poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jestem biedny bo robie zakupy w Biedronce

11112150 napisz na gg.

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jestem biedny bo robie zakupy w Biedronce

to pisz do admina mnie to wali najwyzej zadam sobie trudu i załoze nowe konto

Witam. Ja używam trochę Iplusa. EDGE to podstawowa prędkość w Łomży. W okolicach centrum, zarówno w budynkach, jak i poza spokojnie łapie HSDPA, a dość często Łapie 3G. Także ogólnie mówiąc to nie jest aż takie złe.

to jedz nad narew

Wyspa Rodos!Bardzo piękne miejsce i stosunkowo niedrogo!

Witam wszystkich.
Ja do niedawna pracowałem w hurtowni Imperial tej na Legionów i nie narzekałem. Fakt, że trzeba było zapierniczać na wysokich obrotach ale kasa nie była najgorsza (jak na nasze miasto). Teraz jestem w Irlandi i jest lepiej z kasą tylko trochę daleko do znajomych i rodziny.
Znam Doriana ale nie ma co sięwypowiadać na ten temat.
Pozdrawiam wszystkich łomżyniaków i rodzinkę.

W ODN przy pl. Kościuszki (P. Żelechowski to organizuje).

Riposta

pedał który kierował autobusem potrącił pieszego który przechodziłprzez przejscie (pieszy miał zielone swiatło)

tyle ile mozesz zaplacic tyle placisz

Czy zna ktos DJ co grali na balu koncoworocznym w PG1?

***** brak slow na tych pajacow.

- wymuszają pierwszeństwo przy wyjeździe z zatoki
- ruszają przy NIEZAMKNIĘTYCH drzwiach autobusu

co to k... za maniery ???

Treść jest ukryta

Butelka z Biedronki nie jest gumowa. Można lakier porysować.

Treść jest ukryta

Teraz jestem w Irlandi

(---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

Spoko :-] Pozdrawiamy

Chyba pomogło, bo ktoś się ocknął i w kalendarz wpisał.
Ciekawe w jakiej formie Maanam teraz... Cóż, choćby i na głowie stanęli, to o spontan w Łomży trudno. Zupełnie inaczej byłoby zapewne, jakby jakeś "dipolo' i hasło z pewnej anteny : "przybywajcie całymi rodzinami" ;)))

ŚRÓDMIEŚCIE: tak się składa , ze prawo o ruchu drogowym powiada, że wyjeżdżający z zatoki pojazd komunikacji miejskiej jest uprzywilejowany i należy go wpuścić. Zanim coś napiszesz - sprawdź to:)

Pewnie zabral internet ze soba :-)

Są na forum jacyś wędkarze. Mam pytanie, gdzie w naszych okolicach wybrać się na ryby, może ktoś wie gdzie biorą?

ja znam :) jeden z nich to młodszy Siony z Zambrowa - Emil ....... a co wpadł Ci w oko ;) ?

Van_Loosen ma racje! Taki jest przepis jeżeli chodzi o zatokę! Nie było mowy o jakimś przejściu!

wójt śniadowa ma prawo osobiście nie lubić ludzi którzy myślą inaczej jak on. ale skoro nienawiść zalewa mu oczy i sprawia że nie potrafi spojrzeć na sprawy gminy i jej społeczności obiektywnie powinien się zastanowić czy poradzi sobie ze sprawowaniem urzędu do końca kadencji.

Ale facet przechodził na przejsciu na zielonym świetle. I to on był uprzywilejowany!!!!

markac:
to prawda. jeśli zapiszą Cię na egzamin i musisz dłużej czekać niż 30 dni na niego to jak nie zdasz masz podstawę o zwrot kasy i unieważnienie go:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/egzaminy_na_prawo_jazdy_wciaz_na_granicy_prawa_52252.html

caractère allemand

kreator44 ciekawe jak Ty zostaniesz wojtem, jak bedziesz rzadzic??czy bedziesz mial samych przyjaciol??bo to normalne chyba ze rzadzacy ma swoich zwolennikow i przeciwnikow, w tym przypadku podobnie chorych przeciwnikow na wladze jak sam rzadzacy jestescie siebie warci:)

liczyłam na więcej odpowiedzi w szczególności osób które korzystają z takiej pomocy, a nie tylko gdybajacych

jedynie to w celach turystycznych mozna poleciec

ja dostałem z kolega na 10 lat i każdy tak dostaje

moja kolezanka siedziala z dzieckiem 2 letnim i tez musiala zajac sie domem i na miesiac dostla 400 zł :) kazdy placi tyle ile moze:) najlepiej na samym poczatku sie dogadac co do ceny:)

A może mógłby ktoś polecić jakąś dobrą opiekunkę?

Zastanawiająca jest w tym wszystkim sytuacja w jakiej znajdą się ci , którzy w tej chwili bezgranicznie schlebiają obecnemu. Czy w ten, czy w inny sposób Zaremba będzie musiał opuścić tron. Ciekawe kto po nim posprząta, co oni wtedy ze sobą zrobią? Ujawniając swoją postawę, /nie mam tu na mysli zależności służbowej/ wystawili sobie laurkę i nie sądzę ,aby następca chciał współpracować blisko z takimi osobami. Nie spodziewałem się po wielu tak żenującej postawy. Brak honoru, wazeliniarstwo, donosicielstwo i wręcz upadek moralny to cechy, którymi charakteryzuje się ta grupa popleczników obecnego wójta. To się ujawniło, aż nader wyraźnie ,za kilka "srebrników" zrobią wszystko. Nawet potrafią się upodlić do takiego stopnia jak to czynią obecnie.Żyjemy tu, mieszkamy, wychowujemy dzieci, zobaczymy jak czas to oceni,oj zobaczymy. Czy patrzenie prosto w oczy nie sprawi im trudności.

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

Ciężko jest znaleść dobra opiekunke do dziecka...a jeszcze trudniej jest znalesc dobre dziecko :P

to akurat dwójka, mają pół roku

kogo polecacie do ułożenia kostki brukowej , potrzebuję solidnej firmy

normalna kolej rzeczy, ten prywatny folwark się kiedyś skończy, krowa dojna odejdzie i żerowisko dla hien i sępów również.

Riposta

Gdzie najlepiej i nie za drogo kupić w Łomży podłogi z drewna naturalnego? Zależy mi na cenie gdyż tego trochę będzie. Znam ten stary sklep , ale może gdzieś jest inny wybór towaru , a może ktoś ma promocje?
Netowi bezmózgowcy nie zabierać głosu!!!

Może być problem , gdyż dobrych wykonawców trzeba zaklepywać z dużym wyprzedzeniem.

Do rybnego.

niby miesiac sie czeka ale ja poszedlem po 2 tyg i juz bylo

caractère allemand

Mam pare groszy i chciałbym zainwestować ,macie jakies pomysły?

tak zainwestuj w sibie najlepsza inwestycja a w szczególnie w piwo to Browar ŁOnmża nie upadnie a wrecz przeciwnie sie wzbogaci hheh

w lomzy nie bardzo znajdziesz kwiaciarnie ktora posiada, kiedys widizalem w marzeniu-bez kryptoreklamy, najlepiej to by bylo na allegro lub w internetowej kwiaciatni kupic

ostatnio w marzeniu dzbanecznik widziałem

2 tyg i masz prawko teraz taki okres jest ze wiecej zdaje wiec pewnie dłuzej troche

ja czekalam 10 dni

Chcesz dowiedziec sie jak zarobic kilkaset złotych miesięcznie ?? Wejdz na strone http://www.testiq.cba.pl Masz tam wyjasnione co trzeba zrobic , sa równiez sposoby na zwiekszenie dochodów. Osobiscie zarabiam średnio 30 zł dzienie , czas jaki poświecam na te zajęcie to 15-20 minut . Pozdrawiam

A mi osobiście akurat ta sama się nie podobała,byłam tam na weselu. Na ścianach pajęczyny,a jedzenie zanim do nas dotarło to było zimne. W dodatku miejsce dla PAŃSTWA MŁODYCH jest gdzieś w głębi sali nie z nikąg go nie widac nawet nie jest oświetlone. Kiedyś chciałam tam swoje wesele zrobic ale właściciel nie był w porządku i zrobiliśmy gdzieś indziej. A poza tym latem jest tam gorąco,że nie da się wytrzymac a jesienią i zimą pustaki widac na ścianach bo pomieszczenie nie jest ogrzewane. Ale każdemu podoba się co innego.

"obliczaj" hehe dobre...

Tak się teraz mówi w stolicy ?

hmm :D mam takie pytanko do was:D czy może wiecie czy bedzie jeszcze jakis festyn oprócz gościnca?? :))

http://www.jedwabne.pl/asp/start.asp?page=artykul&tytul=Aktualno%B6ci&dzial=Aktualnosci&menu=&nr=418

znam świetnego krawca, jest bez kitu zajebisty. Henryk Mietelski, ma kanciapke pod filarami na starym rynku, tam jest wejscie do klatki przy sklepie "FACET". Nie pamietam czy 1 czy 2 drzwi od prawej, musialbys zajrzec na 2 pietro i tam po prawej stronie sa drzwi pelne nalepek itd. napewno znajdziesz, naprawde polecam goscia.

Sebo idź się schowaj.Prawko odbiera się na szosie zambrowskiej,naprzeciwko okienka gdzie rejestruje się pojazdy.Trzeba mieć z sobą bodajże 70zł i dowód osobisty.Nie pytałem się o to gdzie się odbiera a o to ile czasu czekaliście.

kara jest zalezna od terminu czyli im dłużej zwlekałeś to wiekrzą zapłacisz.
a nabyciem wewnątrzwspólnotowym jest data przekroczenia granicy. podaj namiar to jak bede miał czas to dokładniej ci wyjaśnie

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Ja na odbiór prawka w maju 2007 czekałem równo tydzień czasu:)

tak ale w sobote weszły nowe przepisy na podstawie ktorych jest wyliczana wartosc pojazdu. wiec jezeli przekroczysz granice po sobocie to automatycznie one cie obejmą a wtedy wartosc pojazdu zostanie wyliczona według wartosci rynkowej a nie tej z umowy. tak wiec i tak zapłacisz wiecej niz myslałeś. Teraz nie bedą przechodzic juz auta za "100" euro

to kaz pajacu

ja moge polecic pewnego goscia, robil mi podluznice cale i super zrobil

Mam jeszcze jedno takie pytanie,co przemawia za tym by rejestrowac sie na forum "lomzynskiego klubu acl" bo to nie jest zadny oficjalny auto klub lomza...
Chyba oficjalnym jest AŁ czyli Automobilklub Łomżynski... Ale tam malo sie dzieje..

no powodzenia życze

Fajnie by było gdyby Ziemowit został reaktywowany.

Może znalazłby się jakiś następca "Zwierciadła" :)

2 tygodnie i zdycha

Nie musze, juz wiem ze to weszlo, ale jako ze mam umowe z poczatku lipca, to prawdopodobnie bede jeszcze na starych zasadach placil.

wiecie moze jaki jest najtanszy internet zakładamy na osiedlu łomżyca ?
ale tez zeby było ok 2 mega ...

i zalozyles specjalnie konto zeby to napisac? kto tam niby przesiaduje? zmieniles nick tylko dlatego ze sie boisz pajacu, na taki "piwniczny" lokal nie zarobisz nawet jak codziennie bedziesz robil pale za hajs, czlonku klubu ACL buahah

GAZ hahahahhaha :D

no tak ale wplate zrobilam 20.06 wiec chyba do dzis powinna dojsc nie? nie doszla

Podstawa to brak strachu i umiejętność właściwego pobrania zawartości tego forum. Ja np. drukuję sobie i czytam nocami.

To jest łatwe do obliczenia, ile osób i kto konkretnie składał fałszywe zeznania. W komisji było pięć osób, cztery kobiety i mężczyzna plus mąż zaufania, też kobieta. Trzy osoby, dwóch członków komisji (mężczyzna i kobieta) oraz kobieta mąż zaufania były z ramienia Komitetu skarżącego, którzy nie stanęli ze zrozumiałych względów w obronie wójta, bo postanowili mówić prawdę i tylko prawdę. Pozostaje trzy kobiety. Jedna z nich była przewodniczącą Komisji Obwodowej i poparła zasadność wniosku skarżącego. Pozostały dwie kobiety i to prawdopodobnie im udowodniono kłamstwo. O kogo chodzi należałoby spytać bezpośrednio zainteresowanych.

markac...tak samo jak jest 10 stron medalu;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org