Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda i godny pomnik Lecha Kaczyńskiego zakończy żałobę |
Autor: koczisss (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 25-07-08 22:45 Mylisz się kolego mojej kozy. Z Łomżą nic a nic nie mam wspólnego:) No może poza wyjątkiem tych "Londyńczyków", którzy czasem próbują jeździć po Białymstoku. Jak takiego się spotka, to aż strach przejechać obok niego, bo niekiedy potrafią skręcić ze środkowego pasa, przecinając dwa kolejne w boczną ulicę bez sygnalizowania takiego manewru:) Spoko stary! Pakuj swoje kozy i śmiało ruszajcie w podróż poślubną. ps. LON to dawna rejestracja z Kolna. Co do manewrów to jak się boisz jedź grzecznie z tyłu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda i godny pomnik Lecha Kaczyńskiego zakończy żałobę |
Na tej stronie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz http://www.slub.lomza.pl/
|
|
Hehe niepiszcie ludzie bo to prowokacja ;D On ma taka podniete z każdego odpisu , że nawet nie wiecie :D hehe :P P.S Jak bedziesz jutro (dziś) przejeżdzał przez Łomże to nie ominie Cie kupa kamieni ;D Prowokatorze hehe :D pozdrosss :D
|
|
koczisss czy jakoś tam :D weź wyłącz tego Need For Speeda i ogarnij życie :D to że mieszkasz na wsi każdy wie ;D , wiec nie filozofuj tutaj człeniu o polnych drogach :DD hahaha p.s fajnego ptaszka masz na avatarze hahaha ;DDDD p.s2 umyj cycki :D pozdrosss
|
|
Życzę każdemu by sie dorobił takiego interesu i sprawdził jak to jest ;D hehe ale nie odbiegając od tematu "Miła" obsługa odrzuciła mnie w Kauf-landzie ;f szczególnie jakas smieszna firma ochroniarska , jak to można ludzi bezpodstawinie brać do "kanciapy" i sadzić tekst "macie 2 minuty na to, żeby oddać to co ukradliście" no wybaczcie ale nie tędy droga :-/ , jak ktos wejdzie bez koszyka - bo też tak sie zdarza to już jest "złodziejem" :-/ to nie takkk to nie tak.... Palec w dół dla "Kau-landu"
|
|
Nie ma to jak zarabiać na ludzkiej głupocie... Ale to już dawno było przewałkowywane , że wszystkie te okienka to jakaś podpucha.. nie no może nie wszystkie ale niektóre... Niby grosze za oplaty czy coś , ale zawsze lepiej iśc to do banku czy na pocztę i dać te niby "wiecej" pare groszy i być pewnym ze pieniądze zostaną przelane... Od tak nigd nie zlikwiduje raptem banku czy poczty... I tak juz jest , jak ktoś chce zaoszczedzić "pare"groszy ( bo to smieszna roznica ) to czasem i wiecej straci...
|
|
Autor: Maarcin (---.elomza.pl) Data: 26-07-08 01:45 Hehe niepiszcie ludzie bo to prowokacja ;D On ma taka podniete z każdego odpisu , że nawet nie wiecie :D hehe :P P.S Jak bedziesz jutro (dziś) przejeżdzał przez Łomże to nie ominie Cie kupa kamieni ;D Prowokatorze hehe :D pozdrosss :D Masz kolego rację, to czystej wody prowokacja, a jakże dla mnie wspaniała rozrywka, gdy widzę jak jeden z drugim zaczyna się pienić ze złości. Gdyby forumowicze z tegoż portalu byli mądrzy, to by pokazali swoją wyższość nad "śledziem" i powstrzymali by się od odpisywania, a przynajmniej nie odbijali by piłeczki obrażając przy tym mnie, czy moje miasto. Jakże łatwo jest sprowokować, choć na odległość śmierdzi to jątrzeniem dla samego jątrzenia. Więcej poczucia humoru i trzeźwego patrzenia na świat życzę, a będzie dobrze moje londyńczyki:) Jarek
|
|
No to jak się prowokujemy..... to się prowokujemy na całego ;-) ---------------- Wymarzony urlop? koczisss: Pojechać (z) rowerem do Szwecji. A trochę dalej, chciałbym kiedyś zobaczyć Nową Zelandię i Islandię. ----------------- Panie Krzysztofie...... przecież Pan nawet nie ma samochodu :-) Pozwalam sobie więc przeredagować odpowiednio posta: Autor: koczisss (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 25-07-08 20:57 W drodze nad morze. zabierzcie z łaski swojej mućki z ulicy, i posprzątajcie po nich, bo nie mam błotników w rowerze i nie chcę zachlapać mojej jedynej koszuli :-) Tak znacznie lepiej ;-)
|
|
tu masz racje w 100% ja od paru lat obserwuje narew i jeszcze takiego tragicznego roku nie widziałem co jakiś którki okres ktoś ginie hmmm czasem mi się wydaje że nie są to naturalne utopienia no ale nic nikomu albo czemuś tam nie można udowodnić bo nie ma się dowodów ale uważajcie ludzie na tą rzekę wydaje się mała ale jest groźna!!!! Leszek Tarnowski
|
|
Koczisss wyrzucili cię ze śledziowatego forum?My też nie chcemy tu mądrych i kulturalnych inaczej.Wszystkim Łomżanom miłego weekendu,a szczególnie Aniom:)
|
|
W Białce już nie ma ryb. Wszystkie ryby im na zakrętach powyskakiwały na bereg.
|
|
Rok to jeszcze baaardzo dużo czasu:) Jarek
|
|
Generalnie topią się ludzie po alkoholu i niech nikt mi nie wpiera , że jest inaczej , bo sam widziałem 1 taki przypadek.
|
|
dwóćh nastolatków niedalekoNiwkowa tez było po alkoholu, popieram tezę OT -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
nie spiesz się, przez roku wielu fajnych facetów jeszcze możesz poznać....
|
|
Mój rodzinny dom stoi prawie nad Narwią, wychowałem się nad rzeką. Mimo to musze powiedzieć, że nie znam tak naprawdę Narwi, gdyż ona ciągle się zmienia. To prawda, że jest niebezpieczna, co roku ma inne dno, które kształtuje się prawie cały czas. Do tego dochodzą zaskakujące czasami głębie i miejscami bardzo silny nurt. Tym samym ryzyko ponosi każdy, kto wchodzi do rzeki, chociaż oczywiście ludzie po alkoholu zdecydowanie większe. Moja rada jest prosta: mamy strzeżone kąpielisko w Łomży, korzystajmy z niego.
|
|
dzien dobry ja przez rok placilam w partnerze i bylo wszystko ok az do tego zadarzenia . wiecej tam nie zaplace , nie byly to wielkiem pieniadze ale na byly . Pan Rzecznik Konsumenta poradzil mi abym napisala do siedziby glownej w Gdyni wyslalam list p[olecony za potwierdzeniem odbioru ale zwrotka jeszcze nie wrocila . poczekamy zobaczymy . na drzwiach jest napisane ze ta pani wraca z urlopu 31 lipca to juz nie dlugo . chociaz niewierze w to ze wroci ale coz na bledach czlowiek sie uczy
|
|
Śledzik to Śledzik myślę że to dobre podsumowanie bo wszyscy wiedzą o co chodzi Pozdrowionka
|
|
Tak Hagen masz rację ;o) Ale wesele możesz organizować najwyżej z innym facetem pójdziesz ;o) Ja polecam zespół korona; ich strona to: www.korona4u.com, a kamerzystę p. Artura chyba Kalinowskiego, tel. 602814085. Podpowiem jeszcze, że ważniejsze niż film są zdjęcia. Film obejrzysz może 2-3 razy, a na zdjęcia zawsze zerkniesz i rozdać gościom można w podziękowaniu za obecność, życzenia i prezenty. Naszym fotografem był p. Bogusław Nowacki. Piękne zdjęcia, goście byli bardzo zadowoleni i my jak najbardziej. Jego strona to: www.bogunow.com
|
|
ojojoj
|
|
Z tego co wiem to ochrona nie ma prawa przeszukiwać kogokolwiek, ewentualnie może nas zatrzymać (grzecznie) i WEZWAĆ POLICJĘ. A co do drobnych i reszty również obowiązkiem prowadzącego działalność gospodarczą jest posiadanie odpowiedniej ilości monet do wydawania reszty. Choć z drugiej strony sam czasami rozumiem kobietę z kasy która mówi "może być bez grosza ?" bo trudno żeby latała po całym sklepie, a w tym czasie inni klienci marudzą pod nosem na mnie bo nie mogą spokojnie iść do domu. A na jedną taką panią która nigdy nie miała drobnych to sobie wyrobiłem metodę. Zawsze było "może być bez ..." i tu sobie wstawcie ilość groszy. Po dwóch miesiącach wpadłem kupić piwo i kiedy powiedziała "2,69" dałem dwa złote i powiedziałem "może być bez 69 gr?" najpierw dziwna mina a potem zrozumienie. Od tego czasu zawsze mam resztę zgodnie z paragonem. Czego i Wam życzę
|
|
Tu konflikt pomiedzy tymi miastami bedzie zawsze. Moze nasze miasto jest mniejsze ale kazdy mi przyzna ze o wiele piękniejsze od Białegostoku. Oczywiście piękno to to samo co zabytki bo one nadają charakter miastu. Posłużyłbym się tutaj filmikiem w którym pytano mieszkańców Białegostoku o ciekawe miejce. Ludzie oodpowiadali Pałac Branickich lub nie wiem niestety filmiku nie moge znaleźć ale jest gdzies w serwisie Youtube.pl . Pałac Branickich ok jest piękny i ten ogród przyznam ale czy Białystok jest tak duży żby nie znac ciekawych miejsc? Nie, po prostu ich tam nie ma jest to typowo wschodnioeuropejskie miasto i nie bawie sie tutaj w jakiejs obrazy że to Białoruś czy coś takiego. I drodzy Białostoczanie nie panoszcie się tak bo metropolii nie macie takie duże miasto a ludzie MPKami sie tłuko po 2 troche szacunku do Łomży bo żeby nie ona to byś ani komputeraz na oczy nie widział a co mówić o internecie siedziałbyś w 3 tysięcznym miasteczku i ganiał świnie po drodze. Pamiętaj naszą ziemię Łomżyńską która leży geograficznie i historycznie na mazowszu przyłączyli do Podlasia żeby te tereny ucywilizować. Pozdrawiam Łomżan i Białostoczan. Rodowity Łomżanin. ![]() caractère allemand
|
|
Witam wszystkich bardzo prosze o przesłanie materiałów dotyczących multiselectu już raz zdawałem bez zadnego przygotowania - i oblałem a najgorsze jest to, że nie mam pojęcia czemu - wszystko wydawało się w miare proste a jednak... tak więc bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres robertp22@wp.pl z góry dziękuje
|
|
Teraz i na plaży zaczyna się robić niebezpiecznie. Jedna sprawa to wiry po za żółtąboją można je czasem spotkać no ale oczywiście przyjdzie chłopaczke z panienką to musi ise popisac ze przepłynie rzeke a tam juz wiry sa bardzo niebezpieczne i grunt zdradliwy. Po 2 nie ufałbym za bardzo ratownikom jakoś nie moge kiedy widze ratownika 160 cm i 50 KG wagi pytam sie jak on wyciagnie jakiegos kolosa ponad 100 i 2 metry nie da rady ktoś mi powie ze szkolenia mial a ja powiem **** nie szkolenia. Sam miałem przypadek gdy topiło sie 5letnie dziecko było z babcią babcia bala sie tak daleko wejsc wiec zaczela wolac oddalonego o jakies 30 m ratownika a ten lezal i opalal sie z ratowniczka kiedy ja juz to dziecko wyciagnalem na brzeg to Pan ratownik do piero zaczal biec do wody. Bez komentarza. Wiem że każdy chce zaznać słoneczka ale najlepeij jest pływac na basenie. Ewentualnie w wyznaczonym przez boje polu ale tez jak wspomnialem trzeba uwazac. Jarek
|
|
A ja myślę że tu nie o to chodzi jak kto jeździ tylko o to żeby zareklamować swoją stronę
|
|
"Mnożą się skargi stargardzian na usługi oferowane przez punkt opłat Partner. Antoni Szymczuk ma dowody na to, że swoje rachunki zapłacił. Mimo to pieniądze dotąd nie wpłynęły na konto Vectry. - Więcej w tym punkcie nie będę robił opłat - zapowiada stargardzianin. 11-04-2008 Zdarzyło mi się ostatnio że firma Partner nie zapłaciła mi rachunków. Ja zapłaciłam u nich a oni nie przekazali kasy dalej i zaczęły narastać odsetki od nie zapłaconych rachunków. Miał ktoś już z nimi bądź z innymi firmami tego typu na terenie Mielca jakieś przeboje i problemy??? 12.01.08" - informacje z innych miast.
|
|
Koczisss to dziecko neo. Nie karmić trolla.
|
|
W Środę ŁKS zagra pierwszy mecz w 2 lidze, przeciwnikiem będzie Stal Pioniatowa. Mecz o godz. 17.00
|
|
dla mnie to koło d... gdzie tą viabaltice zbudują kiedy itp itd
|
|
Kto zamierza na tym się pojawić?
|
|
"*nie posiadajacy sily dynamicznej..." zgubilem slowko sorry ;)
|
|
bemol poparcie Jarek
|
|
popieram demeter,to po prostu fajfus,któremu się nudzi i zakłada temat dla draki.Idź sobie walnij barana,może pomoże koczisss.A co do kierowców z Łomży to wcale nie jeżdżą najgorzej.
|
|
To zależy jeszcze od lokalizacji.
|
|
Jak dla mnie, to koncert Maanamu był cieniutki. Kora - melorecytacja zamiast śpiewu, gitary - chaos, pamiętam zupełnie inne brzmienie, perkusista - na początku myslałm, że to gra automat. Fajnie było posłuchać starych dobrych przebojów - ale to wykonanie.
|
|
w sierpniu ma być jeszcze jakis koncert niewiem czy nie 20 , to chyba jakies radio organizuje
|
|
*Autor: samson (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 17-06-08 22:38 "straaaasznie nie podoba mi sie obsluga w chili pizza" Też miałam okazję przekonać się, że obsługa jest kiepska. Nie przesadzałabym jednak - nie jest aż tak źle. *Autor: Kola (---.elomza.pl) Data: 18-06-08 10:13 "W "Amnezji" na czele z właścicielem." Mam inne doświadczenia. Bardzo miła obsługa, zawsze w pobliżu, odpowiada na wszelkie pytania;-) Nawet ochrona była baaaardzo miła:-) *Autor: MiYu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-06-08 15:15 "Mnie najbardziej denerwuje obsługa w Biedronce, najczęściej koło Kazańskiej. Wiele 20 osób w kolejce i oczywiście tylko jedna kasa czynna, bo reszta pań siedzi sobie na zapleczu. Dopiero jak któryś klient się wkurzy i zrobi awanturę to z łaski swojej wyjdzie któraś z głupim uśmieszkiem i siądzie na drugiej kasie." Czy sądzisz, że w korporacji nastawionej na maksymalny zysk, najczęściej wręcz wyzyskującej pracowników, pozwoliliby, żeby kasjerki piły kawkę na zapleczu zamiast pracować?! Nie bądźmy śmieszni... Pomyliły Ci się epoki, komuny już nie ma:P *Autor: syla0001 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-07-08 19:51 "Aha jeszcze jedno ja nie pochodzę z Łomży i dlatego mieszkając tu sporo wyrobiłam sobie zdanie o Łomżyniakach macie moi drodzy zbyt duże mniemanie o sobie, myślicie że wszystko wam wolno, i ze jesteście Panami świata" Cóż... hehe, bo jesteśmy panami świata :D Jarek
|
|
blachary i blacharze to tylko w Jamie
|
|
plakatów tez było pełno
|
|
Dziękuję Czesław za te słowa o Tadeuszu. Odszedł człowiek, który dla naszego sportu zrobił tak wiele. Nauczyciel, trener, sędzia, działacz...Znałem go od wielu lat, pamiętam jak potrafił o sporcie mówić bezkompromisowo! Wymagał wiele od władz ,od młodzieży ale najwięcej od siebie. O sprawy sportu walczył gdzie się tylko dało! Tak za starej władzy jak i za nowej. Takich ludzi już jest coraz mniej! Sport dla Tadeusza był ponad polityką. Kochał go ponad wszystko, poświęcił mu całe swoje życie! Rozmawiałem z Tadeuszem chyba z 2 miesiące temu w szpitalu. Mimo choroby był dobrej myśli, ponarzekaliśmy o opóźnieniach w budowie bieżni lekkoatletycznej na stadionie, o czwartkach lekkoatletycznych, o braku zainteresowania lekkoatletyką miejskich władz no i powspominaliśmy stare dobre czasy!Tadziu, będzie nam Ciebie brakowało...
|
|
ja juz czytałam wczesniejsze tematy odnosnie ginekologow i wiem jakie sa opinie , mi chodzi o opinie na temat dr Piskorskiej...
|
|
boze ludzie szukałam czytałam naprawde ale chce cos sie dowiedziec konkretnego i te ciagle pisanie ze poszukaj w archiwum darujcie bo zrobilam to juz dawno za nim ten temat zalozylam....
|
|
Można się boczyć na autorów wydawnictwa, że tak "pięknie" nas opisali, tyle że to jest szczera prawda - Łomża się zwija zamiast rozwiać. Niestety jest to też nasza - mieszkańców wybierających władze - wina. Ja tam myślę, ze niektórym pasuje, że co mądrzejsi i zaradniejsi opuszczają to miasto z bogatą historią i bez perspektyw - mniejszym grajdołkiem łatwiej się steruje.
|
|
A opinia sledzi to jakas wyrocznia? Akurat kto jak kto, ale oni najbardziej sie przyczyniaja do opozniania rozwoju Lomzy. Moze niektorzy pamietaja jak to nawet pogotowie chcieli w Lomzy zlikwidowac, na szczescie po protestach sobie odpuscili. I zgadzam sie z robzet, w Bialymstoku w zasadzie niczego nie ma, mimo ze to duze miasto. Dlatego najchetniej wszystko by zagarneli dla siebie. Wy chyba nie mozecie zniesc, ze niektorym sie tu dobrze zyje... Kazdego probujecie przekonac jak tu zle... Ja od siebie powiem tyle, jak ktos lubi narzekac, to bedzie to robil wszedzie. Wyjedzcie sobie do tych wielkich miast i na zdrowie, niech Wam sie dobrze zyje.
|
|
.. i co wam przeszkadza. Opiszcie awarie, ale także komfort jazdy. Podawajcie markę i modele swoich cacek. A tak przy okazji to szukam już od pół roku coś ciekawego, lecz nie mogę się zdecydować. Dziękuję za każdą odpowiedź, pozdrawiam.
|
|
Pewnie w sportowym na bernatowicza
|
|
albo poszperaj na necie gdzies na forum miłośników forda.na pewno tam znajdziesz jak samemu zrobic diagnostyke silnika. takie forum to kopalnia wiedzy.nie raz dzieki takiemu forum oszczedzilem kupe kasy naprawiajac sam auto (oczywiscie w miare mozliwosci bo mechanikiem nie jestem ;P) ostatnio sam zczytalem sobie błędy z kompa i nie jezdzilem po mechanikach ani nie płacilem za to zadnego grosza.pozdro
|
|
Kaletnik, popieram, przedstawiłeś sedno sprawy. Zapomniałeś dodać o prawdopodobnej karze finansowej (prawo przewiduje od 5000 do 40.000 złotych), którą pokryją podatnicy w wyniku samowoli budowlanej jakiej dopuścił się wójt, z powodu czego wszczęto z urzędu postępowanie. Chodzi o ten gołębnik na dachu UG, o którym pisze Ruda7. O nagrodach masz rację, wójt szasta pieniędzmi dlatego w tamtym roku koszty na administrację w UG wzrosły o około 345 złotych, o czym donosiły media. A w ogóle to kpina i działanie na krawędzi prawa lub bezprawia, kiedy poznaliśmy kłamstwa świadków w sprawie wójta (w tym radnych) o pomówienie i kłamstwa dwóch pań członków komisji obwodowej w Szczepankowie, które kłamały w obronie wójta. Wszyscy czekają na kolejny ruch pełnomocnika komitetu wyborczego Czarka P. w tej sprawie, bo kłamców powinno się srogo karać. Wszystko wskazuje, że od jutra wyrok będzie prawomocny, a to daje możliwość pełnomocnikowi skierowania wniosków o ukaranie osób składających fałszywe zeznania. Zobaczymy czy gościu (pełnomocnik) jest konsekwentny, a może obecny wyrok go satysfakcjonuje. Ja to bym dążył do ukarania tych butnych pań, ale nie jestem stroną w sprawie. A uderzyć po kieszeni obie damy i wójta, bo czemu podatnicy mają płacić za ich bezmyślność i świadome kłamstwo.
|
|
http://wyszukajmp3.pl/ w wyszukiwarce musisz wpisac karaoke np.rihanna karaoke ,podklady sa w formacie mp3
|
|
W stokrotce jest Pepco.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Omg to jest agencja pracy tymczasowej znaczy się są pośredniakami robią czasem problemy z wypłatami, nie terminową i nie zawsze tyle ile należy. Zresztą pobierają i tak kilka-kilkanaście procent waszej wypłaty…
|
|
jaki wynik wie ktoś??
|
|
Wam chodzi o ten progres co dowożą do ostrołęki? jeśli tak to ja byłam na rozmowie i od razu zrezygnowałam to jest dzwonienie po ludziach i wciskanie im jakiś usług internet itd. płacą tak że na miesiąc wychodzi około 400 zł na rękę plus prowizja
|
|
Każdy bawi się tam gdzie chce i słucha takiej muzyki jaka mu się podoba. W Milano bywałam kilka razy, od początku jego istnienia. Klub jak każdy inny, różnica specyficzna lokalna muzyka. A jak się komuś ona nie podoba, to niech tam nie jeździ. Niech idzie do Yam caffe (klubowa muzyka). A co do "buraków z wiosek" (przepraszam). Chcę powiedzieć że w przeciwieństwie do miastowych oni potrafią się bawić. I o to ma chodzić, prawda?
|
|
justine dzięki za cynk :) Pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Cyt. marker1: "Nic dodać, nic ująć, ignorant kompletny.". Bardzo delikatnie ujęte, przecież ten facet to gigantyczna pomyłka aż przykro patrzeć. "Bóg, Honor, Ojczyzna", ten facet powinien mieć uchwałą rady gminy i dekretem kurii biskupiej (to apel do proboszcza) zabronione używanie tak poważnego zwrotu. Takie słowa w ustach wójta Zaremby to kpina z Boga, Honoru i Ojczyzny. Natomiast kruciak z J... o takim samym nazwisku to kompromitacja i zupełny brak morale, ale nie dziwota przy produkcji kiełbas takie wartości nie mają znaczenia. Bananowa gmina, k... wa rzesz jego m... Ludzie nie mają na opał i podstawowe potrzeby a "bohater obłędu" jak minister ok. 9000 złotych miesięcznie i wyrównania ok. 15.000 zł. I jeszcze dodaje, że gmina w tym roku nie dostanie żadnych pieniędzy z UE i to nie z jego winy. Żeby nie wnioski byłego wójta to i pieniędzy w tamtym roku by nie było z zewnątrz. Co Ty facet bredzisz, gminy wkoło pozyskują miliony a Ty jeździsz i jeździsz, wozisz dupę, tracisz kasę na duperele i gówno z tego gmina ma a jeżeli już to poważne straty i zbędne koszty. Facet, przestań kłamać i ogłupiać. Były wójt nie rozpier... lał tak bezmyślnie kasy, nie pompował kolesiom, teraz jest dopiero kolesiowska gmina marnotrawiąca do bólu publiczny grosz. Pana rządzenie to jedno wielkie nieporozumienie, rozdawnictwo i rychła plajta publicznej kiesy. Ludzie, popytajcie kto i ile nagród dostał w tej kadencji a kopary Wam opadną do samych kolan, toż na te cele rozdano w tej kadencji setki tysięcy złotych, a teraz bierze się kredyty. Wstyd, gigantyczny wstyd, panowie radni! Natomiast gratulacje dla p.p. Malinowskiego, Skubicha i Igielskiego, szczere gratulacje.
|
|
:)
|
|
pewnie Ci skasuje ze 100 czy nawet 200 PLNów, ale przynajmniej dobrze Ci zrobią ;). Zenek to chyba jedyny fachowiec jako tako więc w związku z brakiem konkurencji ceni się wysoko.
|
|
musisz tak co kilka dni spamować z tym?
|
|
ja również nie mogę narzekać na tą firmę, czasami im się zdarza jak każdej innej firmie udzielającej tego typu usługi, że coś wysiądzie ale naprawa usterek u nich jest momentalna.
|
|
Kamilku może i coś Cię wali w dupę,ale na pewno to nie jest ŁKS.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |