Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy doczekam sie tematu LOMZY??!!! |
do romulus i kreator44: jestem obiektywny nie ciagne zadnej ze stron, wg mnie nawiazujac do wczesniejszych komentarzy nasowa mi sie stwierdzenie ze jestescie tak samo chorzy na ta wladze jak ten wojt, tez byscie chcieli rzadzic ale ludzie was nie wybrali wczesniej, pchajcie sie moze sie dopchacie powodzenia darmozjady!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy doczekam sie tematu LOMZY??!!! |
Moje dziecko już od 3 lat uczęszcza na kurs jezyka angielskiego do szkoly jezykowej EEC na Al. Legionów 42 (kolo restauracji 4 pory roku). Bardzo sobie chwale to szkole: mila atmosfera, znakomite wyposazenie sali dla maluszków i profesjonalne podejscie ze strony lektorów. Polecam serdecznie.
|
|
sprawa banalna aż infantylna switch z rozdziałem na 5 portów za 40-50 zł np w finie lub każdym innym sklepie i śmiga
|
|
pan choinski i jego rzady...jakos nie moge oprzec sie wrazeniu, ze gdzie koneksje z nim, tam w edukacji dobrze, np. w pg1 uczy sie jego syn, uczy sie badz uczy syn drugiego wiceprezydenta i pracuje corka i pracowala corka pana ch. no i w tej szkole pojawily sie remonty. takie przyklady mozna mnozyc.
|
|
ja jestem na tak ,a opcja z karaoke czy dyska przycioagnie ludzi a ps nie ma co sie nastawiac bo i tak zawsze beda zajete ,chociaz raz na miesiac jakis turniej w fife ,cod'a albo cos tam xD no i koncerty ,bo jak narazie wszyscy omijaja lomze szerokim lukiem
|
|
Hubcio - ale cię poinformowali.
|
|
Co do pana kreatora44 to za przeproszeniem gów.... to pana obchodzi co dzieje sie z wójtem Śniadowa poza tym na jakiej wokandzie człowieku zastanów sie dobrze o czym piszesz jakos nikt o tym nie mówił a nagle zrobił sie problem.Nie wiem czy jest pan ze Śniadowa jeżeli nie to prosze o zamknięcie mordy jesli tak to pisz sobie te pierdoły
|
|
chciałbym zauważyć ze panowie wiceprezydenci oraz pan Brzeziński którzy obecnie zajmują te stanowiska nie nadają sie do pełnienia tych że stanowisk
|
|
no i prosze, nic dodac, nic ujac, tresc wystarczy, aby stwierdzic jacy intelektualisci wspieraja miejscowego, a czasowego zarzadce może cyber pokusi sie o wygloszenie swojej teorii na temat samoukow z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
"A tak swoją drogą: dlaczego dostawcą kostki brukowej jest tylko jeden producent?" nie da się nie zauważyć :(( na znak protestu nie kupię u nich węgla na zimę w tym roku..
|
|
Ale kto jest idiotą? - lokatorzy, czy śmieciarze? Takos
|
|
No tak:P ale wiadomo koszt przesyłki może gdzieś w Łomży jest taki sklep:))
|
|
człowiek segreguje bo przez to tak jak na Zachodzie powinien być tańszy wywóz śmieci:) ale po co im obniżać ceny jak ,,podwyżkę,, łatwiej zakamuflować rozrzucając ją na większą liczbe osób niż dążyć do obniżenia stawek-czysta ekonomia Takos
|
|
Ok, istnienie Drzewnej to sprawa do dyskusji, każdy może mieć swoje zdanie. Mnie oburza sposób, w jaki miasto próbuje załatwić tą sprawę. Nieprofesjonalnie, dopuszczając się kłamstw, oszustw i pomówień. Lata mijają, a prezydenci nie potrafili przedstawić jednej spójnej , realistycznej koncepcji. Zamiast tego - groźby i kiwanie wszystkich.
|
|
Witam, czy ktoś z was się orientuje czy można gdzieś kupić w Łomży kraba i w jakiej cenie i jaka jest średnia cena za akwarium ok. 46 litrów(44x30x35). Z góry dzięki za informacje;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mniam krabiki :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Hehehe dobreeeeeeeeeee W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hej Co sądzicie o Afro na polowej?
|
|
UDAŁO SIE !!!!!! Jestem juz w POLICJI !!!!!!!!!!
|
|
wypadki sie zdarzaja. ale bulwers :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeżeli ma być opieka nad dzieckiem i prace domowe to na pewno zdecydowanie więcej
|
|
nie wielu raczej decyduje się na wyjazd do USA - teraz więcej wraca niż wyjeżdza: - dolar tani, ciężko znaleźć pracę, pracodawcy mało płacą- bo na każde miejsce pracy kilku chętnych no i koszty utrzymania dochodzą, dojazdy do pracy bo tam wszędzie daleko
|
|
orange: za ok 70zł można tylko 1Gb pobrać a później wracamy do czasów sprzed 20 lat - 32kb/s. za 120zł mamy zniewalające 6Gb ale po wyczerpaniu limitu mamy już oszałamiajace 64kb/s. Takos
|
|
Ja bylem w srode, dostarczono mi wize DHLem w poniedzialek z rana. Sama wiza to tylko 1 krok na przod, bo po przylocie do USA jest jeszcze rozmowa z tymi ameryckimi kontrolerami i tutaj dopiero wbijaja na ile mozesz zostac, zazwyczaj pol roku a nie 3 miesiace. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
a kto mi powie gdzie najlepiej na spining
|
|
to odswiez fora bo jak przyjdziesz do urzedu to sie zdziwisz jak mnie nie posłuchasz nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Myślisz Kokosz71 że Boguski wywalczy sobie miejsce w kadrze?Już raz go próbowali i klapa.
|
|
Tak jak napisano wyżej można robić to ręcznie lub ustawić kasowanie z automatu. Instalujesz dodatek do IE7 nazywa się podobnie IE7Pro, i w nim ustawisz czyszczenie pamięci po zamknięciu przeglądarki. Ma on dużo opcji, np. blokowanie reklam, masz internet bez reklam. :) W Firefox też można w opcjach ustawić po zamknięciu kasowanie historii. No i bardzo popularna sprawa, warto zainstalować program typu CCleaner, który czyści wiele śmieci na komputerze. Można robić to ręcznie, ale i ustawić czyszczenie automatyczne. Znajomej zainstalowałem, to pierwsze uruchomienie usunęło ponad 700MB ciasteczek i innych śmieci. (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |