Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kongres Prawicy - Ludzie obudźcie się!!! |
a ja nie narzekam, owszem poinformowano mnie że muszę poczekać ale wszystko było w porządku. Pizza była smaczna, gorąca i... dziękuję. Bo lało ami się nie chciało wchodzić. Przywieziono i życzono smacznego. da Grasso jest w porządku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kongres Prawicy - Ludzie obudźcie się!!! |
O boze sami poinformowani ludzie, ziomek jedyne co bylo ciekawe w lomzy to boks ktory po przerwie rusza od wrzesnia zapraszam, a te poscielowe style w pizamach karata czy cos albo te brazilijskie tance bo sztuka walki tego nie mozna nazwac do niczego sie nie nadaja. Najblizej masz do wlokniarza w bialymstoku tam jest muay-thai .itp a walk ulicznych nikt nie bedzie cie trenowal bo to jest nielegal u nas.
|
|
fieras4 włącz monitor... ;-)
|
|
Ja również mam szereg zastrzerzeń do tej placówki. Po pierwsze obsługa jest bardzo nieprofesjonalna i oszukuje klientów mówiąc że na zamówienie trzeba bedzie czekać 30min natomiast pizzę przynoszą po 1,5 godziny. Jakość pizzy pozostawia wiele do zyczenia: ciasto jest przypalone i niewyrośniete nie wspominając o reszcie składnków których jest zdecydowanie za mało. Zdecydowanie odradzam ten lokal, na początku może i było ok ale teraz schodzi na psy.
|
|
może ktoś ma za sąsiadów państwo Rodak i wie gdzie oni siedzą i czy są w domu
|
|
Też mnie interesuje temat. Ktoś wie coś więcej?
|
|
czy prziwidziane sa atrakcje w postaci Kapeli Pieśni i Tańca, hehe
|
|
jak nadal posiadasz tabletki zeliksa 15 to chetnie kupię opakowanie 60 i 30 napisz na adres benett@poczta.fm
|
|
a to dobre było posto
|
|
13.09 - Łomża Łomżyńska Orkiestra Kameralna, godz. 16:00 bilety: Regionalny Osrodek Kultury Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
izusizus napisał/ła on jest ordynatorem oddziału rehabilitacyjnego w szpitalu To chyba jasna odpowiedź. Powodzenia ja mam akurat bardzo złe doświadczenia z tym lekarzem, ale nie ma co uogólniać na pewno pomógł wielu ludziom, mi akurat wręcz odwrotnie. posto
|
|
Witam,gdzie w Łomży mogę wypiaskować ramę od motoru?Dziękuję za wypowiedzi.
|
|
F-ma Miliszkiewicz, spróbuj
|
|
Interesuje mnie BJJ kiedy odbywają sie treningi ile miesięcznie się płaci i czy poniżej 18 roku życia także można ćwiczyc bo wiem że wczesniej było od lat 18
|
|
35zl za bilet?? hmm to ja bym wolal co innego za ta cene :PP
|
|
skontaktowałam sie z Kupiskami rzeczywiscie maja suszarnie wielkie dzieki :)
|
|
w K1 było podobne oszustwa, ale teraz patrze sytuacja tam się uspokoiła. Ale nie w takiej skali, hehe. Raczej to prowokacja lub błąd w podliczaniu rachunku.
|
|
każdego sprawa indywidualna co robi i jak się odchudza a ja mam więcej niż 21 lat. Oczywiście, że indywidualna, przecież nie moja ! Ale jak coś robić to z głową, a szczególnie z głową jeśli chodzi o odchudzanie. Znam przypadki gdzie ludzie kupowali silne dopalacze, wspomagacze i z racji na słaby organizm/krótki staż/młody wiek czesalo nimi tak milo, że hej. W najlepszym wypadku kończyło się na nudnościach, wymiotach bądź wizycie u lekarza. Ale można sobie w ten sposób bardzo łatwo schrzanić organizm.
|
|
nie uwierzę, póki nie zobaczę.
|
|
A gdzie powstanie Empik?
|
|
Witam, chciałabym zapytać czy ktoś wie gdzie najtaniej wymienią olej w fordzie mondeo rocznik grudzień 96, przebieg 180 tyś. silnik 1.6. Podobno na przeciwko bp wymieniają jeśli zakupi się tam olej? Pomocy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |