancji, i przedewszystkim parametr U.(przenikalność cieplna) Dać za okno taniej znaczy że mogą mieć odchudzane ścianki czy zwykłą ramkę dystansową(aluminium czy plastik) No i oczywiście montaż, spytać się ile czasu współpracują z grupami montażowymi.
|
|
Nelli chcesz to tez Ci mogę nastroić, sam też trochę brzdąkam
|
|
po co z nią byłes jak taka towarzyska??i teraz masz problem jak nie twoje,ale tak to nagadałeś na nią a jednak nad ślubem sie zastanawias i tu nie chodzi wogle o dziecko tylko o to ze nawet ci powiedziala ze moze nie twoje a ciebie i tak ciagnie do niej................
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chemia to jest takie cus jak do kibla plyny i sie leje .
|
|
Ja też się cieszę że wreszcie niektórzy coś zrozumieli ale żeby w Łomży się coś zmieniło to na tym forum trzeba jeszcze długo przekonywać i róbmy to na tym forum i nie tylko! KTOŚ COŚ właśnie 3000 to jest dopiero godziwa płaca i tyle powinno się zarabiać zwłaszcza w piekarniach! Co prawda niektórzy tyle w piekarni zarabiają owszem ale to w tych największych obozach pracy u K. a niektórzy nawet 1000-1200 a wszyscy pracują po 250-300 godzin 7 dni w tygodniu i to jest paranoja! Mnie wystarczy jakieś 2000 na rękę za 160-180 godzin w miesiącu a autka nie chcę i chętnie coś porobię bo od siedzenia kark sztywnieje a jak żona zarobi drugie tyle to w zupełności wystarczy i oto należy walczyć z całych sił! RÓBMY TO!!!!!!!!!!!!!
|
|
to wszystko wina żydów i komuchów i ważniaka papuplika
|
|
Profesor - czy ktoś Cię tu obraża?, nie wiem, mówisz do nas, czy się przedstawiasz? Wiem, że tego nie zrozumiesz, ale takie właśnie wypowiedzi powinny być kasowane.
|
|
tak wlasnie ? prosze pszedstawic konkretne dowody s nie ze jezdze czarnym bmw to jusz..... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ADMIN POWINIEN ZA CAŁOKSZTAŁT NIEKTÓRYCH WYRZUCIĆ
|
|
i tak dalej i tak dalej jam po tygodniu stroił, tylko kumpel pokazał o co chodzi a co grasz disco polo ? :)
|
|
idz sie ******* Cymbale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |