Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd: Nie stresować oprychów! |
ja chodze do "blue" na ksiecia janusza 15. Polecam serdecznie ceny przystepne i lozka nowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd: Nie stresować oprychów! |
hoho :D to powłoka chyba ze złota:P
|
|
nie. udało mi sie zaliczyc w bialym u tej blondyny co kazdego niby uwala:)
|
|
Bardzo bym chciała poleżeć na plaży, niestety praca mi na to nie pozwala dlatego muszę korzystać w solarium nawet w takie upały :-(
|
|
Ja wspolczuje niektorym psom mieszkajacych w domach a nie w blokach, ale nie o tym temat. Arl, zgadzam sie z Toba w 100 procentach!!!Nie chce mi sie wiecej pisac. Tylko tyle, warto pomagac schroniskowym psiakom i tyle.
|
|
I co Panie Wojcie Zaremba powie Pan swoim wyborcom dlaczego nie prowadzi Pan zadnych inwestycji w gminie.Co skonczyly sie pieniadze Wojta SZABLOWSKIEGO i **** zimna.Czym sie Pan pochwali ale slyszalem ,ze Pan sam powoli podaje sie do dymisji .Moze najpierw rozliczy sie Pan ze swoich osiagniec w gminie .Jestes Pan SZUJA bo tylko potrafisz dzielic spoleczenstwo.Karmisz siebie i swoich przydupnikow klamstwem i obluda.Nigdy wiecej nie uzywaj slow BOG HONOR I OJCZYZNA .DLa ciebie to slowa CHAM OBLUDA I KLAMSTWO .
|
|
Może o Tobie zadecyduje ale od kiedy ten Twój Bóg decyduje o kimś mimo braku chęci człowieka. Tak to jest z tymi pseudo wierzącymi co myślą że jak oni wierzą to już ta wiara czy się chce czy nie chce obejmie wszystkich................ coś tu pachnie jakimś nadurzyciem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |