Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii |
na ul. legionów 49 w łomży jest ośrodek szkolenia zawodowego. tam zrobisz na wszystkie typy wózków, masz też wysoki skład. Ja robiłem ze 4 lata temu, kosztowało chyba 800 zł jak dobrze kojarzę. tylko ja miałem już uprawnienia i dorabiałem z gazem i wysoki skład!
|
|
Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w historii |
Treść jest ukryta
|
|
Karol89 do mnie dzwonili po dwóch dniach, że zdane. we wtorek miałam a w czwartek o 8 juz dzwonili. KWP Poznań.
|
|
Ja rozumiem wszystko.Każdy ma jakieś zamiłowania pasje.Mam do Was Qadowców prośbę.Nie jeździjcie ludziom po zbożach.Właśnie mi ktoś qadem zawracał w zbożu.Pod samą Łomżą.Nie po to ktoś to sieje by ktoś niszczył.I jeszcze jedna prośba.Coraz bardziej ludzie wywożą śmieci po polach.Jeśli coś zauważycie zareagujcie.Dzięki i pozdrawiam prawdziwych pasjonatów Qadów.
|
|
Łomża miastem kościołów i markietów a ile ich w Polsce, a ile jeszcze w budowie i to w każdym mieście!!!!!Następny chyba św. Brunona? ![]() Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Ja operowalem w łomży i niby u dobrego lekarza , ale mam caly czas problemy, choć minelo już trzy lata
|
|
karolino a w czym ci te koscioly przeszkadzaja? to co maja budowac synagogi,meczety a moze domy modlitwy dla sekty jehowcow? chyba ze sama jestes kociara to rozumiem cie:)
|
|
św. Brunona to już jest na łomżycy od 30 lat... Na kościoły daje kto chce, można powiedzieć że ludzie głosują nie tyle nogami co banknotami...
|
|
Może i nie "SONET" a "SONER" (za pomyłkę przepraszam) A gdzie ja napisałem, że ww. zespół jest jakimś zespołem znanym? Poprostu podałem nazwę i nie oczekuję, że ktoś go zna bo szczerze mówiąc sam go nie znam. I dlaczego Ty taki opryskliwy jesteś? Kolega wcześniej zadał pytanie odnośnie nocy świętojańskiej w Wiźnie to napisałem co wiem i tyle.
|
|
co za debile ...
|
|
ja polecam ośrodek delta z Piątnicy pana Przesztrzelskiego ja zdawałem kilka kategori b,c+e zdałem zapierwszym razem, miła i wachowa obsługa zero stresu,a co do kasy napewno się można porozumieć.pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak wyruszam pod miasto, to włos sie jeży! Zgadzam sie! - śmieci to prawdziwa zmora! Ludzie, troche kultury!
|
|
Jak wyruszam pod miasto, to włos sie jeży! Zgadzam sie! - śmieci to prawdziwa zmora! Ludzie, troche kultury!
|
|
W "Ranczo" była taka scena, że śmieciarzom przywieźli, to co wpierdzielili do lasu, z powrotem na działeczki. Włos sie jeży - to, co sie dzieje w naszych lasach to szok! Ludzie! Troche kultury... Trzeba na tych śmieciarzy wynaleźć jakiś sposób! tylko jaki... są praktycznie bezkarni... jak drobne złodziejaszki.
|
|
Polecam ci radio jony2, a antena presiden to górna półka co do sklepu to odradzam sklep na al.legionów na przeciw jednostki wojskowej facet który tam sprzedaje jest niemiły i beszczelny przekonałem się na własnej skórze. ![]() Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
aby móc skomentować coć, trzeba mieć choćby trochę wiadomości na ten temat, vide : ustawa o ochronie praw lokatorów, mieszkaniowym zasobie gminy i o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 21 czerwca 2001 Dz.U.2001 Nr 71 poz. 733, życzę owocnej lektury ze zrozumieniem
|
|
Buduje sie kościół Św. Boboli ale tylko dlatego że obecnie msze odprawiają się w czymś na podobe kościoła i po wybudowaniu nowego stary zapewne zostanie rozebrany
|
|
To teraz będzie smród w autobusach „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ROBIŁAM KURS W OSK KAZIK .Zależało mi na czasie, prawo jazdy zdałam miesiąc od rozpoczęcie kursu !! rewelacja !! naprawde polecam !!
|
|
hmm.... format się nie wyświtlił :/ to jesczze raz, miało być [ i ] [/ i ]
|
|
HAHA Słyszałam To!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
temat kościoły, wiara i datki to szeroki temat czasami tabu .... a miejsce budowy nowego kościoła jak przypuszczam wzgórze Wawrzynca, miejsce ostatniej celebry... ![]() Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
twojPan to pewnmie matematyk z katola a torquemada to polonistkapewnie.... (...) skoro nauczyciele maja tak zryte kaski !!!!
|
|
za mało jest składowisk śmieci czy kontenerów a nagminne jest zaśmiecanie lasów przez ludzi ze wsi, daleko nam do tej prawdziwej kultury, co zostawimy przyszłym pokoleniom......śmieci
|
|
Uniden i Johny to jest to samo z ta roznica ze Johny ma homologacje i jest drozszy od Unidena - takze ja polecam i jednego i drugiego - bedziesz zadowolony, jesli bys chcial posluchac kogos madrego kto sie na tym zna to zapraszam na poznanska przy urzedzie celnym jest taki mily pan - ja u niego kupowalem i jestem zadowolony
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w wiekszosci masz racje dra jak cholera ale drogi Białystok ma zdycydowanie gorsze od naszych u nas to jeszcze w miare tez rewelacji nie ma
|
|
a ***** te złodzieje co sprzedają auto gaz to sie umawiają ze soba i dlatego mamy najdrozszy prawie w kraju
|
|
różowe okulary daj mi do siebie aktualny adres na który wysłać wiadomość
|
|
dużo ludzi poleca ci Kozła, myślę że stara wiara jest ok. natomiast słyszałem złe opinię o Andrzeju Anusewiczu bierze kasę a potem Ahoj kapitanie! nie ma czasu, ni jak się z nim skontaktować aby ustalić ważne aspekty sprawy
|
|
Dużo ludzi poleca ci Kozła, myślę że stara wiara jest ok. Natomiast słyszałem złe opinię o Andrzeju Anusewiczu bierze kasę a potem Ahoj kapitanie! Nie ma czasu, ciągle zajęty. Ni jak się z nim skontaktować aby ustalić ważne aspekty sprawy, słyszałem że nie wnosi nic wartościowego do sprawy, tak jakbyś się bronił sam ( z tym że masz mniej kasę w swoim budżecie) Wiec dobrze robisz pytając o opinię bo nie warto wyrzucać kasy w błoto Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja polecam Lutka...Gość na prawdę dobrze uczy!!!
|
|
Wiedza ekologiczna w społeczeństwie - żadna. Ten co segreguje uważany jest za dziwoląga. Myślenie ludzi ludzi jest takie, że i tak wszystkie śmiecie trafią na ogólne składowisko do Miastkowa. Tymczasem posegregowane przez Nas odpady trafiają do firmy w Nowogrodzie, gdzie są pakietyzowane i odprawiane do firm zajmujących się recyklingiem. W skali kraju, pomimo wielu akcji i apeli Polak segreguje tylko 5% odpadów. Dla porównania Czech - 40%, Niemiec, Szwajcar, Austriak - 85%. Srajmy dalej pod siebie.
|
|
No teraz powazne wyzwanie stoi przed nowymi wlascicielami tego lokalu zeby zmazac stara "renome"... Ale mysle ze juz podołali temu zadaniu... Zupelnie inny lokal i zasady...
|
|
wiem że kiedyś w ohp na szosie zambrowskiej mozna było zrobić kurs za free chyba nawet ale niewiem czy to jest jeszcze aktualne
|
|
masz chlopie gust by starym ludziom ogurki wkladac. wlasne dzieci tez tego uczysz? wkladajo ci ogurki w tylek? mysle ze z tumana moze tylko tuman urodzic sie
|
|
A ja mam kilka słow do koxika69 i Sienki.Obyście sie nie zdziwili jak osoba, która "wygląda jak szczur z zapadniętą klatką albo w drugą strone - fałdy tłuszczu zasłaniają męskość" wypadnie lepiej w całym procesie rekrutacji!!Nie pisze tego dlatego ze chce sie kłocić lub sama mam problem z nadwaga lub odwrotnie ale nie znosze osob nietolerancyjnych!!Co z tego ze źle ktoś wykonał przewrót!Być moze dlasze postępowanie rekrutacyjne pojdzie mu lepiej od was..Jak juz pisałam wcześniej to zrezygnowałam z Policji..Tymczasowo!!.Jestem swieżo po liceum i nie mam nawet zawodu,dlatego za tydzien (mam nadzieje) odbiore swadectwo maturalne i smigam na studia.A pozniej wiadomo policja!!Nie rezygnuje dlatego ze czuje sie słaba czy cos..Uważam ze tak długie oczekiwanie na dalsze postępowanie rekrutacyjne jest smieszne i dla mnie to poki co strata czasu..Jesli kogoś urazilam to przepraszam ale musiałam sie wypowiedzieć! :]
|
|
Temat spoko, lecz jeśli ktoś nie potrafi odpowiedzieć bądź nie jest w temacie to kultura by wymagała by się wstrzymać z wypowiedzią. Z tego widać na przykład alex803 też ma problemy zdrowotne, a do tego dylemat dlaczego on płaci więcej, więc troszkę objaśnię w tej sprawie. Co do dylematu składek to wina raczej leży po stronie ludzi, z pewnością na których głosowałeś, a jeśli chodzi o sprawy zdrowotne to radzę leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno. Kulturę poznaliśmy w wypowiedzi to wątpię by interesowało kogoś twoje wykształcenie, jeśli je wogóle posiadasz (a jeśli nawet masz to chyba że za jajka z bazaru hehe).
|
|
smród i tak jest bo ludzie się myją raz na tydzień
|
|
Re: jesteśmy mozna powiedzieć w przeddzien jednej z najwazniejszych dat w histor |
MA może ktoś tą grę juz?? jak wrażenia ?:)
|
|
Osobiście dziwię się mieszkańcom Łomży (mieszkam od niedawna). Jesteśmy okradani w biały dzień i nikt z tym nic nie robi. Z tego co zauważyłem to rachunki za wodę otrzymujemy od właściwej spółdzielni mieszkaniowej a nie od MPEC, zgodnie z tym umowy na dostarczenie wody podpisywane są ze spółdzielniami. Czyli w przypadku braku wody tak jak było to niedawno o tym fakcie powinna poinformować nas spółdzielnia a nie MPEC. Wynika z tego fakt następujący, że nasz dostawca nie wywiązał się z umowy. MPEC może informować spółdzielnie a nie mieszkańców bo to spółdzielnie są klientami MPEC. Jak dla mnie to prezes ŁOMŻYŃSKIEJ mógł stać i z zapalniczką podgrzewać mi wodę żeby wywiązać się z umowy bo nie poinformował mnie że ciepłej wody nie będzie. Zamiast też całkowicie zakręcać wodę puszczają zimną a na liczniki nabija nam ciepłą. Nikt oczywiście nie raczy odliczyć tego z rachunku za podgrzanie wody ( 3 dni czyli 10% opłaty). Spółdzielnie łamią prawo i okradają nas w żywe oczy. Na koniec dodam, że zgodnie z prawem mamy prawo wypowiedzieć umowy na dostarczanie wody spółdzielnią i podpisać je bezpośrednio z MPEC To samo będzie teraz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |