Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma pomysł na mój problem? |
Witam. Od kilku dni dzwoni na mój tel komórkowy jakaś nieznana mi osoba. Domyślam się, że widniejący numerek pochodzi z karty prepayd. Najlepszym sposobem żeby zrozumiała, że źle robi jest najprawdopodobniej dzwonienie na jej numer przez kilka dni co kilka minut. Co sądzicie? Może jakieś ciekawe pomysły padną :) Mam nadzieje, że nie będzie jakiś dziwnych aluzji. Jako uzupełnienie dodam, że nie podpadłem nikomu i nie naraziłem się na czyjąś złośliwość. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam specor
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma pomysł na mój problem? |
odbierz i zbluzgaj... ew. włącz ukrywanie numeru, zadzwon i zbluzgaj hahaha też mi problem :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
polecam Ci podać ten numer w ogłoszeniu na 4lomza w nieruchomościach pod tytułem "Wynajmę mieszkanie 2 pokojowe od zaraz" Gwarantuję że rozdzwonią sie do niego ludzie, wiem bo sam to przeżyłem he he bardzo upierdliwe mój świat - moja muzyka
|
|
dokladnie...na ogloszenie daj numer albo tak jak ja ...przekieruj numer na 0700 i miej z glowy:) oczywiscie trzeba wylaczyc po jakims czasie zeby nik sie nie nacial...albo tym co najczesciej dzwonia powiedz zeby nie dzwonili i wtedy bedziesz mial spokoj... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
popieram któryś z wyżej wymienionych pomysłow. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
tiesto, ty to masz łeb :D
|
|
Tak...tiesto zajebisty pomysł;D:D:D hehe./.. dopisuje sie do tego pomysłu... Mam nadzieje ze wiesz jaki numer dzwoni do ciebie;] Proponuje..może jeszcze daj ogłoszenie do Kontaktów i Współczesnej:D:D hehehehaha.....i jeżeli to dziewczyna to może...że szuka dobrego kochanka albo coś:D:D hehe Pozdro specor
|
|
Dzięki serdeczne za wszystkie pomysły. Numer jest mi znany i już sprawa załatwiona. Pozdrawiam
|
|
no i wszytko jasne >>ŚWIETNIE<<
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |