Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co robi dyrektor PKO SA, żeby były mniejsze kolejki |
Parodia, 25 osób w kolecje w zeszły wtorek, kasjerki wciskają co mogą a do tego ktoś wpadł na wspaniały pomysł, żeby kasjerki, nagabywaczki czy jak można teraz nazwać te panie kłaniają się każdej klientowi, co wydłuża czas obsługi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co robi dyrektor PKO SA, żeby były mniejsze kolejki |
sprostowanie PKO BP SA
|
|
może w PKO SA nie ma takich kolejek, co na to klienci tego banku
|
|
to fakt jest masakrycznie, a zwłaszcza gdy przyjdzie którejś znajoma i omawiają sprawy prywatne!
|
|
Temat kolejek w tym banku jest nie do rozwiązania za względu na ilość niekumatej klienteli. _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Ja podziwiam jak w ogóle można być klientem takiego banku? Obsługa i te kolejki to masakra.
|
|
Chodzi o Bank PEKAO SA, czy o Bank PKO BP ? Dla ułatwienia można podać adres :) Bo zakładająca temat sama chyba nie wie, a najlepiej mieć tylko i wyłącznie pretensję :) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
PKO BP SA ul. Niemcewicza
|
|
Wiesz odkąd pamiętam to tam były kolejki i wcale nie jest to usprawiedliwieniem. Prezes , dyrektor czy jak tam go zwą pierd.li chyba fakt , ze ludzie stoją i marnują swój cenny czas z powodu jego indolencji. Kasę co miesiąc z czystym chyba sumieniem pobiera z konta i myśli, ze tak powinno być . I właściwie wychodzi na to , ze jego praca ogranicza się jedynie do pobierania pensji. Z drugiej strony winni sa klienci, ze znoszą lenistwo dyrektora, prezesa , czy jak tam go zwą. Bank ten obliczony jest na drobnych ciułaczy, emerytów, rencistów i limiciarzy mleka, wiec się nie wychylają, nie ma komu porządku z nim zrobić. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
A tak, tam czesto są kolejki. A i - co moze nie jest na temat - wysokie koszty utrzymania konta... 8.90 za prowadzenia. każdy przelew 0,70 gr, czas zmienić bank...ale perspektywa wybrania się tam żeby zlikwidować konto i stanie w kolejce mnie przeraża.. :D
|
|
Mija to, że kasjerki się kłaniają, a raczej w sposób kulturalny wstają gdy odchodzi jeden klient a podchodzi następny nijak nie wydłuża czasu oczekiwania w kolejce. Faktem jest, że wielokrotnie kolejki w PKO BP SA są kosmiczne i czas oczekiwania na obsługę ciągnie się niesamowicie :( Nie wiem czemu wymieniono bankomat i ten nowy nie ma funkcji depozytu. W kolejkach stoją ludzie, którzy mają zamiar wpłacić pieniądze a mogliby (jak onegdaj) skorzystać właśnie z tej funkcji. Ja bynajmniej z niej korzystałem i miałem wówczas w głębokim poszanowaniu oczekiwanie w "ogonku". Inna sprawa, to możliwość wprowadzenia systemu kolejkowego. Wchodząc do banku naciskasz przycisk, wyskakuje Ci karteczka z numerem, siadasz wygodnie na kanapie i czekasz aż Twój numer pokaże się nad którąś z kas. Nikt nie musi stać, a to ważne w przypadku osób starszych, schorowanych itp .
|
|
aha i jeszcze @Wisienka123 :) Możesz przerobić swoje konto na konto za zero złotych. Nie masz wówczas żadnych kosztów utrzymania rachunku, przelewy też robisz za 0 zł. Jedyny wymóg, to comiesięczne zasilenie konta jakąś kwotą. W chwili gdy ja przerabiałem konto było to 2000 PLN. Nie wiem jak jest teraz.
|
|
No właśnie, zawsze jakieś warunki...a są banki gdzie prowadzenie konta i przelewy nie sąaż tak drogie a nawet bezpłatne... A jeszcze co do tego co piszą wyżej inni to panie nie tylko "kłaniają się" co wydłuża czas spędzania czasu przy "okienku" ale jeszcze przedstawiają jakieś dziwne oferty, ubezpieczenia co zajmuje drugie tyle czasu, później nie wiadowo skąd zdobywają twój nr telef komórkowego i dzwonią w tej właśnie sprawie..
|
|
Same z siebie tych ofert nie przedstawiają tylko takie mają polecenie od przełożonych. W każdym banku jest tak, że mają do wykonania plan i te panie są zapewne z tego rozliczane. Zawsze cięgi dostaje ten, kto stoi na pierwszej linii ognia i kto ma bezpośredni kontakt z klientem. Szczęście, że banków ci u nas dostatek i nikt nikogo na siłę nigdzie nie trzyma :)
|
|
Bankomat wymieniono, bo był co chwilę popsuty. Kiedy nie poszedłem to akurat nieczynny i stój w kolejce... Oczywiście mogliby na tą okoliczność otworzyć dodatkowe okienko tylko do wypłaty gotówki np. ale nie... niech ludzie stoją w kolejce, bo inni siedzą po 20 minut przy i wysłuchują ofert lokat itp itd. Człowiek pójdzie pieniądze wypłacić to mu proponują kredyty, po ch.... mam brać kredyt skoro mam gotówkę na koncie. Nie wiem kto im każe takie bzdury wymyślać. Nie mówiąc o tym, że jak szukałem kiedyś kredytu mieszkaniowego to przez 2 tygodnie nie byli w stanie przedstawić oferty, bo wiecznie "nie było akurat tej pani". Niech ktoś podpowie jakiś normalny bank...
|
|
kiedys mialam przyjemnosc tam wplacac pieniadze na konto innej osobie. jak to dlugo wszystko trwalo. dwie kobiety przyjmuja klientow z kazdym tematem oprócz pozyczek. bylo przede mna 7 osob a w kolejce czekalam okolo godziny. widac ze ludzie byli coraz bardziej zdenerwowani. w innych bankach sa oddzielne stanowiska do kasy. a tu czy chcesz zalozyc konto czy wplacic czy wyplacic pieniadze czy masz jakis inny problem to wszystko przy jednym stanowisku ja osobiscie nie plecam. poza tym mialam inna przykra rzecz z tym bankiem. tam jest wyscig szczurow. wiecie ze nawet jesli nie udziela wam pozyczki a tylko podpisza z wami wstepna umowe to maja z tego prowizje? moja matka takim sposobem stracila 3 tysiace. mielismy skladac skarge na pracownika ale w ostatecznosci dalismy sobie na luz. jedna rzecza co moge zrobic to odradzac ten bank wszem i wobec. ja bym sie bala tam wdziac cokolwiek. a pomyslal by czlowiek ze taki stary bank to uczciwy. za to w PEKAO trafilismy na dobrych ludzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |