sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabłąkany pies

Po ulicy pięknej od około trzech dni błąka się średniej wielkości, ciemnobrązowy futrzaty pies, podobny do chow chow. Pies jest bardzo łagodny. W celu dokładniejszej informacji proszę pisać na adres m.w@inbox.com

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabłąkany pies

to ja jestem, alarm odwołany

---------------------------------------------

Dzięki, dobrze że się znalazłeś, a już myślałem , że to ta bura suka Andzia C z Kolna cieczki dostała.

Jak nie macie nic do powiedzenia to sie lepiej nie odzywajcie

Jędruś , no już dobrze nie szczekaj .

ten pies dłużej lata juz na tym osiedlu niz trzy dni.

No i wszystko sie wyjasniło :)

Jest teraz bardzo zimno. Zadzwoń endriu pod nr telefonu: 86 2156786 i zgłoś, że psiak się błąka. Zabiorą go do schroniska....gdzie będzie miał jedzenie i ciepłą budę.

Masakra ...

zezowate_szczescie przykro mi że nie wyszło Ci w życiu, i jedyne co w życiu robisz to denerwowanie ludzi i zaśmiecanie forum swoimi beznadziejnymi wpisami, bo nie można tego nazwać wypowiedziami. Proponuje żebyś może przygarną tego psa, może polubi takiego nieudacznika jak ty bo jest naprawdę ufny, tylko nie zapomnij uwiązać sobie kawała kiełbasy do szyi. Mimo twojego zezowatego_szczescia życzę powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org