Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął czarny piesek! |
Zaginął piesek - czarny, średniego wzrostu, mieszaniec - pyszczek podobny do labradora. Wygląda jak szczeniak. Przeraził się petard rzuconych przez jakieś dzieciaki, zerwał obrożę i uciekł w popłochu. Uciekł przy Agrobiznesie i poleciał w stronę Fadomu. Przewiduję nagrodę. Proszę o kontakt jeśli ktoś go zobaczy. - Nic tak nie otwiera oczu i nie prostuje garba, jak nóż wbity w plecy... -
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął czarny piesek! |
Podaję numer kontaktowy 600045145 - Nic tak nie otwiera oczu i nie prostuje garba, jak nóż wbity w plecy... -
|
|
Mam nadzieję, że szybko się znajdzie. Szukajcie, bo może gdzieś schował się w pobliżu a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Rowniez mam nadzieje ze sie znajdzie jak najszybciej :) biedna psinka :) http://www.weselezklasa.pl/zlecenia-weselne/
|
|
znalazl się :) Dzięki serdeczne :) - Nic tak nie otwiera oczu i nie prostuje garba, jak nóż wbity w plecy... -
|
|
Super:-) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Pieski czasem się gubią, pilnuj go w sylwka :)
|
|
Na szczęście mój nie reagował na wystrzały,przetrwaliśmy noc spokojnie i chyba ja bardziej się bałam jego reakcji na strzały,niż on sam :):) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |