poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak PO zrealizowała obietnice z expose Donalda Tuska

Tzn jaka jest trasa egzaminacyjna - czy jest stała czy też jedzie się według danych z intercomu?

Stała, mozna ja sprawdzic w internecie.

Na jakich motorach zdaje się egzamin?

SUZUKI GN250

Czy egzaminatorzy są przychylnie nastawieni do egzaminowanych czy też są "upierdliwi" ? :)

j/w.

Jak ktoś ma jakieś porady wskazówki niech da znać.

j/w.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak PO zrealizowała obietnice z expose Donalda Tuska

Ja kończyłem I LO, ale już kilka lat temu (jeszcze za poprzedniego dyrektora, nauka trwała 4 lata). Szkołę wspominam bardzo dobrze, nauczycieli też. Na poziom też nie można narzekać, 95% mojej klasy dostało się na dobre uczelnie, dobre kierunki. Z tym, że po reformie mogło się dużo zmienić,ale tego już nie wiem.

Dzięki jeszcze raz:)
Pozdrawiam

ale wszystkich do I i II nie przyjmą. Nie bądźcie tacy mądrzy :].

Kiedy w koncu ludzie zaczna myslec, ze psa nie mozna wybrac o tak, gdzie blizej od domu.Czy wy rzeczywiscie jestescie tak ograniczeni?Czy to jest prawdziwa hodowla, masz psa na zamowienie, jakiej rasy chcesz, kiedy chcesz???Zastanowcie sie. Gdy wszyscy beda tak nastawieni, nigdy juz nie bedzie "dobrych" psow. To wszystko przez bezmyslnych ludzi rozmanazajacych psy bez zastanowienia z checi zysku. W lomzy i okolicach nie ma pozadnej hodowli. Trzeba sie wybrac troszke dalej,choc troche sie wysilic, niektorzy jezdza po psa nawet za granice, a niektorzy,bezmyslni z reszta ograniczaja swoj czas jazdy do godziny i tylko takie maja kryteria znalezienia psa- ktory bedzie z nimi przez cale zycie...

w Miastkowie cinciak (seledynowo-zielony) na BLM wypadł z drogi chyba dachował i przywalił w słup nieźle był rozwalony, ale nikomu nic się nie stało..

Electrolux 10120W. Praleczka godna uwagi. Mała, cicha, przydatne funkcje np. można zaprogramować pranie "za kilka godzin" wtedy praleczka sama się włączy. Mały bajer, ale przydatny:) Polecam.

"Samochód po za granicami miasta nie potrafi już jeździć? Nie rozumiem takiego tłumaczenia. Jakby osobom tam pracującym zależało na zwierzętach to nie byłoby żadnego problemu z przywiezeniem tych psów.
W ogóle to co się wyprawia w schronisku w Łomży, zasługuje na odzielny temat."
Nemo schronisko by przyjeło te psiaki jeżeli ktos by je przywiózł, po drugie kto potem na tego psiaka wyłozy pieniądze przecież mysi dostawać ta miskę dziennie i wrazie czego opiekę weterynaryjną to nie jest wszystko takie proste przecież na te wszystkie psiaki skądś trzeba brać pieniądze same nie przyjdą, zresztą przejedz się do schroniska, zobacz jak to wszystko wygląda od "kuchni" a nie wypisujesz takie rzeczy nie mając bladego pojęcia, ale przecież tak jest łatwiej.

III LO, idzie tam większość osób, co nie dostały się do I, lub II. W III LO zawsze zostają wolne miejsca. Dziś, z perspektywy czasu osobiście żałuję, że wybrałam III, a nie I LO. Co do poziomu to zależy od nauczyciela i od Twojego podejścia do przedmiotu. Fakultety są, ale ja sama się przygotowywałam do matury. Jak już chcesz iść to klasa biol - chem, ewentualnie językowa.

dogerka wez Ty kobieto wyluzuj, bo chyba Cie fantazja ponosi :>
Niektorzy jezdza po ciuchy do Mediolanu, a inni bezmyslni kupuja na miejscu albo przez internet... Jak ktos ma pierdolca na jakims punkcie to i na drugi koniec swiata po cos pojedzie i 10 razy przeplaci, tylko to nie znaczy, ze to inni sa bezmyslni.
Myslisz, ze kazdy potrzebuje psa za pare tys. zl, dla jakichs papierkow? Jeszcze bys sie zdziwila jakiego to psa mozesz dostac za te pieniadze... Sam widzialem, jak "najlepsi" hodowcy w Polsce skupuja szczeniaki po takich wlasnie hodowlach jakie objezdzasz i sprzedaja jako swoje z papierkami :)
Wierzysz, ze papierek lub jego brak robi z psa ideal albo odwrotnie? :) Sama prowadzisz hodowle, czy tylko sie dalas wkrecic w te brednie? Bo to taki sam marketing jak w kazdej innej dziedzinie... Tak samo mozna trafic na dobrego psa w "slabej hodowli" jak i na slabego w dobrej. I tak wiekszosc zalezy od jego wychowania, a nie od tego ile medali dostali jego rodzice od sedziow- kolegow wlasciciela, wiec przestan ludzi obrazac.

hm, nie sadzicie chyba ze ktos kto jest w gimnazjum ma już w głowie plan na zycie, wie, co (i czy w ogóle!) chce studiowac,gdzie pracować etc.

MOżna iśc do 1 (uznajmy,ze pod względem merytorycznym nr 1w Łomży) i po maturze nie dostać sie na zadne studia dzienne, a mozna isc do innej szkoły (niewazne czy liceum czy technikum) i po jej skończeniu studiować prawo na uw albo nie wiem co tam jeszcze.

Osobiście polecam III:) (najlepiej mat-inf,mat-fiz), a początki są zawsze najtrudniejsze, więc nie ma co ....ogniem:D,cos o tym wiem:)

A to, do czego w zyciu dojdziesz, zalezy od ciebie i od twojej determinacji, wiec nie wazne czy 3,2,1 czy zero;p

p.s.pozdro Angel;)

Hej powiem Ci że ja ukończyłam studium ale niekosmetyczne i jestem bardzo niezadowolona. Złote góry obiecali i co doczego to zostałam na lodzie. Nawet końcowe świadectwo dostałam z błędami zamiast ocen które były w dzienniku i w indeksie to na świadectwie byly zupełnie inne Sciągnęli kasę i poszli sobie w ....Nie polecam ci żadego studium bo to strata kasy a niczego nie nauczą idz lepiej na jakiekoleiek studia bedziesz miał lepszy papier ja teraz strasznie żałuję ... No ale cóż za błędy się płaci.

gorzałą

dzieciaku...kto Ci takich glupot naopowiadal...idziesz normalnie...a jak nie to zandarmi u Ciebie beda...bedziesz w kajdanach szedl i pala po plecach dostaniesz... pojedziesz przymusowo, przymusowo wtedy... komisja jest normalnie..bez komisji Ciebie nie wezma

Wydaje mi się że chdzi model z kolekcji Deagostini. Mam racje? ;> jeśli tak to na stronie wydawnictwa jest podany dokładny skład dla tego modelu. Wydaje mi się że w Białym na lipowej ale możesz też zobaczy na "Polskiej witrynie odelarskiej" kiedyś był tam spis sklepów modelarskich w większych miastach polski ale nie wiem czy ta strona jeszcze działa www.modelarstwo.org.pl Pozdrawiam

Pasemka juz nie modne,troche wyobrazni.szukaj fryzjera z pasja,a nie na jeden kopyt wszyscy!

Dr Kruszewski przyjmuje w każdą środę od godz. 15 do 18 w Wysokiem Mazowieckiem ul. Sienkiewicza 1. Wizyta 70 zł. Nie ma konieczności wcześniejszego umawiania się.

