niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GRYPSY - Grypsiarze

Jakie są twoje ulubione grypsy. Piszcie grypsy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GRYPSY - Grypsiarze

czy ty wiesz dziecko co to jest gryps???

bardzo madry temat...pewno tak samo jak i autor! tak to jest jak dzieci cos uslysza a potem pisza bajki!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

wyjdź już z talerza bo cię frytki napierdo....

masz całą dupe w spodniach :P krew Ci leci z kieszeni

Jesteś Bałwanem Wykastrowanym W Iglo

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

jaki z tego motyw? - trzymaj trampki w lodówce.

Tak wiem co to jest gryps frajerze tak twój stary ma na imie a ty zły_człowieku hehe jaki nick to bajki mozesz sobie oglądać o19 na jedynce albo do sąsiadki ogladać Carton Network bo w domu nie ma, a i jeszcze jedno jak nie pasuje coś to zamkinij pysk zdziro

Jeśli pogoda ci nie sprzyja - to pierdolnij ojca w ryja!

Czy ktoś wie jak się nazywał temat w którym było poruszone skróty i slangi ? dla nie kapujących chodzi mi o tłumaczenie np ABC - Absolutny Brak Cycków itp

BIG_NJ--> trzaśnij kiblem szczeniaku . Nie trudno się domyślić że jesteś siurem 14letnim. Graj sobie dalej turnieje w podstawówce w piątnicy i uważaj na siebie dobrze ci radzę.

w wiezieniu byscie sie nauczyli prawdziwego grypsu. ale nie zycze tego nikomu aby tam trafił.

BIG_NJ "ak nie pasuje coś to zamkinij pysk zdziro" twoja mama? i kto tu oglada bajki gnojku! co chcesz udowodnic? ze kozak jestes? nie tacy byli i jakos sie uciszyli...z wiekiem przejdzie...

zły o tej poze go nie zastaniemy bo jeszcze chłopak PKS - em do domu nie dojechał

loko: 14latka bedziesz bił?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

rozumiem, ze to dziecko...ale nie powinien nikogo obrazac...a bic dzieciaka...to juz naprawde przesada...jak ktos ma wiecej sily niz mu potrzeba...to niech sie wyladuje na zajeciach sportowych...

z otwartej ręki powinien dostać za te pojazdy na was...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

jeszcze jest dzieckiem...z wiekiem to przejdzie:)

mów glosniej albo przyjdz z matką :|

PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA

Przyjdź psikutasie na trójkąt to już zginołeś. A gdybym sie ciebie bał to już dawno mnie tu by nie było fiodorze. Pks to ty z Łomży jedziesz do domu, do mamy i taty na wieś. Sczeniak to cie dymał w szkolnym kublu. i NIe jestem z Piątnicy a ni z podstawówki cieniasie. A gnojki to ty jesz na śniadanie. Ja jestem siurem ??? Bo go mam. Ty go niemasz i zazdrościsz nam. Mam na siebie uważac ??? heh Ja teraz to boje sie o ciebie. Ja kozak??
Ty wozisz sie jak woźny. A po drugi ile ty fiodorze masz lat ??

hehe... ale zbulwersowanie... chill out chłopaki...

BIG_NJ: spokojnie, bo przecież nigdy nie możesz wiedzieć z kim właśnie zadzierasz... może się okazać, że zadarłeś z taką osobą, że nawet P...c, S...o, R...k, W...a, D...r, D...a, T...z i inni Ci nie pomogą (zakładam, że skoro jesteś z Trójkąta to wiesz o kim mówię... chociaż to stara gwardia)

BIG...--> CHYBA SIĘ OBSRAŁEŚ Z LEKKA. BUHEHEHEHE. JESTEŚ WIEŚNIAKIEM WYSTARCZY ZERKNĄĆ "...ni z podstawówki cieniasie" BUHEHHEHEH . MYŚLĘ ŻE JESTEŚ NASTĘPNYM DOWNEM SKRZYWDZONYM PRZEZ SĄSIADA. TRZEP SIĘ DALEJ SYNKU BO TYLKO TO CI POZOSTAŁO.

mam 36 lat a Ty?

loko______ Pfff. tak obsrałem sie z śmiechu widząc twój nick na forum a jeśli chodzi o to "ni", to chciałem sie wbić w twój styl mówienia zebys zrozumiał bo słowo "nie" by nie dotarło i co do tego trzepania to masz robote nie mi ale sąsiadowi wiec pij stronga ssij i obciągaj.

No i czego się dzieciaka uczepiliście? Nie widzicie, że powtarza w szkole zasłyszane frazesy?
Ja się pofatygowałem i sprawdziłem, ile lat ma nasz bohater.
cytuję jego wypowiedzi:

Re: Wypadek Świetokrzyskie ofiary z Łomży
Autor: BIG_NJ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-11-06 22:16
"ten 14 letni to mój kolega a pozatym słyszałem w tv "

Re: brak warunków w Łomży do szkolenia młodzieży w piłce nożnej BIG_NJ 14-10-06 23:05

"piatnica koło szkoły ma ładne boisko w poniedziałek gramy na nim turniej szkolny w piłkę nożną"

Jak więc widzicie to radosne dziecko z podstawówki, które gra w piłkę w Piątnicy. Ma ok. 12-14 lat. Dziwię się tylko od kogo tak nauczył się bluźnić. Czytając jego wcześniejsze wypowiedzi zauważyłem, że jest wiernym kibicem ŁKS-u. Więc już się domyślam skąd ta nauka. BIG_NJ, trochę pokory dla starszych kolegów. Z tym grypsowaniem to też totalna porażka. Skąd takie pomysły u małoletniego malca !!??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

naoglada sie glupot w tv dla doroslych i mysli, ze taki sam jest...

po pierwsze jak chcecie wiedziec to mam 15 wiosen widzisz nie trafiłeś słaby z ciebie agnet. turniej to była gimnazjada w piątnicy bo boisko ŁKS remontują. Nie jestem z piątnicy tylko tam grałem turniej jestem z mego miasta ŁZM wiernym, kibicem ŁKS.
A ten kolega co ma 14 lat frajerze lerzy w szpitalu i walczy o życie kutafonie więc nie czepiaj się moich kolegów bo h.. ci do tego. POZER Pff.
módl lepiej się za niego a nie interesuj się mną. Malec i dziecko to ciebie zrobiło. I ZAMKNIJ W KOŃCU PYSK ZDZIRO.

Peter...małoletniego malca

dziwnie ułożyłeś....mógł byś równie dobrze użyć dziecka, szkraba lub także osobnika...bo tak to brzmi jakoś tak......nieładnie???

Dokąd świat zmierza jeśli 15-latek wyzywa starszych od zdzir. Ach ta dzisiejsza młodzież.....

taa... ja się chowałem na "Starym Kodeksie"... starszym szacunek!!!

oj BIG_NJ modlić to pewnie się sam za siebie będziesz musiał jak komuś się znudzi te Twoje wyzywanie...

BIG_NJ: zamknął byś w końcu pysk gówniarzu pieprzony i okazał jakiś szacunek dla ludzi dużo starszych od Ciebie, a którzy muszą czytać Twoje marne wypociny. Jeśli nie umiesz się normalnie wysłowić i nie znasz znaczenia pewnych słów, to się po prostu nie wypowiadaj. Z drugiej strony to mi Cię szkoda, bo jestem na 100% pewien, że pochodzisz z jakiejś patologii... To, co piszesz, mówi samo za siebie.

Anthony

Autor: tyku (80.240.162.---)
Data: 09-11-06 20:20
cyt:
...małoletniego malca

Masz rację, faktycznie - idiotyzm językowy. Chyba, że zmienić na: małoletniego padalca, hmm. Dokąd ten świat zmierza ??!!

Pozdrawiam

BIG_NJ=to co usyszal na plytach TEDE, heheh grypser, po drugie to prosze cie maloletni kolego tam jest "pij z drąga" a "nie pij stronga", hahah, ja stary ale sie czlowiek orientuje troche a tu wileki fan i taka muka, ehhh wstyd!!

"módl lepiej się za niego a nie interesuj się mną".....to tez bys sie modlil gnojku a nie sie chwalisz "ten 14 letni to mój kolega a pozatym słyszałem w tv "

Autor: peter (---.lom.vectranet.pl)
Data: 09-11-06 23:50
Masz rację, faktycznie

LOL....pierwszy raz złapałem starszego na takim błedzie...Yeeee:)
POzdrawiam Cię!;)

gratulacje tyku ;]

Sorry,że sie wtrące ale ja mieszkam na wsi i to znaczy,że jestem jakiś gorszy ?? Po Waszych postach można wywnioskować że tak właśnie myslicie.... nie wybierałem sobie miejsca zamieszkania niestety a to ,że tu mieszkam według mnie nie czyni mnie gorszym.

Ewelinka ;*

o to właśnie chodzi, że ci wielkomiastowi wyzywający wszystkich od wieśniaków itp. mają najwięcej słomy w butach, niektórze mają ją także zamiast mózgu...

Greg....czy ktoś tutaj mówił że to jest jakieś oddmienne?. Nie czyni cię to gorszym, ani też innym niż reszta- JESTEŚ TEŻ człowiekiem.
A tak poza tym to czasem lepiej jest mieszkać na wsi, uniknąć tego zgiełku miasta i poprostu zazwyczas odpoczywać sobie gdzieś na sianie;) heh
No ale niestety nie każdy może przywyknąć/nie chce lub poprostu nie może dostosować się do takiego otoczenia...
Greg Pozdro

tyku: pozdrowienia.

Greg12:
Nie masz racji. Nikt tak nie myśli. Wszędzie, bez względu na miejsce zamieszkania są tacy, którzy uwazają się za lepszych, mądrzejszych od innych. Czasami Ci niedowartościowani traktują to forum jako miejsce na odstresowanie. W większości z wiekiem przechodzi. W innym przypadku nie warto z nimi dyskutować. Są niereformowalni - niestety!

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org