Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep na Rejmonta |
Zauważyłem, że cukier Krajowej Spółki Cukrowej wystawiony na palecie jest zafoliowany i nie ma do niego dostępu, zawsze trzeba prosić ekspedientkę żeby rozpakowała i wysupłała kg tego cukru. Natomiast niemiecki Diamant jest rozpakowany i ułożony na palecie z polskim cukrem przez co jest bardziej dostępny. Zawsze myślałem, że polskie sklepy powinny promować rodzime towary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep na Rejmonta |
od razu widać ze patriota, tylko polskie znaki! ahahhaa :D
|
|
urzekła mnie twoja historia :) że też masz problem:)
|
|
Pytanie który jest bardziej słodki ? -- Masz kasety Video? Przegraj je na DVD! http://przegrywanie.lomza.pl
|
|
zapytać bimbrowników, który to więcej cukru w cukrze zawiera
|
|
Litości Reymont nie Remont. Polski pisarz co nawet Nobla dostał. Co z tego,ze lubił się napić i nie pojechał odebrać nagrody. Ale trochę szacunku obrońco cukru bigi2004
|
|
Reymont nie Rejmont bigi2004
|
|
Re: sklep na Reymonta |
Panie Misiu, chcialem zwrócić uwagę na powszechną praktykę marketów, które eksponują zachodnie towary a nie polskie. Rzecz nie do pomyślenia np. w Niemczech. I nie są to głupoty, bo to przekłada się na większe wpływy do budżetu od naszych firm czy więcej miejsc pracy. A cukier rzeczywiście lubię (słodzę 3 łyżeczki).:-)
|
|
Nie w jednym sklepie są rzeczy niemieckie , polskie, czy francuskie idź pań do Biedronki czy kauflaandu założenie się że ciuchy nosisz niemieckie pozdro
|
|
Czego wymagasz od zagranicznego sklepu ? taka jest polityka . ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |