piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ruszył Przystanku Woodstock

W 2009r odbędą sie najprawdopodobniej mistrzostwa mechaniaka tak jak byly w tym roku lub mistrzostwa Łomży w wl też coś podobnego jak w tym roku było w mc ale jeszce nic nie jest pewne w 100% ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ruszył Przystanku Woodstock

czy podac nr na kom

krystynab - miło mi słyszeć ze kogoś to robawiło w tym smutnym szarym i pomurym miescie, mam nadzieje ze te zmarszczki juz na zawsze sie wyprostowały...:) oby wiecej takich babć

p.s pozdrawiam serdecznie pani krysiu b ..:)

stop moherowej zagładzie

ja tez sie zgadzam z Pasjonat..jakos malo wycisnal,powinien wiecej ponad paczke,troche sie w to bawie to wiem cos na ten temat.kiedys lepiej wyciskali w budowlance np.....

Według mnie to portal dużo traci przez te upierdliwe reklamy. Człowiek zamiast zająć się przeglądaniem strony to lata myszką żeby wyłączyć reklamę. A jak odświeżysz to pojawi się nowa i tak wkoło Wojtek.

Jakie reklamy :D:D zacznij ABP uzywać

reklamy są i będą ja tylko marze o takim dniu w którym wszyscy użytkownicy sie zbuntują i przestana odwiedzac jakiekolwiek strony no ale cóż wiadomo ze tak sie nie stanie a biznesz by łajzom padł na łeb :)

Szukam dziewczyn,pań które chciałby zapisać się razem ze mną na kurs tańca latynoamerykańskiego, wiadomo razem łatwiej i raźniej. Więc może na forum znajdzie się jakaś chętna.

niby fajnie a odplatnosc??

dodam jeszcze ze cena dotyczy pasemek 40cm.
pozdr.

Z tego co wiem to w maxdance są zapisy na taki kurs dlatego właśnie tu o to zapytałam. Zajęcia mają być w środę o 20.30 przez godzinę a koszt 50zł za miesiąc więc chyba to nie jest aż tak drogo. Nie wiem jak jest w innych szkołach bo na razie patrzyłam tylko tam.Pasjonat niestety zajęcia tylko dla kobiet.
Ja osobiście chcę zrzucić kilka zbędnych kg i wydaje mi się że taniec byłby do tego optymalny, dlatego szukam dziewczyn które by też chciały zacząć tańczyć.

jak otworza to bedzie otwarta a co ty taki w goracej wodzie kapany ? malo ci silowni w lomzy ?

to ile tam chlopaki szarpneli ze tak dobrze im poszlo

Witam

Napiszcie jak nazywaja sie owi "dyrektorzy" lub chociaz ich inicjały, bo ja ich chyba znam i to bardzo dobrze. Chetnie napisze wam cos o nich.

Dziewczyna a miałaś już wcześniej jakiś kontakt z tańcem?Bo o to chodzi że ja kompletnie nie i właśnie szukam takich osób jak ja żeby raźniej było :p

znowu sobie kase rozdali ..

erros wrzuc na luz jest w tym co mówi Kamil troche prawdy bo wyniki nie są najwyższe a co do tych komend itp. to mysle ze az tak ogromnej różnicy nie robią fakt ze od razu odbic od klaty jest łatwiej niz przytrzymac na klacie sekunde ale mysle ze robiąc oboma sposobami różnica nie wyniesie więcej niz 5-10 kg w wycisku znam zasady wyciskania a co do tej małej frekwencji na zawodach w łomzy mysle ze została spowodowana brakiem motywacji np. w postaci jakiejs nagrody i nie mówie ze ma byc cos drogiego ale cokolwiek moze jakas odżywka gainer tak symbolicznie heh bo komu sie niby chce isc na zawody tak o z samych chęci

jasna cholera oblałam psychotesty a za rok wszystko od nowa

Witam, Filipie Weberze, Ty nieudolny baranie, po 1. Nie trafiles z opisem mojej osoby :) nie mialem zbytnio z Toba do czynienia :) po 2. Znam Cie, i wiem ze jesli chodzi "zazywanie dawki swietnego humoru" przodujesz, oraz inne :). Anyway... Ty i Dyrektor? chyba zginilych pomidorow, jestes nieudacznikiem z adhd ktory ucieka jak sie tupnie, mysle ze powinienies sie zastanowic nad tym co piszesz, jesli chcesz przebywac na terenie Poznania, bo za duzo wrogow sobie robisz mistrzu.... i na poczet czego? zjeb.... firmy...? chyba ze masz debilizm we krwi, to juz inna sprawa. Potwierdzam slowa darola, jesli tam zostales dyrektorem, to jest to firma kalosza nie warta, pozdrow swoich ciotowatych kolegow z firmy.

Nara :-)

Dziś w okolicach ulicy Radzieckiej - sklepu Eldom zgubiłem srebrną nokię 6300, znalazce proszę o zwrot telefonu lub przynajmniej samej karty pin.
Nagroda. Kontakt +48 698812152

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org