Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gorące powitanie Hiszpanów... |
Czyli zajrzałeś i spuściłeś się na tym wątku aby poplotkować, miałeś zapewne radochę. I nie musisz dziękować:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gorące powitanie Hiszpanów... |
hehe, ja zrobiłem to kilka dni temu :)
|
|
Uważam, że św.Mikołaj nie istnieje iż zawsze każdy oszukuje. Nikt mi nie wieży i chciałbym się dowiedzieć. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mi dr Skrętek prowadził ciąże i mam zdrowe dziecko, mimo, że ciąża nie była prawidłowa do końca. też na początku brałam luteinę na podtrzymanie i trudno, że ma skutki uboczne, jak senność. Lepiej być senną, ale doprowadzić ciążę do końca. Poza tym zawroty głowy, nudności i depresja dosyć często występują w ciąży, więc może to zbieg okoliczności, może bez leków też miałabyś te objawy?
|
|
Zapewne tak,bo tomason2323 wogole juz nie podbija do tematu :)Najprawdopodbniej wnioskujac po jego wypowiedziach ma male pojecie o pokerze :)
|
|
liczba w nicku 97 oznacz zapewne 1997 czyli 11 lat;]
|
|
1 foto to zdjęcie opery w Sydney, a druga fota przedstawia posąg Chrystusa w Rio de Janeiro :)
|
|
aha podaj swojego maila to Ci przesle ten poradnik ;)
|
|
GŁUPOTA NIE POPŁACA!!!
|
|
No to w takim wieku można już wątpić :)
|
|
Polsat cyfrowy? Tam nie ma nawet HD. Niedługo im wygaśnie umowa z TVN i nie będzie tego kanału. Wolałbym już N-kę, ew. Cyfra+.
|
|
Wie ktoś może co się dzieje z treningami muaythai? Takos
|
|
Będą wznowione treningi od nowego roku na innej sali.
|
|
wiesz odezwe sie do ciebie jak wroce z pracy bo nie pamietam gg jak mozesz to ty mi zostaw a ja sie odezwe
|
|
To się nadaje do programu "śmiechu warte"Panie Prezydencie !!! w większości ci ludzie już próbowali coś w zamierzłych czasach zrobić w Łomżynskim sporcie i dlatego to tak dzisiaj wygląda.Wracamy do starego! Wstyd!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |