Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komórka |
gdzie moge znalesc w Lomzy sklep z akcesoriami do telefonow komorkowych, a dokladnie sklep gdzie moge kupic kabelek do zgrywania zdjec z komorki na kompa...no i zeby bylo tanio :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komórka |
Allegro.pl ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
nie mam czasu na allegro, musze to zalatwic dzisiaj w Łomzy !!
|
|
Idz do komisu i tyle...
|
|
przejdź sie po komisach itp ale w Łomży to ostro ździerają ;-)
|
|
na Dwornej przed Biedronką (jeżeli od strony Al. Legionów)
|
|
Na dwornej w sklepie z akcesoriami telefonicznymi obok Patrola. Tam jest miły pan który zawsze daje 2 zł rabatu;] Jak nie tam to w Wortelu(drogo), u Nolka lub na krótkiej w komisie(też drogo).
|
|
tak, pan na Dwornej jest miły:) serio
|
|
heheh ja zamówiłem na allegro taniej mi wyjdzie niż kupić w łomży tylko lipa że pare dni na niego poczekam ;\
|
|
allegro odpada..juz raz zdarzylo mi sie t kupic wlasnie kabaleke i skonczylo sie na tym, ze zdjecia dalej mam na telefonie i 30zl mniej na koncie :)
|
|
|
heh...o co ci chodzi?
|
|
no tak...kupilam...kabel za 30zl..z mozliwoscia zwrotu..i bardzo dobrze :)..bo kabel nie dziala..albo jestem tylko biedna blondyna, niezdolna do podlaczenia glupiego kabelka..albo kabel jest lipa..wiec moze jakies dobre rady>?
|
|
Germanos- w galerii Stokrotka _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Jasobie właśnie wczoraj zamówiłem kabelek na allegro i mam nadzieje że będzie mi dzałał :P zaplacilem na niego 16.50zł a w łomży bym musiał dać 30 zl ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |