Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wspaniały urolog |
Mało się zdarza chwalić lekarza w Łomży ale pan dr.Trywiański Tadeusz jest wspaniały byłem u Niego na N.F.Z. wita wszystkich pacjętów podaniem ręki a poza tym na temat choroby rozmawia z tobą jak z kolegą , jest zawsze wyrozumiały sympatyczny i przede wszystkim dobry fachowiec, polecam szczególnie panom którzy jeszcze nie byli u urologa ja byłem w przychodni na ulicy Wojska Polskiego 59 mam 51 lat i jeszcze nie spotkałem takiego lekarza a leczyłem się u wielu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wspaniały urolog |
Potwierdzam, ja byłam też w ubiegłym roku, nie pamiętam dokładnie jak się nazywał, ale to chyba ten sam Pan, w tej samej przychodni.
|
|
Brawo, fajnie :) takie gesty i dobrych ludzi trzeba chwalić w tym podłym i bezwzględnym świecie..
|
|
Miło słyszeć o takich zachowaniach.Spotkałem się z tym już ok.30 lat temu,ale w Niemczech.Jest to kwestia kultury środowiska i społeczeństwa.Np.w RFN nawet dyrektor szpitala nie wejdzie do sali szpitalnej bez pukania,a u nas?
|
|
Gadaj ile Ci obciął?.
|
|
Tobie to już żaden specjalista nie pomoże
|
|
Fajnie czytać jakieś pozytywne opinie na tym forum :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |