wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co wyczyniał Jarosław Kaczyński przed lotem samolotem

Jak paznokcie i makijaż to tylko u agaty Andrychowskiej w salonie Trendy na Śniadeckiego ( w tym samym budynku co K1). Na prawde polecam. Malowałam się tam na własny ślub i robiłam paznokcie. Makijaż trzymał mi się do końca poprawin czyli 2 dni a paznokcie jeszcze dłużej. Na prawde bardzo dobrze robi.
POLECAM!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co wyczyniał Jarosław Kaczyński przed lotem samolotem

No jak widać w Łomzy nie ma złych instruktorów, więc może są źli kursanci? Ja myślę że jesteś tą dobrą kursantką, więc w wyborze instruktorów masz full wypas. Pozdrawiam, życzę sukcesów :-).

wow to nie zmywałaś makijarzu? jak wytrzymała to Twoja skóra, nie wyobrażam sobie tego

Tak oczywiscie. Zapraszamy rowniez w wakacje na bezplatne zajeciavjeszcze do 31 lipca w tej grupie wiekowej zajecia sa od 11.00 a od wrzesnia zapraszamy na zapisy od 3 wrzesnia na zajecia: hiphop/newstyle, house, locking, break dance. zapraszamy takze dzieci (mini maluch i mini mini twist) i dorosłych (videoclip dance i pilates dla Pań)
Wiecej na www.bkstep.pl

http://www.gdansk.nadmorzem.net/gdansk-2.php

A tak ogólnie to sobie poszukaj tutaj .

najlepsze miejsce na ryby to bar mewa na sikorskiego mozna kupic zywe ryby franek27 a na spining to u ciebie na wsi jest nie zle
dla nie wtajemniczonych franus mieszka w piduniu

super krzys jestes naprawde chamski i za pewne jakims uposledzonym "chlopcem" ze ublizasz kobietom. Pozdrowienia dla wszystkich kobiet i zycze szczescia siostrze Helena jak i tobie.

W budynku TPSA na Ks. Janusza jest bankomat BPH obsługiwany przez sieć euronet. Wydaje mi się że ten też będzie bezpłatny dla mBankowców. Wypadałoby to jeszcze sprawdzić, system bowiem tego nie podaje.

W drodze nad morze. zabierzcie z łaski swojej mućki z ulicy, i posprzątajcie po nich, bo nie chce mi się upaćkać samochodu:)

jak będziesz jechał tym swoim nowym golfem II z importu to nie wiem czy do Łomży to ty zdołasz dojechać

obys tylko wyjechal z pól kartofli ktore rosna wokol bialegostoku <

koczisss co samochodzik sie ubrudzi ??ojejq smutne:( zal mi ciebie pedanciku to co pewnie paznokiec ci sie zlamie to placzesz??

Jaki samochód, pewnie PKSem jedzie.

A Śledziki na Białce biora jeszcze pewnie nie bo jak nad morze jedziesz to na merliny he he - pajac

dnia 25 lipca tragiczna smierc poniosła kolejna osoba w rzece Narew chciałbym przestrzec wszystkich co do kąpania sie w niej bo w tym roku od samych wakacji sswój żywot skonczyło w niej kilka osób !
Tak wiec ludzie uwazajcie na tą ZDRADLIWĄ rzeke !

i nie wymadrzajcie sie tutaj ze jak sie nie umie pływac ze jak sie ktos napije itd ! Nie słyszalem zeby z tych ofiar któras byla pijana lub nie umiała pływac !

radze zachowac naprawde wielka ostrożnosc i jezeli juz sie kompac to tylko na kompielisku miejskim... !

Jarek

Po pierwsze..... bardzo rzadko się zdarza, że topi się osoba, która nie umie pływać. To proste, osoba, która nie umie pływać boi się wchodzić do rzeki. A jak już wejdzie to bardzo ostrożnie sprawdza grunt i wchodzi conajwyżej po pas. Topią się najczęściej osoby, które myślą, że umieją pływać(na pływalni może i tak...) i spotykają się na rzece z nieznanym zjawiskiem z którym "wczoraj" w tym miejscu nie mieli doczynienia... wpadają w panikę, lub poprostu brakuje im umiejętności, żeby np: wydostać się z wiru wodnego.

Narew to bardzo niebezpieczna rzeka - to już wiadomo od wielu lat, a wielu ludzi za bardzo ufa swoim umiejętnościom.

Leszek Tarnowski

Tu konflikt pomiedzy tymi miastami bedzie zawsze. Moze nasze miasto jest mniejsze ale kazdy mi przyzna ze o wiele piękniejsze od Białegostoku. Oczywiście piękno to to samo co zabytki bo one nadają charakter miastu. Posłużyłbym się tutaj filmikiem w którym pytano mieszkańców Białegostoku o ciekawe miejce. Ludzie oodpowiadali Pałac Branickich lub nie wiem niestety filmiku nie moge znaleźć ale jest gdzies w serwisie Youtube.pl . Pałac Branickich ok jest piękny i ten ogród przyznam ale czy Białystok jest tak duży żby nie znac ciekawych miejsc? Nie, po prostu ich tam nie ma jest to typowo wschodnioeuropejskie miasto i nie bawie sie tutaj w jakiejs obrazy że to Białoruś czy coś takiego. I drodzy Białostoczanie nie panoszcie się tak bo metropolii nie macie takie duże miasto a ludzie MPKami sie tłuko po 2 troche szacunku do Łomży bo żeby nie ona to byś ani komputeraz na oczy nie widział a co mówić o internecie siedziałbyś w 3 tysięcznym miasteczku i ganiał świnie po drodze. Pamiętaj naszą ziemię Łomżyńską która leży geograficznie i historycznie na mazowszu przyłączyli do Podlasia żeby te tereny ucywilizować. Pozdrawiam Łomżan i Białostoczan.

Rodowity Łomżanin.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org