niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Świat opon

Witam co myślicie o tym serwisie tzn o obsłudze cenach i wogóle jaki są wasze zdania co do tego serwisu... warto tam jeździć...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Świat opon

Drogo strasznie taniej już dużo w Pryma 1

w Pryma tzn a POMIE tak kolego mówisz....

Świat opon może dobrze ale ogromne kolejki i drogo. Przekładka opon 48zł, obok BP 40zł i pusto.

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

W poniedziałek zmieniałem opony na Nowogrodzkiej i zapłaciłem 50zł. Pan tłumaczył, że wymienił mi wentyle więc wyszło drożej.

PREMIO 40zł plus zapach do auta lub kalendarz :)

W PREMIO zakupiłem opony zimowe które już sprzedałem bo takiego syfu jaki mi sprzedali to chyba nikt inny nie sprowadza. Do tego "zajechali" mi złodziejkie od kół. Obsługa żenada.
Omijaj z daleka jak ja

na prymie (kolo bp) alufelga 7,5zl z wywazeniem stalowa felga 5zl;) kolejki zalezy kiedy

vegan 19 mówisz w PREMIO to znaczy chodzi o ten Świat opon tak??? To chyba lepiej to omijać....

ja wymienialam w zambrowie. ziomki mi tak doradzili.koles ma zajefajna uzywke i fachman 1 klasa. polecam....

A gdzie mają najlepszą wyważarkę?

Ponawiam pytanie: u kogo najlepiej wyważyć koła (aluminiowe)?

Nie interesują mnie tacy "fachowcy", którzy nie odklejają starych ciężarków, a każde koło wyważają po parę razy na wyczucie, stosując zasadę: "tu trochę odejmę, tam dołożę i w końcu się uda"! Po takim zabiegu efekt jest mizerny, koło źle wygląda (oklejone jak słup reklamowy) i niestety trochę trzęsie...

a ja tam też kupiłem zimówki i jetem zadowolony cena też przystępna a to że tam kolejki są to chyba o czymś świadczy

Świat O. i u Pana Mariusza K. za STSTOIL nie radzę kupować. W pierwszym jest drogo, a w drugi może Ciebie wydymać.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

No to dziękuję wszystkim za fachowe opinie
Czy ktoś w tym "mieście" wyważa koła?

Ja byłem w Świecie Opon z dziewczyną bo chciała kupić dwie opony letnie.
Pan na miejscu doradził, że japońskie TOYO są b. dobre i kosztują chyba 155zł za sztukę. Nie mieliśmy jednak przy sobie starych felg, żeby od razu przełożyć więc, po kilku dniach dziewczyna pojawiła się tam ponownie mówiąc, że chciałaby kupić te opony, to pracujący tam pań ją wyśmiał mówiąc, że nie ma żadnych japońskich opon i sobie coś ubzdurała.

Cena za jedno koło 12zł

Bardzo się guzdrają z wymianą. 3 stanowiska 6 ludzi do roboty i potrzebują godziny na wymianę plus swoje w kolejce trzeba odstać. Postałem dzisiaj tam i jak zobaczyłem kolejnego wkur... klienta odjeżdżającego z piskiem to sam zrezygnowałem. Pryma daje rade.

Ktoś odświeżył temat, to powtórzę pytanie sprzed dwóch lat:

GDZIE NAJLEPIEJ WYWAŻYĆ ALUFELGI?

Za kolejne dwa lata zapytam raz jeszcze...

swiat opon to badziew, nie polecam, drogo, wolno i czasami odmawiaja wsadzenia opon, jakich sie zada

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org