sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SIŁĄ PIS JEST TRZECIA PRAWDA

no ja sie wybieram na pielgrzymkę po barach a w towarzystwie na pewno miłym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SIŁĄ PIS JEST TRZECIA PRAWDA

mój nr gg 1523179

o key dzieki

Ozdoba osiedli to tylko jeden z argumentów który miał przemówić do tej "niewierzącej" części forum.
Właśnie za kasę parafian jest opłacana budowa i za kasę parafian będzie to dalej prosperowało. Nikt nikogo nie zmusza żeby wykładał określoną kwotę, czy płacił jakąś daninę na kościół. Kto chce i kogo na to stać to płaci. CO ŁASKA :)

to nie sa te datki na dom dziecka ani ostroleka, firma handlowo uslugowa, zajmujaca sie dystrybucja uslug oraz akcesoriow branzy energetycznej, internetowej oraz telefonicznych, doradztwem i szkoleniem w tym zakresie, pracuje u nich od 1,5 mca, ekipa jest fajna i mloda, dobrze placa, nazywaja sie "progress group"

a wiecie chłopaczki ze speeda co to jest wolność słowa? naruszanie tego jest karalne ;) tak gwoli przypomnienia: Media lokalne - wolność słowa

to jest bardzo podobne do siebie. W Twojej opinii ktoś może być skończonym imbecylem. Obrazisz kogoś jeśli mu wprost wyrazisz swoją opinię. Szkopuł tkwi od tego że ta linia jest bardzo wąska.

To równie dobrze mógłby ktoś pojechać po Twojej rodzinie, Tobie i Twych dzieciach. Na koniec by dodał: to moja opinia. I co zrobisz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org