Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biskup ma rację... |
z gówna zawiniętego w złotko cukierka nie zrobisz,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biskup ma rację... |
Golf II Silnik 1.8 100koni,napęd 4x4 to chyba wersja cantry znaczy terenowa nie ? ja na takie cudo wlasnie poluje obecnie golfik 2 ale i tak go lubie;]
|
|
.... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Poznańska 132B Gontarski
|
|
Ten 2152 to dzieciak, pisze takie głupoty że żal... kxxn, podziwiam za cierpliwość i skrupulatność, ale niektórzy i tak "wiedzą" swoje:) naiwność a może brak wiedzy spowodowany młodym wiekiem, brakiem głębszego zainteresowania problemem powoduje takie płytkie stwierdzenia niektórych typów, to tak jak by dyskutować z poglądami Lepperów czy innych cudaków.
|
|
Województwo Łomżyńskie myśle nie miało by szans na przetrwanie. Mała powierzchnia, słabo zaludniona i mało do gadania by pewnie miało. Gdyby przyłączyli do Mazowieckiego to też nie wiadomo jakby było. Ciekawe czy Warszawa pamiętałaby że ma takie miasto w województwie. Myślę że nie ma co kombinować. Białystok był jest i będzie wiochą jakich mało a My Łomżyniacy zawsze będziemy wiedzieli że nasza Ziemia, Ziemia Łomżyńska to Mazowsze. Polityka i granice administracyjne to nie wszystko liczy się pamięć. Ja tam nie muszę mieć na papierze i mapie wystarczy że mam w sercu i będe miał na zawsze. Łomża jest mała żyje się biednie ale jestem dumny że tu się urodziłem. A na Białystok sikam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak to obliczyłeś? dla kogo było by to racjonalne?
|
|
Dzięk i gratuluje Tobie i Twojej kobiecie, ja niestety ciągle cierpię i nie wiem jak to się skończy. Jeśli mogłabym popisać z Tobą na ten temat po za forum to bardzo proszę o jakiś kontakt (np. gg) Pozdrawiam.
|
|
w Biebrzy to tylko polerka wchodzi w grę ;) a co do tematu, to tak jak pisali wyżej: Biedrzycki, Piątnica - znam dobre warsztaty, które właśnie jemu zlecają robotę przy głowicach Takos
|
|
Dziękuję OjciecR. Takie słowa otuchy chciałem usłyszeć, bo bałem się, że już na początku dnia będę musiał pisać kolejnego posta z tłumaczeniami ;-)
|
|
bar bedzie otwarty od 19 stycznia, powod zamkniecia to choroba pracownika.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też koleją troszkę się wyjeździłem po Polsce i po Europie. Dla przykładu podam 2 rekordy : Warszawa - Ateny 63 godzin jazdy, Warszawa - Łódź fabryczna zaznaczam "expressem" przekroczyło 3 godziny, może to się zmieniło do tej pory, lecz dobrze również pamiętam naszą kolej łomżyńską, jedna wielka tragedia. Łomża jest trasą przelotową na Mazury, tory są do niczego, nie mamy dworca PKP, nie mamy nic, i tylko pomyśleć że znajdą się tacy którym się zachciewa szynobusu. A może potrafią to sami sfinansować? Hehe, bo w innym przypadku to kasa pójdzie, my dalej będziemy dziadami a reszta polski będzie się śmiała, że w Łomży nawet tory mają swój koniec. I gdzie tu oni wdzą przyszłość i rozwój tego miasta? WIELKA BEZNADZIEJA
|
|
:) dobre autko na zabawe polecam :))
|
|
no właśnie też to usłyszałam jak dzwoniłam w tamtym tygodniu. kazali dowiadywać się w tym, a teraz jak dzwonię słyszę to samo co w tamty i co raz bardziej zastanawiam się nad tym czy nie odwołać swojego wniosku, bo dla mnie to jest śmieszne podejście, a poza tym nie mogę zacząć nic robić bo muszę czekać na wyniki projektu, o którym nic nie wiadomo
|
|
Jak masz problem to podjedź na Senatorską do Mak-Robu, na pewno Ci sprawdzą przyczynę, a jeśli to tylko kwestia regulacji przy komputerze to załatwią od ręki, zapewne za free, jak zawsze.
|
|
Nie zalezy mi na papierku a na dobrym badaniu....
|
|
|
Czy w łomży są jeszcze jakieś opuszczone budowle rodzaju fabryk,kompleksów bądz budynków kolejowych??fabryka na bawełnie została zrównana z ziemią,kompleks budowli za stacją pryma na legionów również,gdzie w łomży można znalezć jeszcze coś takiego??pytam o to gdyż jest to doskonała płaszczyzna do nauki fotografi dla mnie.jak coś wiecie na ten temat to zapraszam do dyskusji
|
|
TOBIE TYLKO ZARYSOWALI.... a mi zarysowali i lusterko urwali za paę dni znowu lusterko a innego jeszcze dnia tablice rejestracyjne oderwali !co zrobić jak pełno debili wokół-nie obrażając normalnych ...
|
|
mi antenę od cb buchneli i to drugą,a żeby ich piorun pie.....ł.Totalny idiotyzm.
|
|
nie wiem, radz se jakos
|
|
Hmm..faktycznie na bawełnie była ale zrównali z ziemią.Nie ma..Jest chotel metropol i te okolice..za giełczyńską
|
|
a ja chodze od wielu lat na 3-go maja i zawsze jestem zadowolony
|
|
Jesli nie zburzyli to obok SP 4 byla kiedys odlewnia zeliwa. Wejscie od ulicy Dwornej, pomiedzy kosciolem a pierwszymi budynkami w strone Gielczynskiej
|
|
wogóle gdzie to jest ? wiem gdzie jest małachowskiego 2 albo w którym miejscu dokładniej ?
|
|
Polecam stare magazyny wojskowe , stara strzelnica, miejsce zabytkowe, za ciepłownią, , gdzieś niedaleko ul Meblowej. Byłam tam rok temu, interesujace miejsce do fotografownia.
|
|
Donald napisał(a): Cytat: Trzeba, tylko z obecną infrastrukturą i stanem torowisk jest to nieopłacalne..
|
|
ja ogolnialem, nie miale na mysli konkretny pszypadek
|
|
Zmieńmy punkt widzenia: nie mówmy o kolei do Łomży, a przez Łomżę. Ilość pasażerów łomżyńskich może nie będzie wtedy tak istotna.
|
|
"KRASPEDIA" wiązanki z gustem i stylem do tego bardzo wytrzymałe. Pracuje tam Pani, która robiła na ul.Sienkiewicza właśnie. nic dodać nic ująć ;)
|
|
wogole ile trwaja te testy od wyznaczenia terminu przez komende a prywatnie mozna chodzic ? :D na te testy do psychiatry i psychologa ??
|
|
Koncert przeniesiony na 9 lutego
|
|
FIN : niczym w sumie mnie nie zaskoczysz na tym forum. Jestem tu zbyt długo. Wykorzystałem cię do podbicia tematu. Do tego tylko tu się nadajesz :(( No, ale jak już jesteś to cię trza na maxa wykorzystać.
|
|
Gaz w Chojnach na ORLENIE 1,70l/zl, a na stacji przy hotelu FADOM w Łomży 1,69l/zl.
|
|
Super byłem na koncercie Roya Wilsona w Restauracji Retro Bardzo mi się podobało był dobry klimat z chęcią pójdę na Czesław Spiewa dobry artysta WARTO WARTO !
|
|
Na kiedy potrzebna Tobie ta sala? Na ile osób ?
|
|
Jak się jedzie od CPN przy ul Wojska Polskiego w kierunku centrum, po prawej stronie będzie odchodzila pierwsza ulica Meblowa, a następna droga polna , tez chyba jest tam oznaczenie ul. Meblowa. I trzeba skręcić w tą drogę, przejechać gdzieś koło kilometra. Jest to miejsce ogrodzone drutami , ale wejść było można miejscem po bramie. Są tam wały budowane za czasów carskich, stare zniszczone budynki. Z daleka widoczne jest tylko skupisko drzew. Nie wiem jak to w tej chwili wygląda, bo chyba rok temu ktoś te miejsce wykupił, ale nie wiele tam można coś zmienić bo jest to teren zabytkowy. Jak jeszcze nie bardzo jasno się wyraziłam to pytaj , chętnie odpowiem.
|
|
fin ***** ogarnij się, są gdzieś jakieś granice.. Koleszka nie umie se poradzić z niczym to szuka pomocy w necie..
|
|
Oczywiście nie ford bo ma najdroższe części.
|
|
heheh, po temacie myślałem że będzie o samochodach policyjnych:)
|
|
jak chcesz zrobić dobrze to do Kubusia do Piątnicy, jak chcesz nie zrobić nic i zapłacić 3x tyle co u Kubusia jedź do MAC-ROBa, nie żebym mówił a nic nie wiem :) przekonałem się o tym na własnej skórze. na dodatek w MR nie potrafią złożyć czegoś co rozłożyli, u mnie przy wymianie filtra zapomnieli włożyć takiej małej uszczelki i gaz uciekał
|
|
taa 2000zł haha niezła sciema:D vectra b jest ocenkowana częsciowo a po lifcie cała jest w ocynku yorker ma racje ;P
|
|
telewizjanakartę
|
|
14 luty walentynki w budach czarnockich-509752539
|
|
maciek1990 - skąd takie informacje wyczytałeś, z motone.pl? Hehe jak tak to faktycznie kompedium wiedzy :) oczywiście, że vectra b po lifcie ma blachy w ocynku, przed liftem albo w ogóle nie miała, albo ma częściowo tak jak pisze mieczkoś, wiem, bo sam miałem poliftową
|
|
a mozesz podac telefon do nich ??
|
|
w tą sobotę w Rysiu bal karnawałowy jest
|
|
cyfrowa Vectra z dekoderem HD 70 pln/mc
|
|
jeśli oglądasz sport to tylko i wyłącznie cyfra z dekoderem hd teraz w promocji 30pln mieśiecznie mam od miesiąca i nie mogę się oderwać przy telewizji hd to ogólny wypas a internet z vectry jest ok
|
|
Jacek16, dziękuję, za rzeczową wypowiedź. Zgadzam się w stu procentach z tym co napisałeś. Od siebie dodam, że w naszym mieście mieszkańcom zawsze jest dobrze. Jest co jeść, dach nad głową jest. Co więcej potrzeba? No i niestety, przy takiej mentalności NIE DA się nic zmienić. Nawet jeżeli ktoś wychodzi z jakąś inicjatywą(nie piszę tu tylko o kolei), albo zostaje jej ukręcony łeb przez władze, albo umiera przez brak zainteresowania. Jeśli dalej chcecie być tak robieni w balona, proszę bardzo... Szczyj im w oczy, a oni, że deszcz pada. Tyle ode mnie w tym temacie.
|
|
Bocja obawiam się że kwestia zrzeszonych akwarystów w Łomży przedstawia się tak jak te duże ryby w Narwi, a umieszczenie takowego opisu w fotorelacji to tylko chwyt medialny. Co się tyczy samej wystawy w Drozdowie miałem okazję ostatnio odwiedzić i muszę przyznać szczerze że jest całkiem przyzwoita, poza kondycją roślin a w zasadzie ich pozostałościami które pozostawiają wiele do życzenia.
|
|
|
co jets taniej w gazie? ile ty robisz rocznie km.? zakladajac ze masz ten gaz sam zalozyc to nic nie zaoszcedzisz jak znam zycie a malo tego, dolozysz!
|
|
Witam Wystarczy poszukać na forum: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=99057&t=99057
|
|
DZIEKUJE WSZYSTKIM. bede probowac -gdzies bedzie wolny termin!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |