Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gaz w aucie |
U kogo w Łomży zakładać gaz do auta? I jak cenowo ma się sprawa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gaz w aucie |
Cenowo to najlepiej jak już masz zagazowany,zajeżdżasz pod dystrybutor i mówisz do pełna proszę.Miny tych co nie mają gazu-bezcenne.
|
|
Wlasnie taka mam minę jak widzę tankujących gaz, także ponawiam pytanie ;) gdzie założyć ? Sprawdzony polecany osobnik. I jakie ceny.
|
|
Jarnuty p.Boguski Andrzej
|
|
Gaz to jest dobry do zapalniczki...
|
|
Autor chce zalozyc lpg a nie szuka lepaka.. Mialem do czynienia z instalacjami tego \"gazownika\" i zadna z nich nie dzialala prawidlowo.. Z doswiadczenia polece Senatorska i zaklad na Krasce. Slyszalem tez pochlebne opinie o Dylu w Piatnicy, ale nie bylem tam.
|
|
Na senatorskiej zawsze stoi cały plac aut takze to o czyms swiadczy
|
|
Senatorska leci na ilość nie na jakość dlatego dużo aut do poprawek. Tylko Wojciech Dyl Piątnica Stawiskowska kto kumaty wie o co kamam ----------------------------------------------------
|
|
Ja polecam MANIEK SERWIS w Janowie k.Łomży. Podejście do klienta, obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie.Po założeniu instalacji pod maską pożądek a nie jak u innych pajęczyna przewodów.Z instalacją AGIS żadnych problemów.Zrobiłem 10tyś km.POLECAM!!!
|
|
Gazowalem Golfa 1.6 w marcu, jak narazie bez problemu, polecam Kraske, nie trzeba czekac, a i mila obsluga.
|
|
Miałam doczynienia z Senatorską i nie polecam. Potrzebne poprawki z którymi i tak nie potrafią sobie potem poradzić
|
|
P.A. delikatnie mówiąc to się odpr..
|
|
Polecam senatorska, 6 aut w gazie u nich.
|
|
Vito.pl prawda w oczy kole :) akurat nie tylko ja mam takie zdanie. A na tym polega dyskusja na forum, zeby wymieniac sie opiniami. A ilu ludzi tyle opini :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |