Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raport: US Department of War z sierpnia 1919 roku odtajniony w 1972 roku. |
Oczywiście kiedy powiedziałem, że mam zamiar kupić buty tańcowały wkoło mnie jak sie patrzy... Kupiłem buty za 210 zł i niewiem czemu nieotrzymałem paragonu.... Zorientowałem sie dopiero wredy kiedy po miesiocu czub buta popękały i na drugim po tygodniu też... Mój Błąd że się nieupomniałem o paragon...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raport: US Department of War z sierpnia 1919 roku odtajniony w 1972 roku. |
w tym sklepie paragon by nic nie dal bo i tak reklamacji nie uwzglegniaja :)) pani blad stwierdzila ze moj brat moze ma inny sposob chodzenia ze but tak sie szybko rozkleil hahaha ale jakos mial buty zakupione w rossmanie na dole i w nich chodzil ponad rok i nie do zdarcia a w tym po 2 tygodniach zaczely sie sypac smieszen to dobrze ze i ja nie dokonalam zakupu poszlam do rossmana
|
|
polecam sklep VABBI na ulicy Polowej. ceny obuwia przystępne - chociaż są to kolekcje, które wcześniej nie zeszły. paragon jest dawany przez ekspiendtki sklepu, kupiłem rok temu buty i jak na tą chwilę się nie rozwaliły, co do sklepu sportowego mieszczącego się w Galerii.
|
|
A jakie one są i co wchodzi w zakres obowiązków? :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |