wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA

WITAM,

CHCIAŁBYM SPYTAĆ DLACZEGO ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA NIE WSZCZĘŁA JESZCZE POSTĘPOWANIA PRZECIWKO URZĘDNIKOWI PUBLICZNEMU, WŁODARZOWI NASZEGO MIASTA, KTÓRY W DNIU WCZORAJSZYM W OGÓLNOPOLSKIEJ STACJI TELEWIZYJNEJ (TTV) PRZYZNAŁ, ŻE W ŁOMŻYŃSKIM MAGISTRACIE PANUJE NEPOTYZM I KUMOTERSTWO?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA

bo w każdym łomżyńskim urzędzie panuje to samo... i każdy każdego kryje...

klimat

ale preciez nepotyzm jest scigany z urzedu... wiec na co prokuratura czeka?

bo w lomzy kazdy kazdemu d***e lize..inaczej czesc lekarzy ze szpitala czesc urzednikow itd poszlaby na dno..tu zeby zrobic porzadek trzeba wziac prokuratora z innego miasta..dosc odleglemgo

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Prokuratura prokuratura jest instytucją która zbiera profity za zamykanie winnych biednych i nie winnych biednych ludzi > Nie ma opcji aby ktos bogaty lub z ich kręgu towarzystwa lub zrodziny cih lub ich znajomych kiedykolwiek poszedł siedzieć lub został aresztowany lub oskarzony . Wobec prokuratora lub kogos z ich znajomych zawsze pomówienie nie jest dowodem a zasada domniemania niewinności jest nie podważalna . Wobec reszty ludzi istnieje zasada domniemania winy a jedno pomowienie jest dowodem nie podważalnym . Nasze prawo jest takie same jak w latach głebokiej komuny a nawet gorsze . Ktoś powinien coś z tym w końcu zrobić . Bo To bez kitu jest organizacja czerpiaca profity z krzywdy ludzkiej kto kiedykolwiek miał z nimi do czynienia wie dokładnie o co mi chodzi

żeby złożyć doniesienie do prokuratury,trzeba podać swoje dane,a ta przekaże je odp.służbom w twoim mieście i masz pozamiatane.więc jeden z drugim włazi na koń po plecach innych,a niechby spróbowali się sprzeciwić...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

to złóż doniesienie do prokuratury o popelnieniu przestępstwa a nie na forum mędrkujesz, albo zapytaj prokuratora dlaczego nie wszczeła postępowania, i na forum napisz jaki była odpowiedz na twoje pytanie, rzucac temat kazdy potrafi i krytykowac ze ktos nic nie robi, prawda

nie moge zlozyc doniesienia, bo nepotyzm jest scigany tylko i wylacznie z urzedu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org