wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gw consulting - call center

Ktoś zna tą firmę? Pracował tam?
Gdzie się mieści biuro i jak z wypłacaniem pieniędzy?
Ktoś wie?

"Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gw consulting - call center

Podbijam temat

"Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."

gw consulting to dawne iqserwis

Ogólnie firma ma duży problem z wypłacalnością. Osoby, które zarządzają firmą są niekompetentne, niesłowne i traktują ludzi jak śmieci. Wystarczy spojrzeć na panią menadżer, której wygląd odstrasza na dzień dobry i która uważa, że ludzie przychodzący do niej na szkolenie to ludzie bezrobotni, którzy mają czas na to, żeby na nią poczekać nawet godzinę, po czym ona im mówi, że jednak nie ma dla nich czas. Nie liczy się z tym, że ktoś musi dojechać. Zero szacunku do potencjalnych pracowników.

Nie zgadzam sie z przedmowczynia. Kasa była na koncie jak nalezy. Nie miałam nigdy zastrzezen. Z tego co wiem szukaja menadzera. Bo jak narazie po odejsciu kilkuletniej menadzer nie zjawił sie nikt , kto mogłby sie tym zajac jak nalezy. Były proby ale ta ostatnia kobietka sie nie sprawdziła. Wylał ja nowiutki pan dyrektor.

Per Pani uważa, że wyżej d..ę ma niż sra. Osoba niekompetentna, bez znajomości zasad pisania czy mówienia w języku polskim. Pani B. swoje doświadczenie zdobyła raczej przez oglądanie MANGO, ktore zresztą poleca pracownikom jako złotą metode sprzedaży . . .

Drogi forumowiczu, aabbcc. Pragniemy poinformować Cię, że pomimo tajemniczego loginu nie jesteś osobą anonimową. Jeśli w ciągu 24h nie sprostujesz swojego szkalującego postu, niesłusznie oczerniającego firmę GW Consulting, zostaną wyciągnięte wobec Ciebie konsekwencje prawne.

Autor: aabbcc ,

dobra rada: SZYBCIUTKO PRZEPROŚ ! bo zaraz będziesz płacił za klepsydrę na stronie głównej ,

hahahaha..

PISAĆ TO TRZEBA UMIEĆ i i nawet jak są słuszne twoje racje i intencje,
to MUSISZ wiedzieć CO WOLNO!!!

... " firma ma duży problem z wypłacalnością." - nie wiem, musisz to udowodnić,

... " osoby, które zarządzają firmą są niekompetentne, niesłowne i traktują ludzi jak śmieci" - też SUBIEKTYWNA opinia - musisz to UDOWODNIĆ !

/////////////////////////////

dobra rada : szybciutko przeproś bo koszta są ewidentne i dosyć duże !

////////////////////////////

..... a na przyszłość pisz na faktach i że to są twoje spostrzeżenia jako UCZESTNIKA danej sytuacji , operuj FAKTAMI, DATAMI itp itd...

???

zgadzam się z Egzorcysta, lepiej przeproś, po co sobie robić problemy? :)

Od kiedy to trzeba przepraszać za własne zdanie i opinie na dany temat?? To co zostało napisane jest MOIM prywatnym zdaniem, a swoje zdanie mam prawo wyrażać gdzie i kiedy chcę.

Teraz jako jednostka strach cokolwiek napisać na jakąkolwiek firmę bo zaraz straszą sądem... ach ta wolność słowa...

sąd już odmówił kilka razy udostępnienia danych użytkowników, śmiech na sali straszyć ludzi sądami

Hej czy ktoś wie coś na temat tej firmy czy warto wysyłać tam CV ? Bo cały czas dodawane są nowe ogłoszenia do pracy tam

ta się opłaca i zarobki 800 zł :) gw konsulting a ja daję Ci 15 h na wyniesienie się z tego forum, bo takich ograniczonych ludzi tu nie potrzebujemy :). Bronisz jakiegoś złodzieja, co zarządza tą firma :).

---------------------------------------------

Do "dvw" Bronisz jakiegoś złodzieja, co zarządza tą firma :). ? Nie wiem co miało znaczyć te zdanie, nikogo nie bronie tylko pytam jak człowiek czy ktoś coś wie o tej firmie bo nie wiem czy warto tam wysłać CV, nie wiem nic na temat tej firmy a ty jak nie pracowałeś tam to skąd możesz wiedzieć że 800zł

Masakra ...

to podlega pod call center, chodzi o telemarketing, więc ile zarobisz? Jak oszukasz parę babek i osób naiwnych, to zarobisz. To rozbój w biały dzień, a nie praca. Do mnie z tego badziewia dzwonili i nie rozumieli, jak odrzucałem połączenie trwało to dwa dni, aż w końcu powiedziałem parę słów :). 1050 a 800, co to za różnica, i tak z takie pracy się nie utrzymasz, i tak. Jeszcze jakiś oszust grozi aabbcc, śmieszne :).

---------------------------------------------

O ile coś się zarobi :D Czekamy na wypłatę od 2 miesięcy i nic więc nie warto moim zdaniem :) a jeśli \"szanowny\" P. prezes to czyta to niech wie że sprawa trafiła do sądu :)

Jeśli ogłoszenia z naborem nowych ludzi są często dodawane, to chyba jasne że musi tam być duża rotacja pracowników.
Inteligentna osoba od razu domyśli się że powodem takiej rotacji musi być jakiś problem z firmą.
Tak samo jest z jedną z łomżyńskich hurtowni.
O której również krąży wątpliwa opinia, a ogłoszenia o pracy dodawane są na bieżąco.

a gdzie to się dokładnie mieści? sa chyba 2 punkty w łomży

Witam. Pracowalam tam przez miesiac przy czym zostalam bez słowa wyjaśnienia zwolniona z resztą jak i inne osoby. Na początku było przyjemnie. Dostaliśmy umowę zlecenie do podpisania i oczywiscie nie dostaliśmy kopi dla siebie. Na początku była mowa ze pieniądze bedą do 12 dnia nastepnego miesiaca. Jednak tak sie nie stało i za kazdym razem jak pytaliśmy PANA PREZESA kiedy będą pieniądze to zawsze była inna wymówka. Pieniądze powinny byc trzy miesiące temu a nie ma ich do dziś. Więc skierowaliśmy sprawę do sądu, a PAN PREZES w ogóle nie pojawia się w firmie i nie odpowiada na e-maile od sekrwtarki związane z pieniędzmi. Więc uważam, że są to złodzieje.

Tam ktoś wogóle jeszcze pracuje? Ta firma istnieje jeszcze?

Jakoś miesiąc/dwa temu jeszcze widziałem ogłoszenia od nich, więc chyba istnieje.

Słyszałem że niczego sobie jak chodzi o prace jest ccig http://ccig.pl
podpytaj może

faceci nie płaczą

Kokos spier... z tą reklamą bambusie

w imieniu wszystkich osób które wypowiadają się w tym temacie,
oficjalnie przepraszam gw consulting za wszystko.
Jesteście najlepsi i w ogóle :*

pogniewaliście się? Proszę dajcie znać, nie mogę przez Was zasnąć, taki mętlik.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org