środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Duże różnice w kursach walut

Z czego wynikają tak duże różnice w kursach poszczególnych walut - mowa o kantorach w Łomży oraz chociażby tych internetowych. Przecież bywa, że dochodzi do 10 i 15 groszy np na takim funcie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Duże różnice w kursach walut

Kantory stacjonarne muszą sie jakoś utrzymać. płacą czynsz za wynajem lokalu. Poza tym mają gorszy zasięg. Mniej osob wymienia w nich kasę niż w kantorach internetowych. Jęśli chcesz wymienić mniejszą sumę to bardziej opłaca sie przejść do kantoru stacjonarnego. Jeśli większą sumę to jedynie kantor internetowy wchodzi w grę.

A jak myślisz, np taka Biedronka czy Kaufland sprzedaja asortyment po cenie takiej jak zakupili czy drożej?!

marża :D

Jutro następna firma ogłosi swoją prognozę wiarygodności kredytowej Polski
część rodzimych firm uważa ,że wiarygodność będzie obniżona , a tym samym
nastąpi wzrost notowań walut i oni skupują , a jak już sprzedają to drogo , inni
uważają , że nie będzie obniżki wiarygodności Polski i ci walutę sprzedają tanio
Jak będzie zobaczymy w piątek .... ja ciut kupiłem i trzymam...

Autor: c2h5oh

Nie boisz sie ryzyka chcesz zarobic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org