sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opony zimowe do samochodu

Witam
Czy w Łomży jest dobry sklep/zakład z duzym wyborem opon do samochodów i fachową obsługą. Jeżeli tak to na jakiej ulicy sie znajduje.

Pozdrawiam
Filip

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opony zimowe do samochodu

A ja chciałbym się dowiedzieć gdzie jest najtaniej :)

kupowalem na sikorskiego naprzeciko strzy pozarnej masz szklep z duzym wyborem opon jak czegos wydumanego niemaja to zamowiaja i odrazu masz gratis na warsztacie profesjonalnym mozliwosc zalozenia nie mialem nigdy problemu

najtaniej jest kupić opony w internecie.
np. www.tanieopony.net

.. ja w tamtym roku zaoszczędziłem z 60zł na jednej oponie

Spory wybór i dosyć tanio, a do tego wymiana i wyważenie gratis, masz w zakładzie za stacją paliw Statoil w prawo (w kierunku biedronki), zapytaj o Mariusza, już on Ci poradzi co kupić i jeszcze rabat dostaniesz.

na allegro jest duży wybór i cny dość przyzwoite.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz teraz rób co uważasz ???

Polecam serwis www.opony.com.pl najtaniej:)

http://www.baloon.com.pl/

---
PGG

A gdzie jest taniej na Sikorskiego czy przy Statoilu ??

www.opony.pl

Jak chcesz stracić kasę to kupuj u "panów" w Łomży.

Ja kupiłem w necie Dębica Frigo, super się sprawdzają.

MoJe ŻyCie To MentoR.

opony.pl, baloon.pl
polecam

Ze sklepów internetowych najtaniej w netcar.pl

ta jak większość tutaj polecam sklepy internetowe
ze swojej strony opony.com
dwa razy już kupiłem u nich opony
na ostatnim komplecie latnich zaoszczędziłem 700 PLN :)

....na przeciwko BP (po drugiej stronie Szosy do Mężenina) mają opony taniej niż na baloon.com.pl i netcar.pl - montaż w cenie

...ale nie wiem czy polecać - towarzyszyłem tam kierowcy z rodziny w wymianie opon w jego aucie... wymiana umówiona na 19, jesteśmy tam 10 minut przed czasem, stado zdenerwowanych kierowców, którzy czekają od kilku godzin na obsłużenie (było jeszcze kilku na 18tą i na 18.30, na podnosniku czekał na opony człowiek który był tam od 16, ale okazało się, że nie ma dla niego opon)... na podnośnik wjechaliśmy po 20tej i okazało się, że opon które były umówione i zamówione 3 dni wcześniej nie ma, nie ma też innych które miały być NA PEWNO jakby coś nie wypaliło... na szczęście dało się jeszcze znaleźć coś sensownego w tym rozmiarze...

....mając osobiste doświadczenia z pracą zespołu przy sikorskiego naprzeciwko straży byłem przerażony widząc organizację pracy przy Szosie do Mężenina...
...sam byłem zmuszony do wymiany kół w zakładzie na Sikorskiego między Szosą Zambrowską, a Zawadzką (na przeciwko straży była duża kolejka, tu mała - 1 samochód - a ja praktycznie nie miałem czasu)... na wiosnę wracam do zakładu w dole Sikorskiego (na przeciwko straży)

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org