środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Silna konkurencja wewnątrzpartyjna !!!

z punktu widzenia konsumenta jest to bardzo dobry pomysl.zawsze po cos mozna podskoczyć.a czy wlascicielowi się to oplaci to już inna historia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Silna konkurencja wewnątrzpartyjna !!!

robzet , a jak myślisz jaką rolę odgrywali w tej działalnosci ŁKS-u , były wiceprezes ŁKS-u Pan vicprezydent Choiński i bedący obecnie Przewodniczacy Komisji Rewizyjnej Pan viceprezydent Srocżyński ?

Czytając ten tekst na 4lomza.pl dziwię sie Panu Sroczyńskiemu że nie przyznał się Prezydentowi że w lipcu 2008 Pan Gołaszewski przestał pełnić swoją funkcję = " dla mnie Prezesem ŁKS-u jest Pan Leszek Gołaszewski " ? O co tu chodzi , to Prezydent nie wie co się dzieje w mieście, w Klubach i organizacjacch - drodzy pracownicy ratusza bardziej czuwajcie ,i dbajcie o dobre informacje a tak to wystawiacie na szwnak dobre imię Preyzdenta Miasta.

Pamiętacie??

W nocy z 5 na 6 grudnia Hania umarła.
Pan Bóg widocznie tuż przed świętami potrzebował tego małego Aniołka tam u siebie.
Mimo, że smutek rozrywa moją dusze i serce to przez łzy na ustach rysuje się drobny uśmiech. Dlaczego? Bo wiem, że nasza maleńka Hania już nie cierpi, nie czuje bólu, nie jest chora. Odeszła do krainy wiecznej szczęsliwości, gdzie miłosierny Bóg wynagrodzi Jej wszystkie zło, które spotkało Ją na ziemi. Do tej pory to my wspieraliśmy biedną Hanusię, teraz to Ona będzie nad nami czuwać z Góry, a gdy przyjdzie czas to znowu się z Nią spotkamy.
MYŚLISZ, ŻE HANIA W SWOIM MŁODZIUTKIM ŻYCIU NIE ZDĄRZYŁA NICZEGO DOKONAĆ? WRĘCZ PRZECIWNIE - DAŁA NAM WSZYSTKIM WSPANIAŁY PRZYKŁAD JAK WALCZYĆ, NAWET WÓWCZAS, GDY NIE MA SIĘ SZANS NA ZWYCIĘSTWO.

POZOSTANIE NA ZAWSZE W NASZYCH SERDUSZKACH :)

NIECH PRZYKŁAD HANI STANIE SIĘ INSPIRACJĄ DLA INNYCH CHORYCH, I DODAJE IM SIŁ I ODWAGI DO WALKI Z CHOROBĄ. A NASZA HANIA, JAKO ANIOŁEK, NA PEWNO BĘDZIE CZUWAĆ NAD WSZYSTKIMI CHORYMI DZIECIACZKAMI NIOSĄC IM UKOJENIE, NADZIEJE, I WYPRASZAJĄC U BOGA ŁASKI.

Szanelka to Tobie coś umknęło temat dotyczył rezerwacji stolików, a rozmowa zeszła na paskudne tory. W sumie każdy ma prawo wypowiedzieć się na dany temat, ale komentowanie prywatnej osoby na forum czyt. sposobu zachowania, charakteru czy też podejścia do ludzi nie jest na miejscu, przecież można pogadać o wystroju, drinkach i muzyce oczywiście bez prywatnych aluzji. Czy którekolwiek z was chciałoby być tak objechanym na forum? O nie ma chętnych. Nie będę broniła hauzera, bo on tego nie potrzebuje. Ale halo oprócz tego, że waszym zdaniem gwiazdorzy i jest kijowym dj’em jest też człowiekiem mhm człowiekiem, któremu na pewno jest jakoś tam przykro. Ogólnie - rzucanie czyimś nazwiskiem na forum jest zwykłym świństwem – pewnie w jakimś tam stopniu jest on osobą publiczną i nie jest to wielką tajemnicą natomiast mnie zanim poznałam go osobiście ani ziębiło ani grzało jego nazwisko. Gdyby miał na to ochotę to przed rozpoczęciem imprezy przedstawiłby się z imienia i nazwiska może też podałby kilka szczegółów z życia osobistego, tak dla „pikanterii” , a skoro tego nie robi widocznie nie ma na to ochoty. Moim skromnym zdaniem ten człowiek będąc w yamie i grając dla nas jest po prostu w pracy, a w pracy każdy z nas ma różne dni, a i ludzie przebywający w tym miejscu są różni. Nie tolerujecie jego zachowania, muzyki bądź facjaty nie przychodźcie jak gra i po problemie. Poza tematem/chociaż w sumie nie do końca - piszecie o gwiazdorzeniu jak zwał tak zwał, ale pracuje od czasu do czasu przy organizacji naprawdę różnych imprez i wiem jedno, każda z tych tzw. gwiazdek nią po prostu jest - czy nam się to podoba czy nie, bo to ona jest w centrum zainteresowania i to ona nam przedstawia swoje umiejętności niezależnie od tego czy jest to śpiew, granie, taniec itp. ,a prywatnie po imprezach są naprawdę fajnymi ludźmi. Nikt nie zabronił nam mieć talentu i pokazywać go innym, a więc niech nasza „forumowa wiara” rusza za konsolety, a wtedy będzie mieli naprawdę mega wypas.
Hauzer przegiąłeś z tym referendum. Ty wiesz ile kasy na to potrzeba:)
Życzę udanych imprez sylwestrowych i wszystkiego naj w Nowym Roku.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org