Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedłużanie włosów |
Witam, mam pytanie tak jak w temacie, gdzie najlepiej wykonać przedłużanie włosów, jaką metodą i jak mniej więcej kształtuje się to cenowo. Przeglądałam tematy wcześniejsze, wiem jak działa wyszukiwarka ;), ale chodzi mi o aktualne informacje :). Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedłużanie włosów |
Hej w salonie fryzjerskim to wydatek ponad 1000złotych więc lepiej poszukaj w ogłoszeniach ja znalazłam dziewczynę z łomży która przedłuża włosy w dobrej cenie mikroringami z silikonem z naturalnych włosów . Noszę je już ponad pół roku i mogę je kręcić prostować malować i są jak moję:) chcesz to podaj maila wyśle ci do niej numer i dowiesz się co i jak
|
|
jaka hamska reklama przeciez to ligiczne ze nie da sie nosic wlosow ciagiem przez 6 miesiecy,bo odrosty na to nie pozwalaja...poza tym ringi sa do dupy
|
|
nie zgadzam sie ja sama nosze wlosy od3do 6 miesiecy fakt sa odrosty ale jak wlosy sa dobrze przyczepione to nie jest problem pozatym ja wole ringi od innych matod wiec polecam ringi;)
|
|
Kamila9009 masz numer do tej dziewczyny ?:) ;)
|
|
ile placilaś u tej dziewczyny?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |