Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Źydzi w polityce |
Ja mam tylko nadzieje ze w tym centrum handlowym powstana sklepy z prawdziwego zdarzenia typu Reserved, jakies restauracje itd. Bo jak otworza tam sklepy tylko łomżyńscy pseudokupcy to nic w tym miescie sie nie zmieni - dalej bedziemy przeplacac za towar.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Źydzi w polityce |
Ciekawa jestem, co w tej Lomzy jest takie drogie, za co musicie przeplacac. We wszystkich sklepach ten sam chlam albo ze Stadionu Dziesieciolecia, albo z bazarow i innych takich tam pod Lodzia. Wystarczy przejsc sie Dluga i popatrzec na wystawy pelne rozowych bluzeczek z cekinami i w podobnym stylu torebeczek, spodniczek i rajstopeczek a`la Barbie. Brrrrr! Az ciarki po plecach chodza, jak sie na to patrzy. Prawie to samo jest na rynku, tylko mniejszy komfort przymierzania. Markowy towar z wyzszej polki jest w Lomzy na pewno tanszy, niz np.w Galerii Mokotow, ale to wiedza ci, co kupuja, a nie teoretycy. Mowie o porownaniu identycznego towaru, a nie rzeczy pod nazwa np. "sweter" do innej rzeczy pod ta sama nazwa, choc rozniacej sie w kazdym calu. Jestem za Reserved, bo bardzo lubie ich ciuchy, ale nie sadze, zeby tej firmie zalezalo na wlasnym sklepie w jakiejs za przeproszeniem "Stokrotce".
|
|
podejrzewam ,że te doświadczenia zawierają bardzo dużą dozę obiektywizmu. I należy sie na poważnie zająć tym tematem a nie ośmieszać tego forumowicza.
|
|
frotka kupiec z ciebie wyłazi oj kupiec
|
|
@frotka to chyba ty nie wiesz co mowisz;/ Markowy towar z wyzszej polki jest napewno tanszy, juz dawno sie tak nie usmialem;-) Tak sie sklada, ze obecenie mieszkam w warszawie a w lomzy jestem tylko czasami, ostantio mialem okazje przejsc sie po kilku "pseudo -markowych" sklepach w lomzy i ceny sa tam srednio 20% - 30% wyzsze, niz w jakimkolwiek sklepie w warszawie;/
|
|
Jak sie konfiguruje baterie?
|
|
W ratuszu twierdzą, że za powstanie projektu i jego braki odpowiedzialny jest Nowakowski - były wiceprezydent. Nawet ostatnio ktoś go za, że zrobił te projekty to chwalił na tym forum. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
o prosze jak łatwo stracic panowanie i pokazac swoje prostackie oblicze Panie SG1. Nazis tak trzymać potrafisz widzę wywołać to co niektórzy usiłują starannie ukryć. A na dodatek widać ,że jak bardzo SG 1 musi nienawidzieć wszystkich z którymi mu nie po drodze tzn i policji
|
|
Jackensztajn |
Od 2 tygodni odpowiadamy na pytanie: Jak oceniasz samorząd miasta w polowie kadencji? Oddano 1118 glosów. I to wszystko. Czemu sluzy taka sonda, jesli nie mozna zobaczyc jej wynikow???? A moze informacja ta jest tajna ze wzgledu na negatywna ocene pracy samorzadu i Prezydenta?
|
|
Nie można? Ja widzę.
|
|
Jak oceniasz samorząd miasta po połowie kadencji ? Prezydent OK., a Rada kiepska 97 głosy Rada dobra, a Prezydent zły 198 głosy Rada i Prezydent dobrze pracują 38 głosy Mogliśmy wybrać znacznie lepiej 789 głosy JA głosowałem na to pierwsze POZDRO ALL
|
|
Dziekuje !!!
|
|
Był już temat o klubach...więc może teraz coś w rodzaju sondy na temat łomżyńskich dj's? Kto według was gra fajną muzykę i potrafi rozbawić ludzi/lub nie potrafi i powinien iść się utopić... Dawajcie swoje typy...
|
|
PEJA jest Najlepszy z wszystkich i nie ma co gadać wiecej,,, Strzała,,,,
|
|
Wg mnie wychodzi na to że cała rada ma sumarycznie więcej znajomy ch i rodziny niż prezydent.... Zastanówmy się jak wyszła by proporcja gdyby głosy na radę podzielić przez ilość radnych. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czy w naszym kochanym mieście znalazłby sie ktoś, kto chciałby dołączyć do naszej ekipy...? A jeśli nie wiesz wogóle co to ASG zajrzyj tu -> www.wmasg.pl Wymagania...? Na początek starczy co najmniej 13 lat i trochę oleju w głowie. Więcej informacji? Pisz na pietrzaki@poczta.onet.pl lub pod nr gg: 2773951 pozdrawiam, PieTrzaK
|
|
a coto wogóle jest ?????????
|
|
Nie ma odważnych do dalszej matematyki?
|
|
Pieprzyć Kaaza. Direct Connect. To jest to. Ja jeszcze na żadna lipę tam się nie naciąłem. Zdrówka życzę.
|
|
Przeczytaj sobie -> http://wmasg.pl/text.php?dzial=airsoftgun&text=airsoftgun ![]()
|
|
Na co liczyła Kazia? Zwinęła galoty, czyli majty. Chopy w nich swoich klejnotów nie zostawiają. Wolą mieć na podorędziu. Nieprawdaż?
|
|
E tam, sezon jest cąły rok :) Jeśli ktoś chciałby zacząć, to to jest właśnie dobry moment. Jeszzce trochę nie minusowych dni na pokazówki, a potem cała zima, na zbieranie sprzętu :) tak więc... Jak ktoś byłby chętny, to niech wali do mnei :) Pozdrawiam, PieTrzaK
|
|
Kto Ci powiedział, Felixie, że w Ratuszu są jelenie? Bujda na resorach. Jelenie chodzą co najwyżej wkoło Ratusza. I mogą sobie pomarzyć.
|
|
Cześć! Aby ujarzmić Siemensa obojętnie jakiego, jesli nie dostałeś w zestawie płyty z oprogramowaniem to wejdź na stronę Siemensa, ale tą anglojęzyczną (międzynarodową). Możesz to zrobić wychodząc z polskiej stronki Siemensa poprzez wybranie w tzw nawigatorze odpowiedniego języka. Potem wchodzisz do działu "Downloads & Applications" i wybierasz właściwy model telefonu. Musisz ściągnąc program "Siemens Data Suite", to w przypadku MC60 to ok. 18MB. Instalujesz go na kompie, podłączasz telefon i hulaj dusza. Możesz wgrywać dzwonki, tapety, loga zgrywać obrazki, zmieniać ustawienia itp. Z tego co pisałeś to załadowałeś sobie jedynie update czyli firmware do telefonu a to jest co innego. Jest to jakby BIOS przez analogię do kompów. Nie załatwia on nic poza poprawieniem ewentualnych błędów w oprogramowaniu wewnętrznym telefonu, czasami dodaje jakieś funkcje. Do zarządzania telefonem z poziomu kompa służy właśnie Data Suite. Powinno to być tez na polskiej stronie, ale w przypadku Twojego modelu go po prostu nie ma z jakichś powodów. Pozdrawiam! Franio
|
|
JA i tak wole łomzyńskie potupaje od tychw oklicach typu ; Milano klub w Jeziorku, jakeiś sztachetopartyw szumowie: choć raz trafilem tam na technoparty i nei opwiem że było Złe (Dj z całej polski - fajna muza, całkiem niełzy klimacik) A co do metra w Białym to mi si enie podba z jednego powodu - brak zniżek dla studentów ;p. Pozatym robią fajne Raggea Party w środku tygodnia (wstęp Free)
|
|
Grzesiek_Mazurek próbowałem tunelowania, ale co z etgo prędkosci po 10 kilo max ;(
|
|
Na Sylwestra nie warto nigdzie chodzic, bo to tylko zbedny wydatek pieniazkow. Lepiej za te zaoszczedzone 10-15 zlotych kupic jakies markowe ciuchy, albo zywnosc dla rodziny. I tak nastepnego dnia bedzie Nowy Rok. A w kieszeni zostanie kasa na zakupy.
|
|
O obwodnicy mówi się od dawna. Od wielu lat trwają dyskusje na temat jej przebiegu i nic z tego nie wynika tak jak na temat remontu i przebudowy ulicy Poznańskiej. bagrmosen
|
|
Zwracam się z otwartym pytaniem: Co z przebudową ulicy Poznańskiej? Czy ktoś wie kiedy ruszy ta od dawna odkładana inwestycja? Przecież już kilka lat temu wykupiono grunty od mieszkańców Poznańskiej w celu modernizacji tej arterii komunikacyjnej. W urzędzie miasta widziałem projekt zakładający budowę trzech rond w najbardziej newralgicznych miejscach Poznańskiej. Niestety dalej nic się nie dzieje. Jak długo będziemy stali w wielominutowych korkach na Poznańskiej? Dlaczego pomimo tylu wypadków i kolizji miasto nie ma funduszy, by przebudować chociaż najgorsze skrzyżowanie (Poznańska i Wojska Polskiego). Uważam, że to bardzo ważna inwestycja w mieście. Przede wszystkim zmniejszyłaby prędkość wjeżdżających TIRÓW do Łomży i rozładowałaby korki - ułatwiając dojazd do osiedla Maria.
|
|
DOBRY POMYSŁ Z TYM RONDEM ALBO ŚWIATŁA ZROBIĆ TAM :) ŁATWIEJ POWIEDZIEĆ NIŻ ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO
|
|
A GDZIE DJ E I BARTEZ I RESZTA ZIOMKÓW ??? CO SIE STAŁO Z TYM FORUM ? NAWET MrS MAŁO PISZE :( bagrmosen
|
|
DEBIL CHCIAŁ MNIE TU OSMIESZYĆ MNIE I PEJE ! JA JESTEM JEDEN DRUGIEGO TAKIEGO PEJI NIE MA NA ŚWIECIE ! JEST JESZCZE JEDEN ALE TO CO INNEGO ! A TEN PODRÓBA PUJDZIE PALIĆ SIĘ NA STOS !
|
|
wieśmin chyba cię w łeb trzasło tak piszesz jakby przy legionów tylko TA jedna osoba mieszkała też początkowo myślałem, że z tym remotem to jakaś lipa ale jak teraz jeżdże to pomiędzy szkołą muzyczną a gośką widać różnicę nierówne popękane i z lekka badziewiaste to samo od jednostki do primy wojska polskiego nie jeżdzę to mi wisi ipoza tym tam sie cywilizacja kończy ale jak mówicie że potrzebne rondo to pewnie tak jest mi światła potrzebne przy nowym sądzie - tam to jest syf o 15 kiedyś kopernika jeździłem po żonkę a teraz to może ci palma odbić zanim wyjedziesz w polową i sienkiewicza bym zrobił - teraz z dwornej trzeba w prawo jechać a w sienkiewicza takie dziury że wozu szkoda bo szprychy z kół wypadają i zrobiłbym światła z przykoszarowej w legionów - tam to sie stoi
|
|
ja se śmigam szoso ąż wióry leco
|
|
Peja, wiedziałem :) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=18184&t=18184 Post No. 2 :) Ale ten "peja." to coś jak dawny bartez :) o ile się myle to bez urazy bartez Pozdro
|
|
<hahaha> DOBRE :D
|
|
Już po ostatkach, a ja mogę stwierdzić, że dobre są domowe imprezy. Jak czlowiek tak bardzo się wytańczy i sporo wypije napojów procentowych to w każdej chwili może iść w zaciszne miejsce aby złapać oddech i odpocząć od intensywnego imprezowania (np. do rana) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam (w szczególności osoby, które spędziły ze mną tegoroczne ostatki)
|
|
jasne :) bagrmosen
|
|
Wtedy w 1986 roku 1 maja - zamiast pójść na pochód 1-majowy jak kazali nauczyciele, poszliśmy całą paczką na piwo. Piliśmy koło starego mostu koło rzeki. Po kilku dniach wyszło na jaw, że była wtedy awaria w Czernobylu. bagrmosen
|
|
A ja nie daję (wyjątkowo - tak). Żebractwo ma dwie strony (upraszczając): 1. pozwala żebrakowi przeżyć, 2. nie pozwala mu podjąć pracy i normalnego życia. Porównajcie te dwie rzeczy i pomyślcie, co jest lepsze dla tych dzieci z ul. Długiej - ka$ka czy nabranie przekonania, że pieniądze nie biorą sie od innych ludzi tylko z pracy. Pozdro.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |