Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świeże ryby |
Czy wiecie gdzie w Łomży można kupić świeże ryby morskie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świeże ryby |
Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Woj. Polskiego na przeciwko kościoła.
|
|
Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Sikorskiego, naprzeciw ul Górnej , jadąc jeszcze przed hotelem Labirynt - bar " Mewa " i sklep na zapleczu.
|
|
Kiedyś kupowałam w rybnym koło "Blaszaka" na Legionów. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
W Biedronce;D:)
|
|
tak w biedronce zawsze w sprzedaży jest świerzy surowy łosoś , filet z pangi . pstrąga, A także okoń morski , dorada. Super oferta zawsze świerze. Natomiast dobre i świerze rybki rzeczne to faktycznie Mewa i Wojska Polskiego. Tupik
|
|
Świeża ryba to znaczy żywa i pływający :):) A nie posrany filet z pangi (sztucznie stworzonej ryby na potrzeby rynku) Niema w łomzy takiego towaru niestety :(
|
|
Tylko w Mewie żywe przez cały rok a jutro gość będzie wędził i będzie tradycyjnie wędzona rybka wiem bo zamówiłem pstrąga wędzonego właśnie na jutro
|
|
dawno w Łomży nie byłam ale zawsze brakowało mi takiego solidnego sklepu właśnie :( Jak nazywają się czółka potwora z Loch Ness? Czółenka Nessi! :D
|
|
Odradzam spożywania pangi, toż to najgorszy syf! Jedna z najsmaczniejszych ryb to miruna, jednak też słyszałem o okropnych warunkach jej "hodowli". A może ktoś w okolicy ma własną wędzarnie i w ten sposób przygotowuje rybki? Chętnie kupiłbym..
|
|
A ja wolę filet kupić a nie żywą....nie dawno miałam z mewy, kupa dłubaniny, drogo i w ogóle nie opłaca się..
|
|
..no chyba że samemu sie złapie, z rzeki czy jeziora to jest frajda i inaczej smakuje a nie za nią płacić, nie wiadomo czym żywiona...to już nie to samo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |