Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
instruktor pływania |
Czy znacie dobrego instruktora nauki pływania? Ile bierze za godz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: instruktor pływania |
idz do pływalni i sie zapytaj,w tej chwili tylko tam to mozliwe, chyba ze wolisz w Narwi,to będzie za darmo.
|
|
Witam, Jestem instruktorem pływania, zapraszam na lekcję w cenie 10zł za godzinę efektywnego nauczania. Od podstaw, bez nerwów, trening dla początkujących. Zapraszam serdecznie. Jestem absolwentem Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku, trenerem fitnessu a dodatkowo w wolnych chwilach uczę pływania. Nauka możliwa dopiero od następnego tygodnia w tym bowiem przebywam poza Łomżą. Proszę o kontakt na nr tel 85 7191 091. Pozdrawiam Serdecznie
|
|
![]() ![]()
|
|
do no name a czy na wizytę trzeba umawiać się z dłuższym wyprzedzeniem bo to 2 osoby i jedna ma różne godziny pracy tj. czy można umawiać się tego samego dnia np zadzonić o 15 że chcemy się umówić na 18.
|
|
Nie ma najmniejszego problemu ;) Proszę tylko o telefon i się umówimy. Niedługo pływanie nie będzie już mieć przed Tobą tajemnic!
|
|
Czyżby znowu wkręt?
|
|
10zl to te pływanie w Narwi?
|
|
10zł ja pierdziele tragedia marnować swój cenny czas gdyby to było 100zł to co innego ale 10zł kpina z samego siebie , mam nadzieję, że ktoś pomylił się o jedno 0 pisząc stawkę
|
|
nie robię tego dla pieniędzy to raz ;) Ale w porządku jak ktoś chce zapłacić 100 zł to też zapraszam. Lambo czy dla Ciebie cena jest jedynym wyznacznikiem jakośći usługi ;) ?
|
|
nie ale wyraziłem swoją opinię nie zrozumiałeś ? to przeczytaj ponownie
|
|
a jesli chciałabym zapisać moich trzech synków to jaka cena? 10zl czy 30zl?
|
|
Lambo... Musisz przyjąć do wiadomości pewien fakt ... napisanej przez Ciebie bzdury się nie da zrozumieć ;) Nie ośmieszaj się to jest Łomża, kto będzie płacił 100 zł za godzinę nauki pływania, ja chcę po prostu pomóc ludziom. A za naukę pływania synków, za 3 osoby powiedzmy 20zł. Pozdrawiam i zapraszam
|
|
hehe bezimienny jeśli tego nie rozumiesz to wróć do szkoły podstawowej, mało wiesz o życiu, taki z ciebie wolontariusz nie mam dla ciebie więcej czasu
|
|
Lambo 100 zł nikt nie da za naukę pływanie do tego nie trzeba znać życia by to zrozumieć... za to zł to można mieć .....u Twojej matki ;)
|
|
Lambo 100 zł nikt nie da za naukę pływanie do tego nie trzeba znać życia by to zrozumieć... za 100 zł to można mieć .....u Twojej matki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |