Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyńscy mają problem... |
Zbychu ciągle teoryzujesz. Wrzucasz wszystkich do jednego wora. Złodzieje, wyzyskiwacze , besztasz z błotem wszystkich tylko dlatego, ze maja pieniadze albo wladze. Ja chciałbym wiedziec co zanczy dla ciebie "uczciwe" zarabianie pieniedzy. Czy kontrakty spekulacyjne na gieldzie to dla ciebie uczciwa praca. Czy dbajac o rentowność firmy zwalniasz dwóch pracowników jest to dla ciebie moralne. Czy pracodawca dla którego zysk i dobro firmy jest podstawa podejmowania decyzji jest dla ciebie uczciwym człowiekiem. Piszac o dzisiejszych problemach kraju mam wrazenie ze je wprawdzie widzisz tylko ufasz znachorom a nie lekarzom. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyńscy mają problem... |
a to zalezy ile masz lat... jak wyglądasz... czy masz dresy czy nie;)))))... a tak powaznie to chyba Łomża jest tak mała ze kazdy wie co tu mozna robić... kilka pubów, bananowa yama, klubowa rampa, małolackie metro... pominełem coś??? nooo, zapomnialbym o spędzie na poznańskiej... każdy znajdzie cos dla siebie...
|
|
Ja nie jestem chamem !! to jak z tym jest ?
|
|
maciek: przeczytaj jeszcze raz mój post i później swój. No, chyba że kpisz ze mnie. Zbychu: niech Ci tylko jeszcze raz ktoś coś wmówi, to już ja z nim pogadam ;) A tak serio, to jest coraz więcej ludzi myślących, że gros kaski uciekło w drodze "korupcji, złodziejstwa i marnotrastwa". Otóż moim zdaniem to tylko z marnotrastwem masz rację. Natomiast korupcja to głównie ubytek pieniędzy prywatnych, a złodziejstwo z kolei to zbyt małe pieniądze, aby zachwiać gospodarką. natomiast wydatki socjalne budżetu - o, to już jest naprawdę ogromniasta suma. Bez ograniczenia tej sumy (kosztem biednych niestety - bo oni korzystają z socjalu) nikt nie wymyśli ratunku dla gospodarki. Ja też nie mogę zgodzić się z powszechną biedą, ale jedynym co mogę zrobić, to płacić jak największe podatki, aby obdzielono nimi ubogich. Czy można zrobić coś jeszcze? Pozdrawiam Wiekanocnie.
|
|
Vlad, zdolny z Ciebie nauczyciel. Wiedziałem że na Ciebie można zawsze liczyć. Wielkie dzięki, sam z tego skorzystam przy okazji, bo jak wiesz ze Mnie jest początkujący internauta. Ptysiu, a kto Mnie postawi flaszkę za podpowiedź. Świąteczne pozdrowienia. Zbych
|
|
![]() Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |