Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wraca do gry Artur Zawisza |
Gdzie moge je kupi w Łomży? I czy jest możliwośc, żeby mi je na miekscu przycieli na wymiar?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wraca do gry Artur Zawisza |
Dziewczyno, napisz do BRAVO! Riposta
|
|
To dlaczego nie podszedłeś i nie zapytałeś? Czyżby bezpieczniej było za firewallem objeżdżać ludzi na forum?
|
|
oblesnybambo zasilacz był wymieniany. Na procesor była nakładana maść ale nic to nie dało. Były sprawdzane wszystkie pod zespoły. Dzięki za pomoc:]
|
|
Jak byś nie wiedział ŁKS gra prawie samymi wychowankami więc nie ma się co spodziewać że będzie wygrywał. Najważniejsze że istnieje i może małymi kroczkami uda się to wszystko odbudować.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja *******ę sobie zabawę znaleźli będą co chwila robić post o fotka który profil najśmieszniejszy jaki żal.***** dziecko weź się ogarnij nie spamuj ja *******ę ***** zabawę se znaleźli jebane dzieci neo. Weź ***** człowieku nie spamuj W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
bardzo dziękuję'' pomocna'' za testy, pozdrowienia Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |