wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
świeże ryby

Czy wiecie gdzie w Łomży można kupić świeże ryby morskie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: świeże ryby

Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Woj. Polskiego na przeciwko kościoła.

Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Sikorskiego, naprzeciw ul Górnej , jadąc jeszcze przed hotelem Labirynt - bar " Mewa " i sklep na zapleczu.

Kiedyś kupowałam w rybnym koło "Blaszaka" na Legionów.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

W Biedronce;D:)

tak w biedronce zawsze w sprzedaży jest świerzy surowy łosoś , filet z pangi . pstrąga, A także okoń morski , dorada. Super oferta zawsze świerze. Natomiast dobre i świerze rybki rzeczne to faktycznie Mewa i Wojska Polskiego.

Tupik

Świeża ryba to znaczy żywa i pływający :):)

A nie posrany filet z pangi (sztucznie stworzonej ryby na potrzeby rynku)

Niema w łomzy takiego towaru niestety :(

Tylko w Mewie żywe przez cały rok a jutro gość będzie wędził i będzie tradycyjnie wędzona rybka wiem bo zamówiłem pstrąga wędzonego właśnie na jutro

dawno w Łomży nie byłam ale zawsze brakowało mi takiego solidnego sklepu właśnie :(

Jak nazywają się czółka potwora z Loch Ness? Czółenka Nessi! :D

Odradzam spożywania pangi, toż to najgorszy syf! Jedna z najsmaczniejszych ryb to miruna, jednak też słyszałem o okropnych warunkach jej "hodowli". A może ktoś w okolicy ma własną wędzarnie i w ten sposób przygotowuje rybki? Chętnie kupiłbym..

A ja wolę filet kupić a nie żywą....nie dawno miałam z mewy, kupa dłubaniny, drogo i w ogóle nie opłaca się..

..no chyba że samemu sie złapie, z rzeki czy jeziora to jest frajda i inaczej smakuje a nie za nią płacić, nie wiadomo czym żywiona...to już nie to samo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org