Polecam http://www.ceneo.pl/330322 Menu w języku polskim z opisem każdego programu, informacja o długości trwania programu i przewidywanej godzinie zakończenia. Duża liczba możliwych opcji m.in. tryb nocny. Zajmuje b. mało miejsca. Cicha praca w trakcie wirowania. Fajną opcją jest Time Manager, który pozwala skrócić czas prania w zależności od zabrudzenia ubrań. Direct Spray (bezpośredni natrysk roztworu piorącego) • silnik indukcyjny. Możliwość wyboru temperatury i prędkości wirowania. POLECAM - warta swojej ceny.

dajcie spokuj teraz po zawodówce dostaniesz lepsza prace i to bardzo dobrze płatną a z mgr. robisz za grosze teraz potrzebne są rece do pracy a nie naukowcy.znam przypadki i po studiach pracy nie mają a jak mają to bardzo słaba. kiedys LO sie opylało teraz to głupota. i sam zrobiłem wielki błąd. pozdro

posto

zły_człowiek nie grzesz gorzałę tylko wlewamy w przełyk :]

Słyszałam ze w Łomży jest studio tatuażu. Czy to prawda? jeśli tak to o jakieś namiary bym poprosiła.. a jeśli nie to spuszczę uszy i poproszę o kogoś kto sie tym zajmuje trochę na czarno.. tak to ujmę. :P

Nie warto wydawac kasy na studio, jak chcesz to podam ci na maila namiary na kolesia, u ktorego sama robilam 2 dziary i jestem bardzo zadowolona. Dodam,ze jest on bardzo znany...
moj mail: mandrzejczuk@wp.pl

jesli piszesz o flincie to lepiej jechac do studia:( bardzo dobrze robi grejdus ale .... szkoda zdrowia:(

Autor: master398 (---.lom.vectranet.pl)
Najtrudniej utrzymać buhhahaha, jak masz jakies sensowne perspektywy na przyszlosc to tylko I lub II.

Hahaha, ja ani po I, ani po II, ani po III mam pewnie lepsze perspektywy niż Ty. i gów*o prawda że ważne jest jaką szkołę się kończy. W życiu bardziej przydają się: znajomości i wiedza praktyczna(nie mylić wiedzy której uczą w szkołach)

"a mi się wydaje że to nie prezydent a dyrekcja pg 1 się postarała..."

A jakie są tu zasługi dyrekcji? Basen ma już 10, halę sportową 9, dlatego teraz padło na 1.

" Napislem pol basen, bo mam 201 cm wzrostu, "dobrze" plywam (o ile sa ludzie, ktorzy dobrze plywaja), kocham nurkowac (takich w Lomzy jest wiecej - PATRZ PODWODNY JELEN) i co ja w niebieskim basenie mam robic? Nogi moczyc?"

Basen służy do pływania a nie nurkowania, a do tego nawet przy twoim wzroście 1,2m wystarczy.

pani Przestrzelska przepisała mi maść ze sterydami, chociaż byłam w ciąży...

Ja na to pytanie odpowiedziałbym inaczej.np. Jestem optymistą i nie dopuszczam do siebie takiej myśli,że nie dostanę się.Muszę być pewny siebie i wierzyć,że sie uda itp :)
Mysle,ze w tym pytaniu chciala sprawdzic Twoja motywacje do sluzby ;]
Ok daj znac jutro jaki wynik :)

trasa stala, tj. od osrodka do ronda - wojska polskiego-nowogrodzka-glogera-wojska polskiego-poznanska-pilsudskiego-spokojna-wojska polskiego-sikorskiego-al. legionow - rondo - zjazd - osrodek.

na placu suzuki gn150/250, na miasto 250.

wiecej moge powiedziec po 24.09 ;-)

Polecam ten salon cały czas tam robię baleyage i zawsze wychodzę zadowolona włosy też juz sobie upinałam i również mi się podobało a i cena przystępna także polecam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org