poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii

na ul. legionów 49 w łomży

jest ośrodek szkolenia zawodowego.
tam zrobisz na wszystkie typy wózków, masz też wysoki skład.
Ja robiłem ze 4 lata temu, kosztowało chyba 800 zł jak dobrze kojarzę. tylko ja miałem już uprawnienia i dorabiałem z gazem i wysoki skład!

Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii

Treść jest ukryta

Karol89 do mnie dzwonili po dwóch dniach, że zdane. we wtorek miałam a w czwartek o 8 juz dzwonili. KWP Poznań.

Ja rozumiem wszystko.Każdy ma jakieś zamiłowania pasje.Mam do Was Qadowców prośbę.Nie jeździjcie ludziom po zbożach.Właśnie mi ktoś qadem zawracał w zbożu.Pod samą Łomżą.Nie po to ktoś to sieje by ktoś niszczył.I jeszcze jedna prośba.Coraz bardziej ludzie wywożą śmieci po polach.Jeśli coś zauważycie zareagujcie.Dzięki i pozdrawiam prawdziwych pasjonatów Qadów.

Łomża miastem kościołów i markietów a ile ich w Polsce, a ile jeszcze w budowie i to w każdym mieście!!!!!Następny chyba św. Brunona?

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Ja operowalem w łomży i niby u dobrego lekarza , ale mam caly czas problemy, choć minelo już trzy lata

karolino a w czym ci te koscioly przeszkadzaja? to co maja budowac synagogi,meczety a moze domy modlitwy dla sekty jehowcow? chyba ze sama jestes kociara to rozumiem cie:)

św. Brunona to już jest na łomżycy od 30 lat...
Na kościoły daje kto chce, można powiedzieć że ludzie głosują nie tyle nogami co banknotami...

Może i nie "SONET" a "SONER" (za pomyłkę przepraszam)

A gdzie ja napisałem, że ww. zespół jest jakimś zespołem znanym? Poprostu podałem nazwę i nie oczekuję, że ktoś go zna bo szczerze mówiąc sam go nie znam.

I dlaczego Ty taki opryskliwy jesteś? Kolega wcześniej zadał pytanie odnośnie nocy świętojańskiej w Wiźnie to napisałem co wiem i tyle.

co za debile ...

ja polecam ośrodek delta z Piątnicy pana Przesztrzelskiego ja zdawałem kilka kategori b,c+e zdałem zapierwszym razem, miła i wachowa obsługa zero stresu,a co do kasy napewno się można porozumieć.pozdrawiam

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jak wyruszam pod miasto, to włos sie jeży!
Zgadzam sie! - śmieci to prawdziwa zmora! Ludzie, troche kultury!

Jak wyruszam pod miasto, to włos sie jeży!
Zgadzam sie! - śmieci to prawdziwa zmora! Ludzie, troche kultury!

W "Ranczo" była taka scena, że śmieciarzom przywieźli, to co wpierdzielili do lasu, z powrotem na działeczki. Włos sie jeży - to, co sie dzieje w naszych lasach to szok! Ludzie! Troche kultury...
Trzeba na tych śmieciarzy wynaleźć jakiś sposób! tylko jaki... są praktycznie bezkarni... jak drobne złodziejaszki.

Polecam ci radio jony2, a antena presiden to górna półka co do sklepu to odradzam sklep na al.legionów na przeciw jednostki wojskowej facet który tam sprzedaje jest niemiły i beszczelny przekonałem się na własnej skórze.

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

aby móc skomentować coć, trzeba mieć choćby trochę wiadomości na ten temat, vide : ustawa o ochronie praw lokatorów, mieszkaniowym zasobie gminy i o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 21 czerwca 2001 Dz.U.2001 Nr 71 poz. 733,
życzę owocnej lektury ze zrozumieniem

Buduje sie kościół Św. Boboli ale tylko dlatego że obecnie msze odprawiają się w czymś na podobe kościoła i po wybudowaniu nowego stary zapewne zostanie rozebrany

To teraz będzie smród w autobusach

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ROBIŁAM KURS W OSK KAZIK .Zależało mi na czasie, prawo jazdy zdałam miesiąc od rozpoczęcie kursu !! rewelacja !! naprawde polecam !!

hmm.... format się nie wyświtlił :/ to jesczze raz, miało być [ i ] [/ i ]

HAHA Słyszałam To!

Treść jest ukryta

temat kościoły, wiara i datki to szeroki temat czasami tabu .... a miejsce budowy nowego kościoła jak przypuszczam wzgórze Wawrzynca, miejsce ostatniej celebry...

twojPan to pewnmie matematyk z katola a torquemada to polonistkapewnie.... (...) skoro nauczyciele maja tak zryte kaski !!!!

za mało jest składowisk śmieci czy kontenerów a nagminne jest zaśmiecanie lasów przez ludzi ze wsi, daleko nam do tej prawdziwej kultury, co zostawimy przyszłym pokoleniom......śmieci

Uniden i Johny to jest to samo z ta roznica ze Johny ma homologacje i jest drozszy od Unidena - takze ja polecam i jednego i drugiego - bedziesz zadowolony, jesli bys chcial posluchac kogos madrego kto sie na tym zna to zapraszam na poznanska przy urzedzie celnym jest taki mily pan - ja u niego kupowalem i jestem zadowolony

Treść jest ukryta

w wiekszosci masz racje dra jak cholera ale drogi Białystok ma zdycydowanie gorsze od naszych u nas to jeszcze w miare tez rewelacji nie ma

a ***** te złodzieje co sprzedają auto gaz to sie umawiają ze soba i dlatego mamy najdrozszy prawie w kraju

różowe okulary daj mi do siebie aktualny adres na który wysłać wiadomość

dużo ludzi poleca ci Kozła, myślę że stara wiara jest ok. natomiast słyszałem złe opinię o Andrzeju Anusewiczu bierze kasę a potem Ahoj kapitanie! nie ma czasu, ni jak się z nim skontaktować aby ustalić ważne aspekty sprawy

Dużo ludzi poleca ci Kozła, myślę że stara wiara jest ok. Natomiast słyszałem złe opinię o Andrzeju Anusewiczu bierze kasę a potem Ahoj kapitanie!
Nie ma czasu, ciągle zajęty. Ni jak się z nim skontaktować aby ustalić ważne aspekty sprawy, słyszałem że nie wnosi nic wartościowego do sprawy, tak jakbyś się bronił sam ( z tym że masz mniej kasę w swoim budżecie)
Wiec dobrze robisz pytając o opinię bo nie warto wyrzucać kasy w błoto

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja polecam Lutka...Gość na prawdę dobrze uczy!!!

Wiedza ekologiczna w społeczeństwie - żadna.
Ten co segreguje uważany jest za dziwoląga.
Myślenie ludzi ludzi jest takie, że i tak wszystkie śmiecie trafią na ogólne składowisko do Miastkowa. Tymczasem posegregowane przez Nas odpady trafiają do firmy w Nowogrodzie, gdzie są pakietyzowane i odprawiane do firm zajmujących się recyklingiem.
W skali kraju, pomimo wielu akcji i apeli Polak segreguje tylko 5% odpadów. Dla porównania Czech - 40%, Niemiec, Szwajcar, Austriak - 85%.
Srajmy dalej pod siebie.

No teraz powazne wyzwanie stoi przed nowymi wlascicielami tego lokalu zeby zmazac stara "renome"... Ale mysle ze juz podołali temu zadaniu... Zupelnie inny lokal i zasady...

wiem że kiedyś w ohp na szosie zambrowskiej mozna było zrobić kurs za free chyba nawet ale niewiem czy to jest jeszcze aktualne

masz chlopie gust by starym ludziom ogurki wkladac. wlasne dzieci tez tego uczysz? wkladajo ci ogurki w tylek? mysle ze z tumana moze tylko tuman urodzic sie

A ja mam kilka słow do koxika69 i Sienki.Obyście sie nie zdziwili jak osoba, która "wygląda jak szczur
z
zapadniętą klatką albo w drugą strone - fałdy tłuszczu zasłaniają męskość" wypadnie lepiej w całym procesie rekrutacji!!Nie pisze tego dlatego ze chce sie kłocić lub sama mam problem z nadwaga lub odwrotnie ale nie znosze osob nietolerancyjnych!!Co z tego ze źle ktoś wykonał przewrót!Być moze dlasze postępowanie rekrutacyjne pojdzie mu lepiej od was..Jak juz pisałam wcześniej to zrezygnowałam z Policji..Tymczasowo!!.Jestem swieżo po liceum i nie mam nawet zawodu,dlatego za tydzien (mam nadzieje) odbiore swadectwo maturalne i smigam na studia.A pozniej wiadomo policja!!Nie rezygnuje dlatego ze czuje sie słaba czy cos..Uważam ze tak długie oczekiwanie na dalsze postępowanie rekrutacyjne jest smieszne i dla mnie to poki co strata czasu..Jesli kogoś urazilam to przepraszam ale musiałam sie wypowiedzieć!
:]

Temat spoko, lecz jeśli ktoś nie potrafi odpowiedzieć bądź nie jest w temacie to kultura by wymagała by się wstrzymać z wypowiedzią. Z tego widać na przykład alex803 też ma problemy zdrowotne, a do tego dylemat dlaczego on płaci więcej, więc troszkę objaśnię w tej sprawie. Co do dylematu składek to wina raczej leży po stronie ludzi, z pewnością na których głosowałeś, a jeśli chodzi o sprawy zdrowotne to radzę leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno. Kulturę poznaliśmy w wypowiedzi to wątpię by interesowało kogoś twoje wykształcenie, jeśli je wogóle posiadasz (a jeśli nawet masz to chyba że za jajka z bazaru hehe).

smród i tak jest bo ludzie się myją raz na tydzień

Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w histor

MA może ktoś tą grę juz?? jak wrażenia ?:)

Osobiście dziwię się mieszkańcom Łomży (mieszkam od niedawna).
Jesteśmy okradani w biały dzień i nikt z tym nic nie robi.
Z tego co zauważyłem to rachunki za wodę otrzymujemy od właściwej spółdzielni mieszkaniowej a nie od MPEC, zgodnie z tym umowy na dostarczenie wody podpisywane są ze spółdzielniami.
Czyli w przypadku braku wody tak jak było to niedawno o tym fakcie powinna poinformować nas spółdzielnia a nie MPEC. Wynika z tego fakt następujący, że nasz dostawca nie wywiązał się z umowy. MPEC może informować spółdzielnie a nie mieszkańców bo to spółdzielnie są klientami MPEC. Jak dla mnie to prezes ŁOMŻYŃSKIEJ mógł stać i z zapalniczką podgrzewać mi wodę żeby wywiązać się z umowy bo nie poinformował mnie że ciepłej wody nie będzie.
Zamiast też całkowicie zakręcać wodę puszczają zimną a na liczniki nabija nam ciepłą. Nikt oczywiście nie raczy odliczyć tego z rachunku za podgrzanie wody ( 3 dni czyli 10% opłaty).
Spółdzielnie łamią prawo i okradają nas w żywe oczy.
Na koniec dodam, że zgodnie z prawem mamy prawo wypowiedzieć umowy na dostarczanie wody spółdzielnią i podpisać je bezpośrednio z MPEC
To samo będzie teraz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org