sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Raport: US Department of War z sierpnia 1919 roku odtajniony w 1972 roku.

Oczywiście kiedy powiedziałem, że mam zamiar kupić buty tańcowały wkoło mnie jak sie patrzy... Kupiłem buty za 210 zł i niewiem czemu nieotrzymałem paragonu.... Zorientowałem sie dopiero wredy kiedy po miesiocu czub buta popękały i na drugim po tygodniu też... Mój Błąd że się nieupomniałem o paragon...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Raport: US Department of War z sierpnia 1919 roku odtajniony w 1972 roku.

w tym sklepie paragon by nic nie dal bo i tak reklamacji nie uwzglegniaja :))
pani blad stwierdzila ze moj brat moze ma inny sposob chodzenia ze but tak sie szybko rozkleil hahaha
ale jakos mial buty zakupione w rossmanie na dole i w nich chodzil ponad rok i nie do zdarcia a w tym po 2 tygodniach zaczely sie sypac
smieszen to dobrze ze i ja nie dokonalam zakupu poszlam do rossmana

polecam sklep VABBI na ulicy Polowej. ceny obuwia przystępne - chociaż są to kolekcje, które wcześniej nie zeszły. paragon jest dawany przez ekspiendtki sklepu, kupiłem rok temu buty i jak na tą chwilę się nie rozwaliły, co do sklepu sportowego mieszczącego się w Galerii.

A jakie one są i co wchodzi w zakres obowiązków? :>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org