poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

nie rozumiem dlaczego policja nic z tym nie robi bo szuka dziupli to nie dziupla utrudnia zycie tylko brudasy w dresach co chcą sprzedać paczkę czy dwie gdzie jest patrol postawic podobno tam ma swoje biura straż miejska monitoring co te lenie robią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

strażnicy teksasu wolą wlepiać mandaty za złe parkowanie, pasy itp. Chyba fotoradar im się zepsuł bo już dawno go nie widziałem pod szpitalem.

Re:

wolisz żeby kradli?Ci ludzie zarabiają na życie.Uszanuj ich pracę.

Re:

Madagaskar ma obok kiosk i mu fajki nie schodzą ;)

Re:

Tak szybko pisałeś, że aż Ci się kropki i przecinki pogubiły :)

Re:

Właśnie unikanie podatków to kradzież tych kilka osób na rynku dorabia prawdziwych złodziei co produkują te papierosy na masową skalę
nie dotyczy co do kiosku nie mam i nie pale
chcą niech sprzedają każdy widzi kto tam handluje ale po co zaczepiać wysiadających z aut to chyba przesad

Re:

Temat znany i policji i sluzbie celnej, ale nikt z tym nic nie robi. Widac jest w tym jakis cel, lub ktos ma po prostu dobre uklady..
A jak zaczna narkotykami handlowac to tez powiecie ze to dobrze bo chociaz nie kradna?

Re:

A Ci co nas opodatkowują z każdej strony, to nie złodzieje? W Polsce to albo czarny rynek,albo lepiej nic nie robić bo zusy i podatki Cię zjedzą. Jeśli chcesz coś robić to musisz słono za to płacić,więc lepiej liczyć na instytucję charytatywne i Mops? Ale najlepiej wychodzi trollowanie na forum nieudacznikom i narzekającym na wszystko.Tylko kto za nich(was) opłaca ten internet? Pewnie mamusia z tatusiem:)

Re:

Mamy darmowy

Re:

Madagaskar- jesli ci przeszkadzaja, mlode osoby w dresach, stojace na rynku i sprzedawajace pety to bylo im to powiedziec i wygonic ahha, albo zadzwonic na policje i paluchem pokazac kto byl nie mily dla ciebie!!

Re:

hola, hola, od tego jest Policja, Straż Miejska i Służba Celna.
Nie dosyć, że przestępczość ma się dobrze, to jeszcze służby nie stoją na wysokości zadania, czyli biorą za darmo pensje.

Re:

,,wolisz żeby kradli?Ci ludzie zarabiają na życie.Uszanuj ich pracę.,,

mogą się nawet i pochlastać.
Fajna logika.
Tępić wszelkie kuuurestwo bo to plaga, to rak.

Re:

te papierosy to juz plaga w Łomży z takim czymś i taką nachalnośćią to chyba nigdzie nie jest jak na tym rynku .Swoją drogą to ciągle te same mordy sprzedają.Najśmieszniej to wygląda jak stoją ci dobrodzieje przed samym wejściem do straży miejskiej do tej hali .Ni się z tego śmiać ni płakać .

Re:

Wyjąłeś mi to z ust Panie! Najbardziej nieprzydatna służba w tym mieście!

Re:

SM to nie do końca ma narzędzia do walki.
Ale na co Służba Celna czeka?
Te papierosy i nielegalne automaty zapraszają Służby Celne, a oni śpią.

Re:

Mnie też to wkurza..ilekroć przechodzę tamtędy jestem zaczepiana,kiedyś odpowiadałsm,że nie palę,teraz już nic nie mówię.
Człowiek nie może nawet spokojnie przejść,to jest bardzo irytujące.

Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)

Re:

Mnie denerwują powstające jak grzyby po deszczu lokale z automatami do gier,żerujące na ludzkiej naiwności,słabości...

Re:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Plaga-nielegalnych-salonow-z-automatami-do-gier-w-Poznaniu-na-ktora-nie-ma-sposobu,wid,17257605,wiadomosc.html?ticaid=114589&_ticrsn=5

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org