piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komórka

gdzie moge znalesc w Lomzy sklep z akcesoriami do telefonow komorkowych, a dokladnie sklep gdzie moge kupic kabelek do zgrywania zdjec z komorki na kompa...no i zeby bylo tanio :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komórka

Allegro.pl

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

nie mam czasu na allegro, musze to zalatwic dzisiaj w Łomzy !!

Idz do komisu i tyle...

przejdź sie po komisach itp ale w Łomży to ostro ździerają ;-)

na Dwornej przed Biedronką (jeżeli od strony Al. Legionów)

Na dwornej w sklepie z akcesoriami telefonicznymi obok Patrola. Tam jest miły pan który zawsze daje 2 zł rabatu;] Jak nie tam to w Wortelu(drogo), u Nolka lub na krótkiej w komisie(też drogo).

tak, pan na Dwornej jest miły:) serio

heheh ja zamówiłem na allegro taniej mi wyjdzie niż kupić w łomży tylko lipa że pare dni na niego poczekam ;\

allegro odpada..juz raz zdarzylo mi sie t kupic wlasnie kabaleke i skonczylo sie na tym, ze zdjecia dalej mam na telefonie i 30zl mniej na koncie :)

Lablaja - jezeli brak Ci jakiejkolwiek wiedzy potrzebnej do zamówienia kabla na komórkę, to po co to robisz?

Polecam Allegro. Dla wiedzących, czego szukają.

heh...o co ci chodzi?

no tak...kupilam...kabel za 30zl..z mozliwoscia zwrotu..i bardzo dobrze :)..bo kabel nie dziala..albo jestem tylko biedna blondyna, niezdolna do podlaczenia glupiego kabelka..albo kabel jest lipa..wiec moze jakies dobre rady>?

Germanos- w galerii Stokrotka

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Jasobie właśnie wczoraj zamówiłem kabelek na allegro i mam nadzieje że będzie mi dzałał :P zaplacilem na niego 16.50zł a w łomży bym musiał dać 30 zl ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org