Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AHA, bialorus z innej strony!! |
Napisałem, tylko dlatego, że może ktoś znalazł telefon. Widzę jednak, że z stylem pisania, nic tu się nie zmieniło. Wstyd dla samej Łomży, że to forum ma w nazwie Łomża. Western Digital napisał(a): > a był tu chociaż? ciekawe ile odsłon wygenerował :P Czy to mnie dotyczy? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AHA, bialorus z innej strony!! |
Dzwonili do mnie z Kadr KMP i stało sie 28 lipca do Komendy. A 3-4 sierpnia do Szczytna, na całe ,długie 6 miesiecy. Zostało ogladanie serjalu 07 w telewizji i czekanie na wyjazd. Pozdrowienia dlal por.Zubka i por.Jaszczuka haha
|
|
GREY--- kiedy do ciebie dzwonili z KMP
|
|
Grey - kiedy do ciebie dzwonili z KMP
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Aha jeszcze jedno ja nie pochodzę z Łomży i dlatego mieszkając tu sporo wyrobiłam sobie zdanie o Łomżyniakach macie moi drodzy zbyt duże mniemanie o sobie, myślicie że wszystko wam wolno, i ze jesteście Panami świata z stąd te opinanie. Nieobrazajac wszystkich mieszkańców Łomży oczywiście są wyjątki potwierdzające regułę. A i to nie jest tylko moje zdanie bo wiele "obcych" przyjeżdżając do Łomży tak stwierdziło, bardzo wiele.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |