Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca maturalna |
Czy możecie polecić kogoś kto dobrze i w miarę tanio napiszę pracę maturalną z języka polskiego? Uczę się w III LO i niestety mają spore wymysły a ja już nie mam ochoty po raz 10 poprawiać planu pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca maturalna |
Pisałam już wiele takich prac i mam w tym spore doświadczenie, myślę że mogę pomóc i zrobić to w miarę tanio :) jeśli jesteś zainteresowana odezwij się na maila: pracalomzapt@wp.pl
|
|
katarzynko, daj sobie święty spokój, na siłę tej matury nie musisz mieć, co sobie i innym chcesz udowodnić? papier sam w sobie nie świadczy o inteligencji a już ! 10-ty raz z rzędu - to na pewno nie docenili twojej inteligencji wrodzonej ...
|
|
maturę powinni dawać każdemu i nie byłoby takich dylematów. jakim upośledzonym trzeba być zeby tej smiesznej klasówki nie zdać?
|
|
Z 3LO powiadasz? Niestety nauczyciele w 3LO nie są zbyt dobrzy w kwestii prac maturalnych, czy też w ogóle samej matury. Zamiast pomóc przy odpowiednim opracowaniu danego materiału, pędzą tylko aby szybciej zdążyć z programem i dogonić 1 i 2 LO, jednak chyba nie tędy droga. Ja zdawałem 2 lata temu i prace pisało mi dwóch gości, chłopaki generalnie zajmują się tym już parę lat i nie słyszałem żeby ktoś nie zdał. Wolałbym Ci nie podawać numeru telefonu na forum, ale możesz do nich napisać na mail jeżeli chcesz: zdaj-mature@mail.com Jeżeli dobrze pamietam to zapłaciłem coś ok. 100 zł, ale maturę zdałem 20/20.
|
|
Także kończyłam III LO kilka ładnych lat temu, na nowych zasadach i też z planem były cyrki :) ale ostatecznie udało się samemu napisać, zaprezentować, obronić i zdać. Wymysły mają, ale zgodne z zasadami "nowej matury" i tyle.
|
|
Tylko 100 zł? Uffff myślałam, że będzie dużo więcej. Napiszę do nich, nic nie stracę, może mnie nie wyśmieją. Wymysły wymysłami, ale przecież matura jest nie tylko z polskiego, całymi dniami człowiek zakuwa do rozszerzenia, a tu mu polonistka wyjeżdża z tekstem, że nie dobrze, a sama kazała tak właśnie poprawić. Ile można moi drodzy. 123456789 i peatrusl, te prace to razem z prezentacja czy bez? :)
|
|
Z prezentacją też robią, ale drożej. Wiadomo jak człowiek chodzi do szkoły to raczej nie szasta pieniędzmi na prawo i lewo. Ale na moim przykładzie widać, że bez prezentacji też można zdać bez problemu na maksymalnej ilości punktów, choć wybitnym polonistom to ja nie jestem. Udało mi się nawet to tak zrobić, że rodzice nie mieli pojęcia, że sam tego nie pisałem, zapłaciłem po cichu przelewem i po sprawie.
|
|
podpinam sie, tez byłbym chetny. do reszty: to nie debata na temat poprawności politycznej sprzedawania prac maturalnych, moze po prostu innu niemaja czasu na pisanie bo wola zajac sie czyms ciekawszym.
|
|
w zależności od tematu pisałam prace w granicach 100 do 150 zlotych, to zależy od czasu jaki na to poświęciłam, a z prezentacją się zgadzam, nie zawsze jest potrzebna do zdobycia maksymalnej ilości pkt., moją własną pracę komisja oceniła 30/20, oczywiscie na papierze jest 20/20, ale zawsze to milej jak ktoś doceni i wyróżni
|
|
I należy pamiętac, że praca to tylko część sukcesu, komisja zadaje jeszcze pytania, dlatego zazwyczaj do prac dołączam coś o co można zapytać i jakieś dodatkowe materiały które mogą się przydać
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc, peatrusl chłopaki rzeczywiście chętnie zgodzili się pomoc mi w mojej niedoli. Chyba młode z nich łepki, bo znaja moja polonistkę, także wiedza czego sie spodziewać. Podobnie jak koleżanka 123456789 do pracy dołączają wszystkie materiały, cytaty, ksiażki, przykładowe pytania, skany czasopism itp. itd. Także bedę mogła się dobrze przygotować. Te 30/20 - to juz chyba drobna przesada:D albo dobry marketing:D
|
|
po kigo wuja matura matołkowi ? żeby mógł studiować na naszych łomżyńskich " wyższych uczelniach? " ................................ z dyplomem tych uczelni czy bez - i tak w magazynie czy jako ekspedient/ka w Biedronce możesz pracować !
|
|
Kaśka jak sie GRAŻA dowie to nie żyjesz! :D Egzorcysta: A Ty jaką wyższą "nie łomżynską" uczelnie skonczyles madralo?
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: dolor05 Posty: 1 E-mail: heti@rainmail.biz już się ciebie dzieciaku boję HAHAHAH..HEHEHEHE..
|
|
Jezu, co Wy tu robicie. Idźcie sie kokosić w innym temacie. Zresztą co mnie obchodzi jakaś graża i łomżyńskie uczelnie. Chciałam tylko znaleźć kogoś kto pomoże mi uporać się z pracą maturalną a tu zaraz wielka afera. Osobę taką znalazła i jestem tym faktem niesamowicie uszczesliwiona. Egzorcysta, o co chodzi, kogo sie boisz? To chyba mialo byc do mnie, no chyba że też masz na imię Katarzyna :D
|
|
no i u GRAŻA Kaśka ma przechlapane, na jej 18+ za cztery lata , nikt nie przyjdzie i a kto będzie miął gumę?
|
|
Już się boję ciekawa jestem jak sprawdzi ze ja to ja a nie inna spośród 50 "kasiek" w 3LO :D
|
|
HAHAHAHA..HEHEHEHE.. po co ci matołku MATURA? jak ty i tak masz sieczkę we łbie?
|
|
Sam to przerabiałem i wykrycie tego, że ktoś kupił pracę jest niewykrywalne, niby jak mają to udowodnić, to jedynie oszukiwanie samego siebie. Grunt, że ktoś na tym zarabia, a akurat chłopaki do których dałem jej kontakt na prawdę znają się na rzeczy i doskonale wiedzą co robią. Widzę, że Egzorcysta w dobrej formie. Akurat w zaduszki... :D
|
|
lubię się pośmiać z dzieciaków ! pomyślcie chwilę jak coś głupiego macie napisać! ......................... TUMAN ZAWSZE BĘDZIE MATOŁEM i nawet dyplom łomżyńskich uczelni mu nie pomoże ! \HEHEHEHE...HAHAHAHA.. peatrusi , jako dwudziestolatek, tego nie rozumie , dla niego kupić dyplom, to to samo jak KWIT NA WĘGIEL Z PRZYDZIAŁU
|
|
mi pisała dziewczyna prezentacje maturalną z której bardzo byłam zadowolona, gdyby ktoś jeszcze potrzebował to podaje maila kasia8742@op.pl polecam
|
|
mi pisała studentka, poszukaj w gazetach bo tam się ogłaszają Koniarkaaa
|
|
Teraz wszystkie Kasie z 3lo mają przechlapane, ciekawe kto autorkę tematu uczy hmm :)
|
|
Już to kiedyś pisałem, ale to durnych łbów nie dotarło: Art. 115 prawa autorskiego stanowi, że: “kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3" Tylko frajerzy korzystają z takiej "pomocy" bo są zbyt głupi, żeby samemu coś wymyślić.....
|
|
Mnóstwo osób z trzeciego kupuje, pożycza prace z polskiego a później są problemy na ustnej maturze... Może warto poprawiać do skutku, żeby później nie trzeba było wszystkiego wkuwać na blachę? tak tylko pytam...
|
|
Kasiu 94, założycielko tematu. moim zdaniem jesteś mistrzynią marketingu
|
|
A nie lepiej napisać samemu. Ja pisałem dzień wcześniej bo sobie całkowicie o niej zapomniałem. Matka chciała mnie powiesić za to. A zdałem 20/20. Tym bardziej temat to sobie sama wybrałaś. Trzeba było wziąć taki jakim miałabyś jakiegokolwiek pojęcie. Wystarczy że będziesz mówić z sensem i twoja praca będzie zajmowała nie całą stronę A4.
|
|
Jak się komuś nie chce to nie przetłumaczysz że to nie jest trudne
|
|
prawa autorskie można sprzedać chyba? Czy nie? :|
|
|
Jasne, że można, ale to nie znaczy automatycznie stać się, autorem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |