poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie wyrzucaj HAMIE śmieci, ucz też tego swoje dzieci

Zapytaj na broniewskiego 12.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie wyrzucaj HAMIE śmieci, ucz też tego swoje dzieci

Z jakiej firmy można założyć Internet najtańszy na Legionów, chodzi mi o bloki przy szkole muzycznej. ? oprócz Neostrady i Netii

jest cos w tym, ja mialam taki czas ze szukalam pracy, i juz nie pamietam gdzie wysylalam cv, ale po jakims czasie spotkalam chlopaka( kolegę mojej kolezanki) ktory do mnie mowi ze mnie zna, ze moze mi powiedziec o mnie wszystko, gdzie sie uczylam , pracowalam, nr domu, nr tel... sie zdziwilam bardzo... mysle ze wtedy wyslamam cv na jakies falszywe ogloszenie...
uwazajcie!

Statoil-hmm brak słow... wg obsł. na stacjach w lomzy jest ...:/ nie ma takiej ktora by nie miala normalnej obsł. jak nie sztucznie to chamsko...no moze jedna lub dwie do ktorych sie milo zajezdza:)
kto mysli inaczej to niech napisze

DO JAKICH MASZYN POTRZEBUJESZ CZESCI NA POZNANSKIEJ PRZY BROWARZE ŁOMŻA JEST PUNKT JOHN DEERA TEZ MAJA TAM CZESCI DO INNYCH MASZYN

W sklepie Face2Face na Długiej pracuje bardzo niemiła dziewczyna . Myślałam, że tylko wtedy, jak się coś ogląda i nic nie kupuje ( chociaż tak nie powinno być, bo przecież nie zawsze wchodzi się do sklepu z zamiarem zakupu, może po prostu czegoś szukamy, chcemy porównać ceny, mamy do tego prawo ) . Jednak ja upatrzyłam sobie tam spodnie i kupiłam je, ale i wówczas ekspedientka była bardzo nieuprzejma . Robiła wielką łaskę, gdy odpowiadała mi na pytania . Przecież nie pytałam ją o sprawy prywatne, tylko o towar, który tam sprzedaje . Ze spodni jestem zadowolona, ale przecież to nie jej zasługa . Nie raz mam ochotę tam zajrzeć, ale jak sobie przypomnę tę jej minę traktująca wszystkich z góry, to z żalem omijam ten sklep . Jeśli ktoś miał podobną ,,przyjemność'' z tą panią, to pewnie przyzna, że jest to duża strata dla właścicieli sklepu . Co znaczy dobra obsługa ?

netster

nie zbyt wysoki poziom ma ta uczelnia

Popatrzę kolego,popatrzę.

co do stacji benzynowych najlepsza obsługa BP i Shell, Statoil Orlen też ok do lotosa i innych wynalazków nie zaglądam

a że czasami ktoś się sztucznie uśmiecha to normalne bo chyba nikt nie jest taki milutki żeby naturalnie się cieszyć na widok obcych ludzi przez 8-12 godzin dziennie szczególnie na Statoil w weekend wieczorem jak co drugi klient jest najebany

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

nie kazdy oszust da sie zdradzic głupią nazwą e-maila, poza tym to nie jest tak ze tylko dziewczyny sie nabieraja tylko ze dziewczyny takich głupt nie wymyślają. Gdyby było takie ogłoszenie fałszywe skierowane na typowo męską pracę to jak myślicie żaden by się nie zgłosił?

Szkoła jest spoko, skończyłam tam socjologie, uczyć się jednak trzeba i płacenie za czesne nic nie pomoże.

Piszecie ze to najgorsz uczelnia,ale ludzie do niej ida.A ze poziom niski....coz to nie medycyna ze z braku wiedzy komus amputujemy prawa zamiast lewej reki.
ZAWSZE Papier to Papier ,najwazniejsze ze dodatki daja za wyzsze wykształcenie hehe!!

Przygrzało? Pe.eR ma 100% racje, i mogla bys sie przyznać...

podaj adres to chętnie sprawdzę co tam robisz na swoim WiFi. Jakie strony przeglądasz, hasła, loginy...
Nie drażni Was to że potencjalnie każdy może Was (użytkowników WiFi oraz kablowych sieci blokowych) może podsłuchać bez większego wysiłku? Nie cenicie swojej prywatności i prawa do poufności informacji? Tym samym sami sobie pozwalacie by Was okradli. Nagle pieniądze z banków giną. Ktoś wchodzi i czyta pocztę. Nagle zmieniło się hasło gdzieś na jakimś koncie. Ktoś dał posta a my o tym nic nie wiemy. Otwórzcie oczy

Temid, Ty jesteś chyba niedojrzały jeszcze, więc czemu zabierasz głos w dyskusji i wtryniasz się, jak dorośli rozmawiają? Jeśli dla Ciebie jest normalnym, że wszyscy wszystkich wyzywają (zaznaczam, że są na to odpowiednie paragrafy) i do tego służy forum to gratuluję wychowania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org