Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA |
WITAM, CHCIAŁBYM SPYTAĆ DLACZEGO ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA NIE WSZCZĘŁA JESZCZE POSTĘPOWANIA PRZECIWKO URZĘDNIKOWI PUBLICZNEMU, WŁODARZOWI NASZEGO MIASTA, KTÓRY W DNIU WCZORAJSZYM W OGÓLNOPOLSKIEJ STACJI TELEWIZYJNEJ (TTV) PRZYZNAŁ, ŻE W ŁOMŻYŃSKIM MAGISTRACIE PANUJE NEPOTYZM I KUMOTERSTWO?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻYŃSKA PROKURATURA |
bo w każdym łomżyńskim urzędzie panuje to samo... i każdy każdego kryje... klimat
|
|
ale preciez nepotyzm jest scigany z urzedu... wiec na co prokuratura czeka?
|
|
bo w lomzy kazdy kazdemu d***e lize..inaczej czesc lekarzy ze szpitala czesc urzednikow itd poszlaby na dno..tu zeby zrobic porzadek trzeba wziac prokuratora z innego miasta..dosc odleglemgo Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Prokuratura prokuratura jest instytucją która zbiera profity za zamykanie winnych biednych i nie winnych biednych ludzi > Nie ma opcji aby ktos bogaty lub z ich kręgu towarzystwa lub zrodziny cih lub ich znajomych kiedykolwiek poszedł siedzieć lub został aresztowany lub oskarzony . Wobec prokuratora lub kogos z ich znajomych zawsze pomówienie nie jest dowodem a zasada domniemania niewinności jest nie podważalna . Wobec reszty ludzi istnieje zasada domniemania winy a jedno pomowienie jest dowodem nie podważalnym . Nasze prawo jest takie same jak w latach głebokiej komuny a nawet gorsze . Ktoś powinien coś z tym w końcu zrobić . Bo To bez kitu jest organizacja czerpiaca profity z krzywdy ludzkiej kto kiedykolwiek miał z nimi do czynienia wie dokładnie o co mi chodzi
|
|
|
to złóż doniesienie do prokuratury o popelnieniu przestępstwa a nie na forum mędrkujesz, albo zapytaj prokuratora dlaczego nie wszczeła postępowania, i na forum napisz jaki była odpowiedz na twoje pytanie, rzucac temat kazdy potrafi i krytykowac ze ktos nic nie robi, prawda
|
|
nie moge zlozyc doniesienia, bo nepotyzm jest scigany tylko i wylacznie z urzedu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |