Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SIŁĄ PIS JEST TRZECIA PRAWDA |
no ja sie wybieram na pielgrzymkę po barach a w towarzystwie na pewno miłym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SIŁĄ PIS JEST TRZECIA PRAWDA |
mój nr gg 1523179
|
|
o key dzieki
|
|
Ozdoba osiedli to tylko jeden z argumentów który miał przemówić do tej "niewierzącej" części forum. Właśnie za kasę parafian jest opłacana budowa i za kasę parafian będzie to dalej prosperowało. Nikt nikogo nie zmusza żeby wykładał określoną kwotę, czy płacił jakąś daninę na kościół. Kto chce i kogo na to stać to płaci. CO ŁASKA :)
|
|
to nie sa te datki na dom dziecka ani ostroleka, firma handlowo uslugowa, zajmujaca sie dystrybucja uslug oraz akcesoriow branzy energetycznej, internetowej oraz telefonicznych, doradztwem i szkoleniem w tym zakresie, pracuje u nich od 1,5 mca, ekipa jest fajna i mloda, dobrze placa, nazywaja sie "progress group"
|
|
a wiecie chłopaczki ze speeda co to jest wolność słowa? naruszanie tego jest karalne ;) tak gwoli przypomnienia: Media lokalne - wolność słowa
|
|
to jest bardzo podobne do siebie. W Twojej opinii ktoś może być skończonym imbecylem. Obrazisz kogoś jeśli mu wprost wyrazisz swoją opinię. Szkopuł tkwi od tego że ta linia jest bardzo wąska. To równie dobrze mógłby ktoś pojechać po Twojej rodzinie, Tobie i Twych dzieciach. Na koniec by dodał: to moja opinia. I co zrobisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |