Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agentura PiSu |
Ja tam nie mam z nimi problemów. Kiedyś jak inne kierownictwo było to była masakra ale teraz jest wszystko OK. A co do tych kwitków,że opłacasz za 3 miechy z góry - to normalne,że przesyłają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agentura PiSu |
Ja polecam na Kazańskiej w prywatnym domku schodkami w dół. Na prawde super.
|
|
Niestety nie, nawet nie wiedzialam, ze jest. Jak bedziesz, napisz wrazenia;)
|
|
@szuja Mi tam bardziej przeszkadzają napruci menele i agresywne wyrostki w dresach niż psy i ich fekalia. A i tego i tego jest sporo na osiedlach. Może tak naraz wszystkich pousypiać?
|
|
Tommek apropo złej pogody to chyba niechciał byś wychodzić na dach w wichurę albo stać z wiartarką na deszczu chyba to by było nie poważne. A to że czasami czegoś niema to normalne. w łomzy nie kupisz wszystkiego, czasami trzeba kożystać z czegoś co się nazywa poczta i nie zawsze przynosi paczki na czas i z tego co wiem to jest największa firma pod względem klijętów także jest chyba sporo awarii. i zawsze trafi się ktoś kto powie że za długo czekał.
|
|
U szaka na kzk ;p
|
|
bylam tam na obozie dwa lata temu polecam jak najbardziej
|
|
DaroPL przez 4 miesiące zła pogoda zawsze było to śmiech
|
|
Meneli bym z miejsca sterylizował, bo bieda i nieudacznictwo jest dziedziczne Psy też bym sterylizował (bezpańskie). I koty. A wrony i gawrony - po 5 zeta od martwej sztuki.
|
|
moze najperw polskiego się naucz:)
|
|
Szczerze polecam Adama. Jestem klijetem Adama od lat i nigdy jeszcze nie nazekalem. Teraz odwiedzam zaklad za kazdym razem jak jestem w Lomzy. aha a wlasnie znalazlem jego stronke: http://www.adam-roginski.pl/ ... co do innych fryzjerow w Lomzy, nie moge duzo powiedziec. Mam tylko nadzieje ze sie zmienili bo kilka lat temu - przez nich - rozwazalem dlugie wlosy. Powodzenia i pozdrowienia, Lukasz S.
|
|
Ja nie moge narzekac na firme Netster.A mam juz ten internet od prawie 3 lat.Zawsze przyjezdzaja gdy jest problem z sygnalem lub gdy np.nie otwieraja sie strony.Kiedys strasznie lalo,a oni na dach mojego domu wchodzili,zeby antene wymienic...To sie nazywa poswiecenie...Ogolnie jestem zadowolona,choc czasami sila sygnalu zmienia sie z excellent na good:)Ale dziala,wiec nie martwie sie tym. Jarek
|
|
Zgadza się królik widać ze połowa tu piszących to rodzina widać po tym co piszą dalek to odbiega od rzeczywistości
|
|
widać, że Netster to mało profesjonalna firma nie dbająca o własnego klienta
|
|
jutro? a nie 16?;> slonce wygladalo jak ksiezyc z bajek taki pulchny albo jak 2 pac czy jak ta gra sie nazywala
|
|
pomylilo mi sie no co ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |