Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prośba do galerii stokrotka |
Witam. Chciałabym poprosić właścicieli galerii stokrotka, aby dla swoich klientów ułatwili zakupy z małymi dziećmi i postawili jakąś ławeczkę, żeby można było usiąść i na spokojnie ubrać malucha. Chodzi mi oczywiście o tę cześć galerii, w której jest Rossmann. Myślę, że wiele matek byłoby bardzo wdzięcznych. Jeśli ktoś mógłby wpłynąć na to, z góry dziękuje. ;) Zbędne komentarze proszę zatrzymać dla siebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prośba do galerii stokrotka |
to trzeba do zarzadcy budynku napisac, moze łaskawie cos by nad tym pomyslał. szcególnie przy takiej konkurencji
|
|
Dołączam się do prośby o sprzątanie toalet bo w stokrotce i kauflandzie syf jak diabli bigi2004
|
|
popieram toalety nie wyglądają na świerze .
|
|
o "nieświerzych" toaletach to nie słyszałam? Arivaa pomysł z ławeczkami bardzo dobry tylko to nie ten kierunek przekazania informacji. Zarządca nieruchomości raczej nie czyta takich forów ;-)
|
|
|
w prawdziwych galeriach są specjalne miejsca wyznaczone dla bobasów
|
|
Do prawdziwych galerii chodzą prawdziwi klienci ;)
|
|
i jeszcze mogliby ogrzewanie lekko przykrecic- jest tam zdecydowanie za goraco.
|
|
Ciekawe czy dla tych co tam stoją i pracują też jest za gorąco... pomyśl zanim coś napiszesz. My włazimy tam w kurtkach oni w kurtkach stać nie mogą. ogrzewanie jest głównie dla nich. Jak mi za gorąco to kurtkę noszę w ręku ;p
|
|
tez nosze kurtke w reku a panie chodza w krotkich rekawkach tak dla scislosci zanim cos napiszesz tez sie zastanow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |