poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do kobietek

Czy któraś z Was korzystała z usług pani brafitterki i może jakąś polecić? Bardzo lubię ładną bieliznę, a że mam dość standardowy obwód pod biustem, a dużą miseczkę to przyznam szczerze, że kupić coś ładnego w Łomży graniczy z cudem, zazwyczaj jeśli biustonosz ma dużą miseczkę, to automatycznie ma wielki obwód:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do kobietek

Jedyna taka Pani jest na ul.Dwornej :)

http://www.ullapopken.pl/pl/kategoria/lingerie/

zobacz tutaj - nie jest tanio ale dobre jakościowo są produkty.

Barbara

Ullapopken raczej odpada, za szeroki obwód mają ich biustonosze tam się chyba zaczyna rozmiarówka od 85 cm w obwodzie(chyba, że się mylę) a to jest dla mnie za dużo i szczerze powiedziawszy średnio atrakcyjne jak dla mnie mają biustonosze:)

Polecam salon Danaberia Bra na Dwornej vis a vi Katedry. Bez problemu dobierzesz odpowiednią bieliznę. Jestem zadowolona z zakupów choć ceny nie są małe.

Sama miałam ten problem co Ty bo nosze rozmiar 75G i znaleźć cokolwiek ładnego i dobrze leżącego to był koszmar.
Ja mogę też bardzo polecić sklep na ul. Dwornej. Nazywa się Danaberia i znajduje praktycznie na przeciwko Katedry. Panie tam pracujące są profesjonalnym brafitterkami a do tego są przemiłe i bardzo pomocne. Wybór staniczków jest ogromny, jakość świetna. Jedyny minus to ceny, które zaczynają się od mniej więcej 150 zł za sztukę.
Mogę też polecić sklepik na ul. Małachowskiego (w ciągu sklepów od Al. Piłsudskiego), w jednej jego części są kosmetyki, a w drugiej bielizna. Mają mniejszy wybór ale też można znaleźć ładne modele z dużymi miseczkami i ceny są bardziej przystępne.

Pozdrawiam

Na szydełku sobie zróbcie.

Dzięki kobietki za podpowiedzi, zajrzę tam w takim razie, Orzełek dobra bielizna kosztuje:), a jak ktoś ma problem z dużą miseczką to w normalnym sklepie masakra coś dostać, ja osobiście kupuje zazwyczaj brytyjskie biustonosze,oscyluję także jak Ty Orzełek w rozmiarze 75- 80 w zależności od rozciągliwości biustonosza, ale miseczkę mam większą bo 75hh lub 80 h, także rozumiesz sama, że wybór w Łomżyńskich sklepach jest przy tym rozmiarze nijaki:(

Nie dotyczy na szydełku to zrób sobie ocieplacz...Wiesz na co;)

Polecam firmę Ava to jest firma z Białegostoku tez robi przepiękna bieliznę. I ceny przystępne .

Takie tematy na forum? Idź do sklepu, rozbierz się i tam ci dobiorą...heh, chyba że się wstydzisz :)
No chyba ze chcesz tu przed wszystkimi zabłysnąć a szczególnie przed &zonkiem z którym masz na pieńku że ty niby taka laska wąska w pasie z miseczką G, żenada.. Babcia a wnuka dziś wyprowadziłaś na śnieg bałwanka zrobić?

u takiej babci pod pięćdziesiątkę , fajnie muszą wyglądać obwisłe cyce jak donice :):)

No ja niewiem czy De. pozwoliła udostepniac swoje foty

hmmm to pozostaje jedynie szydełko.

hahahahahaha :):):):)

atrakcyjna i śliczna , no nie mogę :)

Vxvx i Zonk wydaje mi się, że nie do was te pytanie było głąby, chyba, że Zonku cierpisz na ginekomastię i szukasz biustonosza?Co mnie niby obchodzi jakiś Zonk, że miałabym zabłysnąć przed nim? Żałosne to jest normalnie, przed Zonkiem to mogą błyszczeć\"lale\", którym musi płacić za numerek...A wam jeśli pytanie nie odpowiada i was nie dotyczy to nie trzeba tu zaglądać...A do 50 tki to mi wiele latek brakuje.Zonku nigdy nie pisałam o sobie, że jestem śliczna,nie cierpię na \" narcyzm \"

do 50-tki ci brakuje? To mloda babcia jesteś. mloda niemloda, ale babcia. idz do przadnego sklepu - tam ci dobiora co trzeba, nawet majciochy z golfem :)

Wxwx no widxisz nie znasz życia można wyjść młodo za mąż i można być potem młodą babcią, a majtek z golfem nawet moja mama jeszcze nie nosi, więc ja tym bardziej, chyba, że twoje rozumowanie jest takie, że babcia to różaniec i barchanowe gacie? Gratuluje rozumowania, a temat dla mnie na tym forum jak każdy inny po to go założyłam żeby poznać zdanie pań korzystających z usług brafitterki, bo nie sztuką jest wejść do pierwszego lepszego sklepu, kupić biustonosz za 150 zł, a kiepski jakościowo...Więc nie snuj głupich pomysłów, bo na mnie to nie robi wrażenia.

Tyle lat przeżyłaś i dopiero taki temat założyłas.. A do tej pory bidulko jak sobie radziłaś bez brafitterki ? Jak babcią zostałaś to ci się przypomniało żeby dobry cyckonosz zakupić? Babcinym cyckom już to i tak nie pomoże. Nie kompromituj się.

Vxvx co cię obchodzą moje cycki, nie rozumiem, co cie interesuje kiedy temat założyłam, masz jakiś problem? A do tej pory jak sobie radziłam? To chyba także nie twoja sprawa? Ale ci odpowiem kupowałam zazwyczaj angielską bieliznę, a że w Łomży brak jest takiego sklepu zamawiałam przez allegro, jednak nie jest to tani zakup, a niestety nie masz możliwości zmierzenia i żeby więcej nie zamawiać w ciemno, postanowiłam skorzystać z profesjonalnego sklepu, zaspokoiłam twoją wścibskość? Mnie nie obchodzi gdzie ty kupujesz gacie i czemu akurat tu,a nie gdzie indziej...

Bo ja sie z tego na forum nie tłumaczę.

A ja chciałam poznać opinię pań i po to był taki temat.A twoja wścibskość świadczy o twoim charakterze, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła, więc nie snuj głupich domysłów, a jeśli temat cie nie dotyczy to się nie udzielaj....

Autor: De. (---.lomza.vectranet.pl) Data: 08-01-15 09:45

Nie dotyczy na szydełku to zrób sobie ocieplacz...Wiesz na co;)
Ale gdzie on takie małe szydełko kupi?

Jak są jędrne, najlepiej wyglądają bez stanika..., chyba, że zwisają aż do pępka...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Nie dotyczy ładne wdzianko;).Paplik babcia nie musi być zaniedbana, mieć cycków do pępka,moherowego berecika, słuchać Radia Maryja, ja osobiście nie wpadam w samouwielbienie jak patrzę w lustro, ale także mnie nie odrzuca jak w nie zerkam...Nie jestem 50 letnią babcią, a zresztą osobiście znam kobiety po 50 tce, które są atrakcyjne i wyglądają na dużo młodsze, także kobiety zadbane nie mają wieku zapisanego na czole.

https://www.youtube.com/watch?v=yI_EEo103UI

@De,
zużyłaś już \" babcio\" te podróby perfum Hugo Bossa, które wylicytowałaś na allegro po ZŁOTÓWCE za sztukę ? haha:):)

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=626493&t=626480
zadbana kobieta to na czole nie ma zapisanego wieku, ale wystarczy jak zdejmie bieliznę i wszystko jasne :)cycki obwisłe do pasa, pomarszczona skóra + cellulit !
\"atrakcyjna elegantka\" angielskie cyckonosze kupuje a tanich podróbek używa,

A widzisz Zonk jakaś obsesja cię ogarnęła na mój temat, nie myliłam się, poszperaj jeszcze to może i znajdziesz to, że z tego nicku piszę i ja i moja córka, bo ogólnie to jest nick mojej córki i ja z niego korzystam, swojego nie zakładałam, a akurat boss to nie moje klimaty, więc nie trafiłeś...Zdejmij gacie i popatrz na obwisły wór i nie zapomnij o lupie cobyś za długo szukać\" precla\" nie musiał... A na fobie polecam psychiatrę.Bardziej żałosnego faceta na tym forum nie spotkałam.

wnuczka też tu pisze? eh, babciu !

a ta co tu pisała, że ma hemoroidy oraz, że moczu nie trzyma , to ty czy wnuczka ? haha

Nie wnuczka tylko wnuczek jak coś i nie pisze, bo jeszcze nie umie, ale szperaj dalej, sprawdzaj posty, może coś jeszcze wynajdziesz, jest i o tatuażach i inne takie i kmiń, czy to mój post czy córki:) Aleś ty durny, teraz wiem dlaczego kobiety \" zmieniasz\".Szkoda tylko, że nie napisałeś, że to one zmieniają ciebie, bo żadna nie jest w stanie z tobą wytrzymać.Szukaj psychiatry,ale nie w Łomży, tylko dobrego specjalisty, bo ciężki przypadek z ciebie...

babciu, jednym słowem współczuję, całe życie spać na ceracie :):)

A ten co pisał, że mu nie staje to ty i że jak gacie zdejmujesz to kobiety nie wiedzą, czy śmiać się, czy płakać, czy współczuć?To o tobie było? W moim wieku to jeszcze kobiety dzieci rodzą, więc o jakim ty popuszczaniu mówisz, swoim,zwieracze luźne? Pech...

Uwierz mi żebym miała mieć obok siebie w łóżku takiego\" imbecyla\" jak ty to bym lesbijką wolała zostać.

babciu, różaniec w rękę i do kościoła ! :):):)
a nie o seksie fantazjować!

w tym wieku co ty, to torba już pusta i bez obawy hahaha
ze starych rzeczy tylko antyki są w cenie,

A skąd ty wiesz ile mam lat, co? Fantazjować nie muszę,mój mąż problemów nie miewa, a ty biedaku płacić laskom za to musisz, wtedy już za kasę oko na twoją męskość przymykają, jak mawiają za kasę to i ksiądz się modli, a ty jak chcesz \"zamoczyć\" to niestety stówki musisz płacić.Facet która na gadkę i swoją osobowość i aparycję laski nie umie wyrwać to co to za facet? Albo obleśny, albo cham, albo z małym ptaszkiem, smutne te twoje życie, za darmo nic ci nie chce żadna dać..A.stara to nawet jeszcze moja mama nie jest, bo niestety jeszcze nie na emeryturze, więc mi do różańca, kościoła i popuszczania jeszcze daleko...

I czego to się tłumaczyć przed puszkogniotem.

jaja jak berety

i obwisłe stare babci cyce jak donice:)

zaraz będzie ci chciała zrobić bieliznę na szydełku

Płatny seks wcale nie jest żadnym złem i nie musi być gorszy, bo może być atrakcyjny i uzupełniający. Jeden znajomy argumentował korzystanie z takiego tym, że płatna partnerka robi mu takie numery, czego on od żony nie śmiałby oczekiwać, a i on sam swojej połowicy nigdy tego, co tamtym czyni...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

oj, nie przesadzaj, a jakby póżniej babcia kartofle na starość gubiła ? :)

Zonk ty jesteś chory na głowę, wiem, że nie masz kobiety na stałe, jesteś samotny, nie masz przyjaciół, ale wcale się nie dziwię z taką osobowością i brakiem szacunku do kobiet.Jedyną twoją atrakcją i rozrywką jest to forum, jątrzysz, plujesz jadem, leczysz tak swoje kompleksy?Możesz snuć domysły na mój temat, ile mam lat, jak wyglądam, mnie to wogle nie interesuje, to zakrawa na jakiś obłęd z twojej strony, jesteś ciekawym przypadkiem dla psychiatry.A zdjęcie domniemam, że wkleiłeś z albumu rodzinnego? Powiem szczerze, że pani ma problem, gdybym była na jej miejscu zrobiłabym operację plastyczną piersi...

mimo wszystko, nie zauważyłaś, że ty sama podtrzymujesz tą \" dyskusję\" a ja mam z ciebie tylko dobrą polewkę ? hahaha

Z tego co zauważyłam pierwszy tu dziś wlazłeś i od nowa siejesz ferment, ja mam rodzinę, nie mam tyle czasu co samotny facet na przesiadywanie na forum i pieprzenie głupot, spójrz w lustro i puknij się w czoło, albo idź na spacer, mózg przewietrz! Zachowujesz się jak przedszkolak, a zapewne dorosły facet z ciebie.

babciu, napisz gdzie masz \" dziary\"?,

śliczna kobieto, hahha

Zonku mnie tatuaże nie kręcą, córka je ma,ale powiedziała żebyś się nie interesował...

czyli z twojego nicku pisze i ŚĄSIADKA ? hahahaha

oj, durnaś ty babo ! BZDURNE TŁUMACZENIE !

ale

pisz dalej, nudno tu było ostatnimi czasy, a ty dostarczasz nam \" rozrywki\" :):)

Tak zonku wszyscy piszą, widzisz jaka oszczędność, aleś ty durny... Ja się przed mężem nie tłumaczę, a co mówić przed tobą. Nie mam ochoty na dalszą dyskusję z tobą, bo głupota mi się jeszcze twoja zacznie udzielać, a zresztą mąż stwierdził, że jeśli ktoś się chce trola i natręta pozbyć, to najlepiej go olać i zignorować, także żegnam.

o tej porze, przed weekendem to się dopy mężowi daje, a nie wykłóca tu na forum !!

haha

wibrator jest cierpliwy i poczeka !

zakochana para :)Autor: De.+Autor: &zonk czekamy na huczne weselicho,eszystkiego naj
.....etc

https://www.youtube.com/watch?v=LnHkgLtPjMA

https://www.youtube.com/watch?v=Q-03ePM1GM8

cofajta se

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org