środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rozliczenie twórców stanu wojennego.

matik800: dzieki za wskazowki :)
Zwracam sie jeszcze z prosba do Ciebie tak jak majka3
bo niewiadomo jak moj wzrok ocenią :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rozliczenie twórców stanu wojennego.

Do kibic0-->Piątnica i Łomża to nie to samo to oddzielna Gmina!!!Zapamiętaj to sobie

forum moze byc ciekawe i pożyteczne jak kazda dyskusja pod warunkie że poruszane bedą tematy z zycia gminy bo to nasza mała ojczyzna do Loli dlaczego ty wszystko próbujesz storpedować Mam wrazenie że bronisz ZAWSZE SŁUSZEJ SPRAWY WYPRACOWANEJ PRZEZ AKTYW GMINNY sory ale mam takie odczucie - metody rodem z PRL

coś Ty rudzielcu taki wyrywny sie zrobil? mam przejechac sie po Ciebie do tele pizzy? czy odrazu w domu Cie odwiedzic? nie kozacz tak bo i tego kadeta Ci troszke poobijaja przez przypadek..

Cieszy mnie fakt, że pośród Nas są mądrzy i normalnie myślący ludzie (X men, sprytka). Rzeczywistość za oknem jednak nie rozpieszcza i pokazuje, że buszmeni typu Czesia, SD, KGB, zynio też muszą pośród nas egzystować. Tylko obcowanie z nimi na co dzień jest uciążliwa dla normalnego społeczeństwa.
Teraz tylko czekać na niewyszukane i prostackie riposty wyżej wymienionych buszmenów. Pozdrawiam normalnych.

Nie muszą na tym zarabiać. To jest wykaszanie konkurencji, sklepik po sklepiku. Inwestycja długoterminowa

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

kupowałem tam wędlinę, niedroga i świeża, w stokrotce to porażka, ceny kosmiczne a szyneczka śliska i śmierdzi już następnego dnia

szkoda. żeby tylko panie pracujące w sklepie się nie zmieniły.

Remedium to pomyłka, no może poza Śliwecką
prawdziwi lekarze od dzieci od Bandzul, Maksymowicz, Głębicka, reszty nie znam to nie polecam, to są lekarze z wieloletnim doświadczeniem i dużą wiedzą a nie jacyś po "podyplomówkach"

Santreo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org