poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sąd: Nie stresować oprychów!

ja chodze do "blue" na ksiecia janusza 15. Polecam serdecznie ceny przystepne i lozka nowe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sąd: Nie stresować oprychów!

hoho :D to powłoka chyba ze złota:P

nie. udało mi sie zaliczyc w bialym u tej blondyny co kazdego niby uwala:)

Bardzo bym chciała poleżeć na plaży, niestety praca mi na to nie pozwala dlatego muszę korzystać w solarium nawet w takie upały :-(

Ja wspolczuje niektorym psom mieszkajacych w domach a nie w blokach, ale nie o tym temat.
Arl, zgadzam sie z Toba w 100 procentach!!!Nie chce mi sie wiecej pisac. Tylko tyle, warto pomagac schroniskowym psiakom i tyle.

I co Panie Wojcie Zaremba powie Pan swoim wyborcom dlaczego nie prowadzi Pan zadnych inwestycji w gminie.Co skonczyly sie pieniadze Wojta SZABLOWSKIEGO i **** zimna.Czym sie Pan pochwali ale slyszalem ,ze Pan sam powoli podaje sie do dymisji .Moze najpierw rozliczy sie Pan ze swoich osiagniec w gminie .Jestes Pan SZUJA bo tylko potrafisz dzielic spoleczenstwo.Karmisz siebie i swoich przydupnikow klamstwem i obluda.Nigdy wiecej nie uzywaj slow BOG HONOR I OJCZYZNA .DLa ciebie to slowa CHAM OBLUDA I KLAMSTWO .

Może o Tobie zadecyduje ale od kiedy ten Twój Bóg decyduje o kimś mimo braku chęci człowieka. Tak to jest z tymi pseudo wierzącymi co myślą że jak oni wierzą to już ta wiara czy się chce czy nie chce obejmie wszystkich................ coś tu pachnie jakimś nadurzyciem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org